Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 23 octombrie 2020. Evenimente extreme

Horoscop zilnic – 23 octombrie 2020. Evenimente extreme

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 23 octombrie – Soarele a intrat în Scorpion, unde se află și Mercur (în mers retrograd, ca să încurce lucrurile). Va fi o perioadă intensă, dar, dacă o să fim înțelepți (și o să fim, pentru că nu avem altă cale), schimbările prin care vom trece ne vor ajuta să ne transformăm, să ne reinventăm. Următoarele 30 de zile funcționează pe principiul ”totul, sau nimic”. Acest fapt ne va împinge, dacă nu gestionăm bine lucrurile, către manifestări extreme, excese, reacții necontrolate și o atitudine emoțională exagerată. Putem avea de câștigat dacă ne bazăm pe intuiție, dacă acceptăm că nimeni nu este perfect și dacă gândim înainte de a lua decizii.

Berbec – Unele probleme legale ar putea fi foarte simplu rezolvate. Ai siguranță și ești abilă. Vizualizează întreaga situație și o vei putea clarifica rapid și bine. Scapi de niște complicații care ți-au făcut zile fripte și te simți foarte ușurată. Ai timp, în fine, și pentru tine.

Taur – Ai nevoie de sfaturi și de ajutor din partea celor care țin la tine și te apreciază. Nu-ți fie nici teamă, nici rușine să ceri sprijin. Pe de altă parte, ai tendința să fii prea mândră și vrei să-ți asiguri independența. De cele mai multe ori, alții sunt cei care ajung la tine cu rugăminți, dar azi e pe dos. Acesta nu este un semn de slăbiciune.

Gemeni – Te dedublezi, așa cum faci atunci când ești prinsă la înghesuială și ai probleme. S-ar putea să fie eficientă atitudinea ta azi, mai ales că asta îți va permite să petreci un timp de calitate cu membrii familiei. Lasă unele lucruri să se rezolve de la sine sau pasează-le altora.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre Scorpion

Rac – Faci ceva special pentru cei dragi, dar mai ales pentru o persoană anume. Pe de altă parte, ești puțin îngrijorată de ceea ce s-ar putea crede despre abilitățile tale atât pe plan intim, cât și la serviciu. Nu-ți pierde timpul cu îngrijorări inutile. Fă tot posibilul să te porți normal și totul o să fie bine.

Leu – O mică adunare poate avea loc astăzi în familie, pentru a face unele planuri importante de viitor. Este util să te implici mai mult, pentru că asta va da un imbold semnificativ tuturor. Există potențial pentru progres personal, financiar și în familie. Seara ar fi bine să te relaxezi puțin.

Fecioară – Ai foarte multe discuții azi. Vin multe cereri de ajutor sau de afaceri, pe mai multe planuri. Este o zi în care ești foarte activă și apar propuneri noi, unele dintre ele foarte interesante, altele pur și simplu șocante. Nu refuza nimic înainte de a le analiza. Nici măcar pe cele care te fac să roșești. Cine știe ce poate să urmeze?

Balanță – S-ar putea ca o persoană de la care nu te mai așteptai la nimic să te caute, iar asta îți va da echilibrul personal peste cap în sensul bun. Nu fi prea timidă, profită de ceea ce primești atâta vreme cât este în folosul tău sau îți satisface orgoliul. Avem fiecare nevoie de momente în care să fim în centrul Universului, iar pentru tine azi este un astfel de moment.

Scorpion – Îngrijorări legate de bani sunt principala ta preocupare, azi. Un proiect important, în care ai investit timp și bani se finalizează greu și de aici apar tensiunile pe care le simți. Ia în calcul că Soarele este în casa ta, că lucrurile sunt pe drumul cel bun și că nu este vorba decât de o mică întârziere, nu de o anulare. Ai puțină răbdare și nu te mai consuma inutil cu îngrijorări fără temei.

Citește și: Cum iubesc nativii din fiecare zodie?

Săgetător – Dorința de a fi aproape de cei dragi este foarte intensă azi. Poți face planuri în acest sens pentru finalul de săptămână. Este o zi bună, în care lucrurile merg bine, deși apar câtvea momente de incertitudine, care te pot ameți. Vei reuși să faci ceea ce ai vrut să faci până la urmă.

Capricorn – Un obiectiv personal, legat de carieră, care părea incert până acum, se realizează. Renunță să-ți mai pui problema că muncești degeaba sau că nu se vede ceea ce faci. Se întâmplă multe lucruri importante în culise, dar și printre astrele care te guvernează, de care încă nu ești conștientă. Ești în cărți, indiferent cum vor cădea acestea. Nu sta toată ziua cu gândul la muncă. Încearcă sa te relaxezi. Mâine va fi mai bine.

Vărsător – Ești preocupată mai ales de partea care ține de educație și de perfecționare. Cu toate acestea, este foarte posibil să fii mai confuză și mai agitată ca în alte zile. Vei avea parte de o provocare ce te va face să te ambiționezi și mai mult. Nu-ți pierde timpul cu fleacuri și nu face greșeala de a te compara cu alții. Nu te subestima! Fii răbdătoare cu tine.

Pești – Te-ai trezit în această dimineață cu o vagă amintire a unui vis și te macină niste imagini pe care le crezi premoniții. Realitatea zilei te ia pe sus și te provoacă cu evenimente neașteptate și uluitoare, dar vei constata că semnele din vis se adeveresc. Evoluezi spiritual și asta este foarte bine pentru că vei avea un suport excelent pentru viitoare momente dificile.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns