Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 24 iunie 2020. Fii blândă cu tine

Horoscop zilnic – 24 iunie 2020. Fii blândă cu tine

Datele generale ale zilei de 24 iunie 2020 – De foarte multe ori suntem prea severi cu propria persoană, ne ignorăm nevoile, nu ne acceptăm neputințele, nu ne pasă de limitele noastre. Ne obligăm să facem mai mult, mai bine, deși uneori efortul este prea mare, prea intens. Este o perioadă astrală în care ne vom apleca mai atent asupra nevoilor noastre, asupra celor ce ne trebuie și celor ce ne lipsesc. Uneori, trebuie să fim mai blânzi cu noi, mai calmi, mai îngăduitori, mai toleranți.

Berbec – Este o zi bună și destul de calmă. Apleacă-te cu atenție asupra nevoilor tale, înainte de te strădui să le rezolvi pe cele ale altora. Ai nevoie de un moment pentru tine, ai nevoie de calm și de puțină odihnă adevărată. Nu te mai strădui să faci ceea ce este evident că nu poți.

Taur – Ai putea să fii mai intransigentă cu cei din jurul tău și mai cumpătată cu tine. Nimeni nu-ți cere să faci eforturi supraomenești, așa că nu ai niciun motiv să te străduiești să faci ce nu se poate. Ai grijă de cei mici din familie. Ei trebuie să fie prioritatea ta acum.

Gemeni – Trebuie să iei dezicii radicale și să-ți asumi cu seninătate toate consecințele. Poți face exact ce trebuie atâta vreme cât vei analiza fiecare situație înainte. Nu te înhăma la mai mult decât e necesar. Acasă este bine și este o atmosferă foarte relaxantă.

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Rac – Ar fi benefic pentru tine dacă ai renunța la unele din angajamentele deja asumate și dacă te-ai elibera de niște constrângeri care în mod evident te țin pe loc. Ești pregătită să faci față oricăror încercări, atâta vreme cât vei avea grijă și de tine.

Leu – Concentrază-te pe treburile tale. Sunt prioritare. Lasă-le celorlalți grijile generale. Fii atentă, fii prudentă și vei reuși să duci la bun final tot ce ți-ai propus. Nu face risipă de bani, fii chibzuită și te vei descurca. Ai mai multă grijă de partenerul tău. Are nevoie!

Fecioară – Ești într-o formă bună, dar ai foarte multe de dus la capăt. Ești agitată, treci printr-o schimbare radicală de ritm care te consumă și, pe alocuri, te copleșește. Fii consecventă cu tine, ai încredere în deciziile pe care le iei și o să fie foarte bine până la urmă.

Balanță – Ți-ai face viața mai ușoară dacă ai fi mai puțin intransigentă cu cei din jurul tău. Uneori au nevoie de apreciere din partea ta și nu te costă nimic dacă îi lauzi. Evită discuțiile în contradictoriu și tensiunile fără rost din casă. Spune ce gândești, dar calm și cu argumente.

Scorpion – Merge totul ca pe roate și azi, dar ar fi și mai bine dacă ai dovedi mai multă empatie și mai mult interes pentru cei care contează pentru tine. Este util să te străduiești să fii mai sociabilă și mai aplecată față de problemele celor din jur. Nu toți sunt la fel de autoritari și de pragmatici ca tine.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – Poți aduce liniștea și încrederea celor din jurul tău printr-un simplu act de voință. Fii bună și blândă ca să primești ceea ce meriți cu adevărat. Orientează-te către lucrurile simple și redecoperă plăcerea normalității în viața de zi cu zi.

Capricorn – Ai putea pune bazele unei noi colaborări care să aducă pe viitor câștiguri bune. În fine cineva va aprecia onestitatea și hărnicia de care dai dovadă și va înțelege cu adevărat care este valoarea ta. Ai grijă de cei mici din familie și preocupă-te de problemele lor, pe care ei nu le recunosc.

Vărsător – Poți avea probleme în relațiile cu colegii tăi. Probabil că nu te înțeleg sau este puțină invidie la mijloc. Fii aplecată către lucrurile care contează și ignoră copilăriile. Nu pierde vremea și bucură-te din toată inima de rezultatele tale! Sunt rodul muncii tale!

Pești – Încearcă să găsești căile prin care să te apropii mai mult de cei dragi și mai ales de partenerul tău. Ai nevoie de sfaturile și ocrotirea lui, dar nu vei primi nimic atâta vreme cât nu ceri și nu spui clar de ce ai nevoie. Fii mai atentă cu problemele de la serviciu. Ești foarte în urmă cu toate.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns