Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 24 august 2020. Munca, pe primul plan

Horoscop zilnic – 24 august 2020. Munca, pe primul plan

horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 24 august 2020 – Miroase vag a toamnă, iar mersul astrelor este în pas cu anotimpul. Ultima săptămână de vară calendaristică începe cu agitație, tensiuni, multe planuri și foarte mult interes pentru tot ce ține de aspectele profesionale ale vieții. Niciuna dintre zodii nu este lipsită de grija banilor, dar perspectivele sunt în general bune, deși există destul de multe dificultăți.

 

Berbec – Sectorul financiar intră într-un con de umbră care va dura vreo două luni. Nu sunt însă motive de panică. Atunci când Universul închide o fereastră, o alta se deschide în altă parte. Ceea ce trebuie să faci este să găsești alternative, iar planurile pe care le faci azi ar putea să fie eficiente pe termen lung.

Taur – Va urma un moment în care munca susținută și beneficiile financiare vor merege mână în mână. Ești printre semnele zodiacale care vor avea bani. Nu împrumuta însă! Oricum nu ești genul generos, dar azi mai ales abține-te de la orice fel de act de generozitate. Dacă dai bani azi, pierderile vor fi mai mult decât importante.

Gemeni – Pentru tine, săptămâna aceasta este doar despre energie și chef de muncă. Simți o veritabilă foame de creativitate și faci investiții utile și practice în casa ta. Nu este vorba despre cât cheltuiești, ci mai ales de cât produci. Ai putea să fii puțin mai atentă și să eviți exagerările.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Rac – Aspectele astrale care te guvernează săptămâna aceasta combină speranțele și visele cu asumarea responsabilităților pentru a obține ceea ce îți dorești în viața personală și profesională. Cei care îți sunt alături te definesc și poți fi judecată în funcție de abilitățile și rezultatele lor. Asigură-te că vei comunica bine profesional cu cei care îți sunt alături.

Leu – Ești  într-o fază de transformare, care se va simți din ce în ce mai tare în cursul acestei săptămâni. Ai senzația că totul se mișcă mult prea încet pentru ritmul pe care vrei tu să-l imprimi acestei zile. Combină informațiile pe care le primești cu acțiunea și vei constata că ești pe drumul cel bun.

Fecioară – Primești ce meriți în ceea ce privește cariera azi și în zilele care urmează din această săptămână. Vizibilitatea ta la locul de muncă crește și ai instrumentele necesare pentru a crea și transmite mesaje puternice și clare, care se văd și care sunt luate în seamă. Ai capacitatea de a face aproape tot ceea ce vrei.

Balanță – Ești un fluture social toată săptămâna. Fluturele a cărui bătaie din aripi provoacă un uragan într-o altă emisferă! Este momentul perfect să spui ce gândești și este momentul ideal pentru a comunica cu prietenii, colegii, mentorii și superiorii tăi, fără niciun fel de reticențe sau angoase. Ai cheltuieli mari, dar nu asta trebuie să fie preocuparea principală, pentru că știi foarte bine când este momentul să spui „suficient”.

Scorpion – Pentru tine, ziua de azi este despre a fi mai responsabilă. Chiar dacă s-ar putea să fii obosită, cel mai bine este să-ți duci treburile până la capăt. Nu accepta discuții fără fundament și nici comentarii care nu au un temei bine justificat. Există riscul ca oamenii din jur să profite de tine și nu este bine să-i lași.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Săgetător – Săptămâna aceasta o să înceapă cu o zi foarte lejeră. Ești în centrul atenției pentru ceea ce ai făcut până acum. Există o greutate în familie și poate că ar fi util să fii mai atentă la momentele romantice pe care le provoacă partenerul tău și să nu mai fii atât de interesată de bani și de cheltuieli. Bugetul tău și al familiei trebuie analizat cu multă atenție, dar fără exagerări.

Capricorn – Săptămâna aceasta trebuie să fii extrem de analitică și de practică. Planificarea ta și organizarea de care dai dovadă îți aduc beneficiile pe care le așteptai și de care aveai nevoie. Cumva vei împăca lumea interioară cu cea exterioară. Fii foarte atentă la ce întrebări apar de la cei care pot avea putere de decizie pentru tine și răspunde cu abilitate. Poți să spui și minciuni!

Vărsător – Este o săptămână interesantă și plină, în care va trebui să înfrunți diferite complicații și momente tensionate. Ziua de luni este importantă pentru că este începutul unor schimbări de ritm care par dificile, dar care se vor dovedit binevenite și utile. În ciuda aparențelor, săptămâna va fi bună!

Pești – Pot să apară complicații financiare. Totuși, nu asupra acestei chestiuni trebuie să te concentrezi, ci pe abilitatea de soluționa micile conflicte de la locul de muncă, care ar putea să degenereze. Fii clară în explicații, pune întrebări punctuale și limpezi și găsește soluții pentru situațiile neașteptate de care vei avea parte și azi, dar și pe parcursul întregii săptămâni.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns