Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 23 septembrie 2020. Schimbăm zodia și primim echilibrul Balanței

Horoscop zilnic – 23 septembrie 2020. Schimbăm zodia și primim echilibrul Balanței

horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 23 septembrie 2020 – Este prima zi după Echinocțiu și intrăm cu încredere sub semnul echilibrului adus de Balanță. Lăsăm în urmă orgoliile Fecioarei și primim echilibrul și eleganța Balanței. O să fim agitați la început, chiar furioși pe nedreptăți, dar primim în schimb, atâta vreme cât Soarele va sta în casa Balanțelor, energie bună și optimism. Azi, combinația astrală este benefică și oferă sprijin tuturor acțiunilor corecte și drepte.

 

Berbec – Sezonul Balanței îți aduce echilibru începând de azi pentru următoarele patru săptămâni. Ai energie și inspirație, soluții și ambiții pe care nu le-ai avut până acum. E posibilă o nouă relație, fie de amor, fie un parteneriat extrem de util.

Taur – Primești energie și te vei bucura de această gură de aer proaspăt. Îți vin idei, unele incredibile, care te vor ajută în tot ceea ce faci,  pentru mult timp de acum înainte, deoarece Soarele în Balanță te avantajează și va arunca o lumină clară asupra tuturor planurilor stabilite, dându-le energie.

Gemeni – În mod oficial este vremea pentru o nouă abordare. Te simți minunat pentru că Soarele este în Balanță, un semn de aer ca și tine, și simți toate influențele pozitive ale perioadei. Fii precaută, pentru că entuziasmul te îndeamnă la excese pe care nu le poți duce.

Citește și: Cinci lucruri puțin cunoscute despre zodia Balanță

Rac – Echinocțiul de toamnă de ieri îți aduce emoții, melancolie și o stare aproape depresivă. Acesta poate fi un moment bun pentru a te lasa în voia valului. Viața te duce exact acolo unde trebuie să ajungi, fie că vrei, fie că nu vrei. Ai ocazia să descoperi lucruri noi, toate foarte interesante.

Leu – Soarele în Balanța oferă vieții tale un plus de farmec și romantism. Poți vorbi ușor, despre orice, de la o cerere pentru o întâlnire fierbinte, până la obținerea unei măriri de leafă la locul de muncă. După o lungă perioadă în care te-ai simțit constrânsă de obligații, ai, în fine, sentimentul de libertate și siguranță de care ai atât de multă nevoie.

Fecioară – Toate lucrurile bune trebuie să se sfârșească, iar asta este valabil mai ales pentru tine acum, când Soarele pleacă pentru un an din casa ta. Nu mai ești în centrul atenției, așa că te poți purta normal și te poți concentra doar pe ceea ce îți face plăcere. Este momentul să-ți încarci bateriile emoționale. Echilibrul este cheia pentru o bună sănătate mintală.

Balanță – Ești pe cai mari, cum se spune, și vei simți din plin asta în zilele următoare. Ești plină de energie și gata să-ți asumi orice. În următoarele săptămâni ai toate oportunitățile de a trăi zile bune cu multe realizări, așa că bucură-te de această perioadă și profită de ea din plin.

Scorpion – Ai nevoie acută de echilibru și stabilitate, de un ritm egal. Simți asta tocmai pentru că Soarele s-a multat în casa Balanței. Echilibrul este vital pentru tine. Te poți răsfăța cu unele activități distractive, dar nu-ți vei pierde reputația de lider și de factor de decizie.

Citește și: Ce te faci cu un asemenea șef?

Săgetător – Un nou sezon înseamnă noi oportunități pentru romantism, distracție și aventură, pe măsură ce Soarele intră în Balanță, semn de aer ca și tine. Ești liniștită pentru câteva săptămâni. Lucrurile merg bine în acest moment, ceea ce este tonic pentru psihicul tău.

Capricorn – Soarele în Balanță înseamnă armonie pentru tine. Ai lucrat atât de mult în ultimele săptămâni încât te simți epuizată. O să primești energia de care ai nevoie ca să te simți perfect și să poți munci mai departe la fel de mult. Ai totuși grijă de sănătate.

Vărsător – Vine o perioadă minunată pentru tine. Primești gura de oxigen de care aveai nevoie, te arăți celor din jur în toată forța și splendoarea ta, cucerești și te impui. Ziua de azi este plină de o energie armonioasă pe care o vei gusta din plin în următoarele patru săptămâni. Bucură-te de viață!

Pești – Romantismul este în aer. Cu toate acestea, nu-ți pierde uzul rațiunii și rămâi ancorată în realitate. Este greu pentru tine, dar, dacă încerci, o să reușești. Nu-ți pleca urechea la promisiuni care nu se împlinesc niciodată și nu-ți face iluzii. Te vei pune la adăpost de eventuale dezamăgiri dureroase.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns