Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 23 februarie 2021. Undă verde

Horoscop zilnic – 23 februarie 2021. Undă verde

Datele generale ale zilei de 23 februarie 2021 – Mercur a revenit la mersul normal, și astfel trecem printr-un moment extrem de pozitiv, ca un fel de undă verde, în care toate planetele sunt în mișcare directă. Acesta este și un moment de inspirația creativă, dar care se poate combina cu riscul de a avea o oarecare sensibilitate psihică. Spre seară este posibil să experimentăm (mai ales zodiile de apă și aer) un sentiment de deznădejde sau alte emoții tumultuoase, care sunt cu atât mai greu de gestionat, cu cât, aparent, nu au nici o cauză obiectivă.

Berbec – Informațiile care îți sunt oferite azi ar putea să-ți aducă multe clarificări și oportunități. Este posibil să fie ceva legat de afaceri și de jobul tău, dar la fel de bine poate să fie ceva care ține de partea sufletească. Oricum ar fi, ceea ce afli te va ajuta să-ți găsești echilibrul interior și o stare generală de pace și armonie.

Taur – Îți asumi multe responsabilități și ești capabilă să găsești echilibrul perfect între viața profesională și cea sentimentală. Ești condusă de un sentiment cald de unitate cu familia și prietenii apropiați și asta fac, din această zi, una foarte plăcută pentru tine. Chiar și munca de la serviciu va fi plăcută. Urmează și o seară grozavă.

Gemeni – Ai excelente abilități de comunicare, iar asta pur și simplu îi adună pe oameni în jurul tău, cu scopul de a atinge un obiectiv comun. Comunicarea este esențială și în dragoste pentru că ar putea clarifica rapid niște situații ce au putea să devină complicate.

Rac – Găsești soluții la toate problemele. Și, da, sunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt, cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Mergi bărbătește înainte. Ești sensibilă și delicată, azi, mai mult ca de obicei. Mănâncă alimente bogate în proteine. Acestea te vor ajuta să te stabilizezi și te vor aduce un pas mai aproape de realizarea planurilor.

Leu – Gândurile tale sunt mai focalizate ca de obicei și mintea ta pătrunde lucruri care le sunt inaccesibile celor din jur, ceea ce te pune în real avantaj. Profită de acest context favorabil și clarifică aspectele pe care le-ai lăsat în urmă și la serviciu și acasă. Perspectivele sunt pur și simplu strălucitoare.

Fecioară – Gândurile practice sunt dominante azi și asta este foarte bine. Traumele și fobiile vechi sunt depășite, așa că te poți aventura către noi realități, care să-ți facă plăcere și care să te scoată din anonimat. Ai idei extrem de utile, mai ales dacă vei face efortul de a le pune efectiv în practică.

Balanță – Atitudinea ta de azi este una de învingător. Ține cont că fiecare persoană din lume este specială, așa că nu te mai purta ca și cum ai duce tu singură lumea pe umeri. Fă ceva pentru cei din jur fără să ți se ceară asta, în loc să te aștepți mereu laude și favoruri pentru tine.

Scorpion – Succesul într-un proiect la care ai lucrat cu patimă îți aduce mari satisfacții și apreciere. Eforturile tale sunt apreciate, recunoscute, lăudate și răsplătite. Bucură-te de norocul tău! În această seară este momentul să uiți de muncă și să-ți oferi răsfațul pe care îl meriți. Ai nevoie de acest moment de pauză.

Săgetător – Ai un nivel ridicat de tensiune interioară. Ai prea multe de făcut și te simți incapabilă să te aduni, pentru că mereu apare ceva nou. Caută metode prin care să te concentrezi și ia lucrurile pe rând. Ai să vezi că se vor finaliza, cu bine, și ușor. Menține lucrurile sub control chiar dacă pare greu. Seara este foarte bună și interesantă.

Capricorn – Comunici astăzi foarte bine cu toți cei din jur și asta te ajută să pui lucrurile la punct, rapid. Nu trebuie să muncești prea mult pentru a primi ceea ce vrei. Lucrurile vin la tine în mod natural. S-ar putea să te întrebi de ce te-ai stresat atât de mult înainte pentru ceea ce acum pare a fi o banalitate.

Vărsător – Mici evenimente sociale și activități de grup sunt pe agenda de azi. S-ar putea să fii prezentată cuiva care s-ar putea dovedi util în cariera ta. O scrisoare care conține vești bune vine de la un prieten. Orice nouă încercare de a obține bani, va avea succes, atâta timp cât rămâi pragmatică și realistă. Nu cere mai mult decât meriți și acceptă că până și un geniu ca tine poate avea limite.

Pești – Ai o stare de sănătate perfectă și asta, în actualul context, este un avantaj important. Relațiile cu prietenii și familia sunt calde și cooperante. Ziua este lină și bună. Ceva emoții spre seară, dar pozitive și ele. Ai calmul și logica necesară pentru a le face pe toate rapid și bine.

Mercur retrograd. Mic ghid cu beneficii și drame posibile

Text: Otilia Ignat/ sursa foto. pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns