Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 22 mai 2020. Venus retrograd

Horoscop zilnic – 22 mai 2020. Venus retrograd

Datele generale ale zilei de 22 mai 2020 – Venus este retrograd din 12 mai, dar efectele le simțim din plin abia de acum înainte: vor scoate la suprafață nemulțumiri, neputințe și neîmpliniri. Nu este singura planetă retrogradă. Pluto, Saturn și Jupiter sunt retrograde și fiecare în parte ne exacerbează: teama de moarte, dorința de a pune la punct cele lăsate neterminate și capacitatea de a munci. Toate ne vor ajuta să ne limpezim și să facem cele mai bune alegeri, măcar de acum înainte.

Berbec – Ies la iveală slăbiciunile și compromisurile sentimentale pe care le-ai făcut în ultimi 8 ani și unele dintre acestea vin cu regrete și momente în care vei înțelege unde anume ai făcut mari greșeli. Vei căuta soluții pentru a îndrepta ce se mai poate, dar demersul este dificil și aduce suferință. Ține minte și nu mai repeta erorile din trecut.

Taur – Efectele lui Venus retrograd te vor avantaja, fiind probabil una din puținele zodii care vor avea de câștigat sub aspectul bunăstarii personale și a beneficiilor. Dar ceea ce primești acum nu este datorat meritelor tale, ci unei conjuncturi favorabile pentru care meritele tale sunt minime. Fii prudentă cu aceste avantaje și, dacă este vorba de bani, investește-i.

Gemeni – O să resimți efectele lui Venus retrograd în mare măsură, pentru că planeta te influențează direct și produce disconfort, lasă loc lamentărilor și discuțiilor în contradictoriu. Ai nevoie de clarificări, iar în această perioadă va fi util dacă te vei strădui să pui lucrurile în ordine, să le dai logică și să le organizezi.

Citește și: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Rac – Bucuria pentru frumos pe care o simți mereu este atenuată. Asta te face să iei hotărâri care nu-ți sunt deloc caracteristice și care nu te reprezintă. Pe de o parte este vina lui Venus, pe de alta, a lui Pluto care te face să te gândești la tot ceea ce ai realizat cu greu până acum și la inutilitatea efortului depus, în condițiile în care totul poate fi pierdut peste noapte. O parte din temeri sunt inutile. Dar numai o parte!

Leu – Este o perioadă în care comunicarea nu este la cel mai bun nivel pentru tine. Așa că cel mai bine este să vorbești doar atât cât este necesar și să te focalizezi pe găsirea soluțiilor la problemele care apar. Nu va fi dificil, pentru că, în toată agitația astrală pe care o parcurgem, tu ai un aliat: Soarele!

Fecioară – Pe tine, toate aceste planete – personajele principale ale momentului, te impulsionează și te inspiră. Creativitatea este accentuată, iar dispoziția pentru lucuri simple este crescută. În condiții normale ar fi o perioadă ideală pentru vacanță, dar pentru că nu se poate, încercă să te relaxezi acasă, făcând ceea ce îți place, când ai tu chef.

Balanță – Îți reanalizezi unele relații mai vechi. Te desparți sau te îndepărtezi de oamenii care nu-ți mai sunt de folos și te apropii de cei care te-au ajutat în ultima perioadă și care au idei și soluții bune pentru tine. Acolo unde au existat minciuni, intenții ascunse, aventuri sau alte asemenea, o să descoperi adevărul.

Scorpion – Comiți niște greșeli de strategie financiară care te vor da peste cap. Ai luat decizii dure, dar neinspirate, așa că va fi nevoie să suporți consecințele și efectele acestora. Până la urmă este o lecție de viață din care trebuie să înțelegi ceea ce este de înțeles și să găsești soluții pentru a repara cât de mult se poate. Din păcate, rămân goluri, și financiare, și sufletești, care te vor urmări.

Citește și: Ce cariera ti se potriveste in functie de zodie

Săgetător – Venus este responsbil de bunăstare, iar acest segment este cel pe care cumva va fi nevoie să-l reevaluezi în următoarea perioadă. Nu este chiar atât de grav, este doar o cale prin care o să poți restructurezi niște excese, care nu-ți aduceau nimic bun. O să fii mai calmă și mult mai cumpătată, așa că profită de această perioadă, care va dura până la mijlocul lunii viitoare.

Capricorn – Ai putea avea niște discuții care să vindece răni vechi, care au rămas deschise și a căror durere nu a încetat. Ai ocazia unor oportunități în carieră pe plan moral și al relațiilor. Ai putea avea unele oferte care să te onoreze și să-ți aducă beneficii și avantaje care să depășească așteptările pe care le ai.

Vărsător – Ești în cursul unei perioade de tranziție, dar pe un trend ascendent. Combinația de planete retrograde și Soarele care intră de mâine în semnul Gemenilor, pun toate binefacerile astrale pe acest semn zodiacal. Îți este recunoscut efortul, primești roadele muncii temeinice pe care ai făcut-o și poți face un pas mare în evoluția ta.

Pești – Ai ocazii peste ocazii, dar pe cele mai multe le vei rata și vei rămâne doar cu regretul. Pe de altă parte, este posibil ca toate acestea să nu valoreze la fel de mult precum cele câteva oportunități pe care vei reuși să le valorifici cu un potențial maxim, care îți este dat de această conjunctură specială.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns