Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 25 iunie 2020. Impulsuri generoase de la Mercur

Horoscop zilnic – 25 iunie 2020. Impulsuri generoase de la Mercur

Datele generale ale zilei de 25 iunie 2020 – Mercur retrograd trebuie privit ca o oportunitate pe care este bine să o valorificăm la maximum. O soluție bună este aceea de a lua în seamă toate dorințele, toate nemulțumirile, toate planurile și visele pe care le avem în această perioadă. Fiecare în parte este expresia nereușitelor și ratărilor noastre anterioare, pe care avem ocazia să le readucem în actualitate și să le corectăm. Primul și cel mai important pas este acela de a le conștientiza.

 

Berbec – Este un moment, azi și în următoarele zile, de a repara și vindeca suferințe din trecut care au legătură cu o persoană foarte dragă căreia i-ai produs, involuntar, mari tristeți. Este momentul perfect pentru explicații și clarificări, pentru a relua o activitate abandonată sau pentru a face cuiva o reparație morală ca să-ți eliberezi conștiința.

Taur – Ești afectată de energii negative. Te simți secătuită și fără vlagă tocmai din cauza asta. Învinge teama de a spune ceea ce gândești celor care te abuzează în felul acesta și eliberează-te de toate constrângerile. Este o perioadă prea bună pentru tine ca să o ratezi din astfel de cauze. Orientează-te către împlinirea propriilor aspirații și nu lua în seamă criticile.

Gemeni – O să fie totul mai simplu și mai ușor pentru tine dacă vei conștientiza, din nou, că există foarte multe persoane în jurul tău care te iubesc și te prețuiesc în mod sincer. Tot ceea ce trebuie să faci este să le ceri ajutorul și să te bazezi pe sprijinul lor, pentru a depăși complicațiile acestei zile.

Citește și: Semnificația viselor

Rac – Ești în perioada ta de glorie. Ai toate datele necesare și tot sprijinul astrelor pentru a ajunge acolo unde este cu adevărat locul tău. Nu te rușina de niciuna dintre ideile tale. Pot fi revoluționare și din această cauză mai greu înțelese, așa că nu face greșeala de a renunța la ele. Fii curajoasă, determinată și hotărâtă!

Leu – Este una din acele zile în care este cel mai bine să te lași în voia valurilor. Te vor duce exact acolo unde vrei și unde îți este cu adevărat bine. Ai putea face ceva pentru sufletul tău ca să calmezi o parte din dorințele multe pe care le ai și care, parcă, te țin pe loc pentru că nu găsești calea potrivită pentru a le împlini.

Fecioară – Va începe o nouă perioadă pentru viața ta. Tranzitul este lent, dar semnele unei schimbări radicale există și sunt pozitive. Tot ce trebuie să faci este să accelerezi și să mergi cu nădejde pe calea nouă pe care o ai în față. Nu te teme de piedici. Sunt inevitabile și fac parte din farmecul vieții. Fără provocări, viața ar fi monotonă.

Balanță – Ascultă ce-ți spune inima, pentru că ea știe cel mai bine care sunt cele mai ascunse dorințe ale tale și care sunt cele mai mari doruri. Nu-ți imagina că le vei putea împlini pe toate dintr-odată, așa că alege ceea ce simți că este cel mai important și fă ce depinde de tine pentru a le împlini. Restul vine de la sine.

Scorpion – Ești foarte energică și vrei neapărat ca toată lumea să te urmeze. Nu-i condamna pe cei care nu vor să facă asta. Unii pur și simplu nu te înțeleg și au nevoie de explicații, dar și de o atitudine mai blândă. Ești extrem de creativă, de inventivă și asta poate să intimideze. Spune-le celor la care ții că-i iubești. Au nevoie de asta.

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de zodie

Săgetător – Ai nevoie să te împaci cu tine, iar asta nu poate să vină decât dacă vei găsi momente de pace și liniște ale tale, cu tine și pentru tine. Caută un loc bun în care să poți medita. Nu mai cere celor din jur ceea ce nici tu nu faci. Fii indulgentă cu cei care sunt mai mici și depind de tine.

Capricorn – Trebuie să găsești calea prin care să depășești barierele pe care cumva singură ți le-ai pus în cale. Ai și instrumentele, și energia necesară să faci asta, iar aproape totul se reduce la un simplu act de voință. Cel mai greu este să începi și apoi, ai să vezi, cum lucrurile se așază bine în urma ta.

Vărsător – Trebuie să accepți faptul că ești o sursă de inspirație pentru cei care te cunosc. Reușești de cele mai multe ori să domini și să-ți impui punctul de vedere, iar asta îți dă sentimentul acela de lider, pe care îl iubești și care este unul din motoarele tale secrete. Controlează-ți cât poți de mult orgoliul. Poate fi dăunător.

Pești – Abordează cele mai grele lucruri pe care trebuie să le rezolvi. Este un moment extrem de propice pentru rezolvarea lor. Nu se va întâmpla de la sine, dar contribuția astrelor este majoră și esențială. Încearcă să nu-i ignori pe cei care țin la tine.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns