Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 24 septembrie 2020. Să ne bucurăm de ceea ce avem

Horoscop zilnic – 24 septembrie 2020. Să ne bucurăm de ceea ce avem

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 24 septembrie 2020 – Suntem îndemnați să ne așezăm, să medităm și să ne bucurăm de ceea ce avem. Ar fi bine să înțelegem că lucrurile pe care le avem – dragoste, sănătate, putere de decizie – sunt infinit mai importante decât ceea ce ne dorim. Nimic din ceea ce ne este la îndemână nu trebuie lăsat să se risipească și nimic din ceea ce avem nu trebuie ignorat.

Berbec – Iei o mulțime de decizii azi. Vorbești mult și faci planuri, dar lucrurile se vor lega doar peste câteva zile. Ai putea să te străduiești să te apropii mai mult de oameni, iar relațiile cu ei să fie mai line. Ai putea face câteva experimente ca să vezi efectele.

Taur – Totul se învârte în jurul banilor și a ceea ce vrei pentru a fi fericită, însă vei realiza repede că nu acolo se află mulțumirea și fericirea, ci în afecțiunea pe care le-o dai celor dragi ție și pe care o primești de la ei. Când înțelegi asta, o să te simți foarte bine.

Gemeni – Există temeri și multă neliniște în jurul tău. Ai nevoie să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că efectele nu pot fi anticipate și este posibil să-ți aducă situații complicate. Ai grijă ce spui și mai ales cui spui. Calculează-ți cu atenție fiecare pas, dar fă ceea ce simți că trebuie făcut și asumă-ți efectele.

Citește și: Cinci lucruri puțin cunoscute despre zodia Balanță

Rac Deși nu acesta este stilul tău, poți considera momentul ca pe o oportunitate de a-ți afișa talentele ascunse. Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări inedite, dar acestea trebuie fructificate imediat, pentru că, altfel, șansa specială dispare. Este un moment bun pentru tine, în care poți străluci!

Leu – Cineva care are efect magnetic asupra ta se va preocupa intens de soarta și de starea ta și, probabil, va lua niște decizii importante care vor fi în folosul tău și care se vor dovedi foarte inspirate. Chiar dacă pe moment nu-ți convin, vei înțelege beneficiile și vei profita de ele.

Fecioară – Instinctele îți spun exact ce trebuie și ce nu trebuie să faci atunci când ești pe un teren nou, în fața unor provocări noi. Ai nevoie de un pic de libertate și de detașare. Sensibilitatea ta caracteristică te poate face să ai rețineri mari înainte de a lua unele decizii care pot aduce modificări în lanț. Alege calea cea mai simplă, dar asumă-ți și eventuale riscuri.

Balanță – Ai beneficiul unei surse de energie astrală pozitivă. Acest lucru îți accentuează visele și fanteziile, care pot fi mai bogate și mai vii decât de obicei. Este o ocazie de a schimba lucrurile în bine. Realitatea devine maleabilă, dar gândurile și sentimentele ar putea să-ți afecteze logica.

Scorpion – Te macină o dorință ascunsă de a stabili o legătură cu cineva care se află foarte departe și pe care l-ai dori aproape, lângă tine. Ai câteva idei foarte îndrăznețe, deși nu este momentul potrivit pentru niciun fel de aventuri, indiferent de natura lor.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în funcție de zodia ta?

Săgetător – Ai putea încerca să renunți la unele obiceiuri proaste care îți consumă și timp și energie și nu aduc niciun folos. Ai nevoie de o rupere de ritm, care să te scoată din ale tale și să te mobilizeze către alte activități, care aduc beneficii și care sunt necesare. Ești într-o stare de stagnare, ceea ce nu-ți face deloc bine: nu poți ieși din ea decât prin propriile forțe.

Capricorn – Evită discuțiile în contradictoriu cu oricine te-ar provoca. Nu este esențial să ți se dea dreptate atâta vreme cât tu știi că este corect ceea ce gândești și ceea ce faci. Ai capacitatea de a te descurca în cele mai dificile momente, iar azi trebuie să-ți pui din plin la încercare această caracteristică.

Vărsător – Ai o perspectivă optimistă și ar fi bine să împărtășești acest lucru cu persoana cu care te-ai certat. Ești mai concentrată decât de obicei, ceea ce îți oferă posibilitatea de a face lucrurile pe care le ai de făcut. Este posibil să există un conflict, dar este trecător. Bucură-te de sentimentele senine de astăzi.

Pești – Ceea ce este în jurul tău acum poate părea lipsit de importanță și nesatisfăcător, însă, la o examinare mai atentă, poți descoperi că ai făcut o serie de compromisuri care acum își arată efectele pozitive. Există o legătură importantă între emoțiile de acum și perspectivele tale de evoluție.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns