Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 22 octombrie 2020. Soarele în Scorpion

Horoscop zilnic – 22 octombrie 2020. Soarele în Scorpion

horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 22 octombrie – Schimbăm zodia. Soarele trece în Scorpion și o să fim toți puțin bizari, puțin ciudați, puțin misterioși și cu ceva mai multe hachițe decât normal. Nimeni nu este perfect, iar următoarea perioadă ne va învăța să ne acceptăm pe noi așa cum suntem și pe cei din jurul nostru așa cum sunt.

 

Berbec – Este un moment bun pentru tine în care poți străluci! Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări inedite, dar acestea trebuie fructificate imediat, pentru că altfel șansa specială dispare. Deși nu acesta este stilul tău, poți considera momentul o oportunitate de a-ți afișa talentele ascunse.

Taur – Trebuie să găsești o cale prin care să-ți atingi obiectivele și în același timp să te bucuri de viață. Ești obosită și ai neapărată nevoie de o schimbare care să te ajute să te încarci cu energie. Este absolut necesar să găsești timp și pentru tine. Este inuman să te epuiziezi până la ultima picătură de energie.

Gemeni – Ești pregătită pentru schimbare. Este vorba despre o transformare care te va obliga să-ți modifici obiceiurile cele mai simple. După ce vei înțelege necesitatea acestor adaptări, o să descoperi beneficiile.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre Scorpion

Rac – Calculează-ți cu atenție fiecare pas, dar fă ceea ce simți că trebuie făcut și asumă-ți efectele. Unele pot fi foarte bune. Există temeri și multă neliniște în jurul tău. Ai nevoie să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că efectele nu pot fi anticipate și este posibil să vină cu complicații severe.

Leu – Cineva care are efecte magnetic asupra ta se va preocupa intens de soarta și de starea ta și probabil va lua niște decizii importante, care vor fi în folosul tău și se vor dovedi foarte inspirate. Chiar dacă pe moment nu-ți convin, vei înțelege beneficiile și vei profita de ele.

Fecioară – Astrele sunt favorabile și este foarte probabil să primești un ghiont care să te propulseze. Ceea ce este esențial de știut este că toate deciziile depind doar de tine. Universul te suține, dar nu poate să hotărască pentru tine.

Balanță –Este o zi care îți va aduce experiențe noi, unele dintre ele provocatoare. Ai ocazia să descoperi pe propria piele că schimbarea de atitudine aduce deseori foarte multe beneficii. Ești mult mai ambițioasă și mai abilă decât de obicei, așa că este momentul să profiți și să faci acele lucruri care sunt cu adevărat importante.

Scorpion –Va fi necesar să rezolvi o problemă vitală pentru tine și este posibil să fie nevoie să faci compromisuri și să-ți asumi unele riscuri. Încearcă să interacționezi mai mult cu cei din jurul tău, pentru că de aici vin și ideile bune, și soluțiile. Este momentul să faci analiza unei relații și să vezi dacă este cu adevărat ceea ce ai nevoie.

Citește și: Cum iubesc nativii din fiecare zodie?

Săgetător – Te gândești să faci un drum lung pentru a ajuta o persoană care are nevoie de sprijin și care așteapă ajutor din partea ta. Trebuie să faci asta pentru că este o obligație morală, dar și o condiție pentru unele beneficii viitoare, esențiale pentru tine. Analizează bine ce vei decide și procedează în consecință.

Capricorn –Ai nevoie de un pic de libertate și de detașare. Instinctele tale îți spun exact ceea ce trebuie și ceea ce nu trebuie să faci atunci când ești pe un teren nou, în fața unor provocări noi. Alege calea cea mai simplă, dar asumă-ți și eventuale riscuri.

Vărsător – Lucrurile merg bine pentru tine astăzi. Astrele te alimentează, iar creativitatea este la cote foarte înalte, ceea ce îți va aduce o multitudine de beneficii. Depinde doar de tine cum vei putea valorifica toate acestea pe termen lung. Fii atentă la relațiile cu ceilalți.

Pești – Astăzi este una dintre acele zile în care poți să primești exact ce îți dorești. Așa că ai grijă ce vrei cu adevărat și analizează dacă este exact ce ai nevoie cu adevărat sau este doar un moft. Pe de altă parte, este momentul ideal pentru a te smulge din rutina în care ai intrat și pentru a începe o altfel de viață.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns