Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 23 iunie 2020. Energie creativă

Horoscop zilnic – 23 iunie 2020. Energie creativă

Datele generale ale zilei de 23 iunie 2020 – Evenimentele astrale din ultimele zile (Luna nouă, eclipsa parțială de Soare, Mercur și Venus retrograde) produc o tensiune pozitivă, orientată către nou și către recuperarea celor care nu au fost bine așezate până acum. Efectele pentru fiecare nativ pot fi însă diferite, unii vor vrea schimbări chiar radicale în viața lor, alții vor avea nevoie de susținere, în timp ce restul vor dori să găsească o cale prin care să progreseze.

Berbec – Este un moment perfect pentru a-ți lua viața în propriile mâini. Ai încredere în instinctele tale, respectă-ți dorințele și muncește pentru realizarea lor. Oricât ar părea de greu, ești pe un drum bun, dar ai nevoie de un plus de energie pe care o poți primi de la cei dragi.

Taur – Emoțiile tale ajung astăzi la un punct culminant. Nu te panica, dar ai grijă la tot ceea ce spui. S-ar putea să te simți copleșită. Puterea de a te recupera stă în tine. Nu transforma sub nicio formă emoția în furie. Protejează sentimentele celor care țin la tine.

Gemeni – Joci la extreme azi, însă mingea este mereu la tine, așa că trebuie să iei decizii care te pot afecta și pe tine, și pe cei din jur. Ți-ai putea trage energia din emoțiile care vin în valuri. Stai aproape de cei care te pot ajuta și care te fac să te aduni și să te concentrezi.

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Rac – Pornești într-o nouă etapă. Poate o nouă aventură, o nouă provocare. Astrele te indeamnă să fii pionier, să deschizi căi noi, oportunități și strategii. Ziua de azi, indiferent cum o să fie, va avea consecințe pentru tine, asta pentru că există multă energie care te împinge de la spate și căreia nu-i poți rezista.

Leu – Anumite situații ar putea să fie dificil de rezolvat astăzi, întrucât ești dată peste cap din cauza unor probleme care apar din senin. Lucrurile trebuie planificate atent și doar așa vei depăși îndoiala. Ai încredere în tine și fii convinsă că lucrurile vor evolua în sensul în care trebuie.

Fecioară – Starea de spirit generală a zilei îți este favorabilă. Profită de această ocazie pentru a spune clar și răspicat ce simți și ce gândești. Lasă-ți vocea să fie auzită. Ai parteneri și prieteni dornici să audă ce gândești, așa că este perfect dacă te implici. Vei descoperi că poți învăța foarte multe de la ceilalți.

Balanță – Se ridică ceața pentru tine. O să devi pragmatică, abilă și foarte concentrată pe ceea ce se întâmplă în prezent. Folosește tot ceea ce ai învățat din experiențele recente și aplică în practică. Încercă să nu te mai lași prinsă de patimi care nu sunt ale tale și simte-te liberă să începi ceva nou.

Scorpion – Este o zi grozavă pentru tine. Vei descoperi că există o mare forță, care le așază pe toate acolo unde le este locul. Este o zi perfectă penru a începe ceva nou. Acum ai ocazia să începi un proiect ce va dura mult și-ți va aduce numai satisfacții. Folosește această zi ca o mare oportunitate.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – Ai tendința de a fi impulsivă, fără să te gândești la consecințe. Poate că ar fi bine să te calmezi și să accepți lucrurile exact așa cum sunt, fără nicio negociere, fără lamentări și fără compromisuri. Urmărește-ți obiectivele, dar nu o face în detrimentul altora.

Capricorn – Ești protejată și avantajată. Astăzi este începutul restului vieții tale. Este un moment important. Ai mult combustibil, deci nu-ți face griji pentru viitor. Asigură-te că iei în considerare modul în care acțiunile tale îi pot afecta pe alții.

Vărsător – Lipsa de simpatie și sensibilitate pe care o manifești îți este caracteristică. Ai avantaje, iar asta este tot  ce contează pentru tine. Poți fi vulnerabilă, dar este de dorit să nu arăți asta niciodată nimănui.

Pești – Ești în pragul unei schimbări radicale. Vei schimba casa, locul de muncă, poate chiar partenerul. Totul este provocator și inedit și ești plină de idei și dorințe noi, pe care le-ai ținut doar pentru tine până acum. Este foarte bine, dar este indicat să nu faci lucrurile toate dintr-o dată și să nu te pripești când iei decizii ca să nu-ți pară rău.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns