Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 25 septembrie 2020. O zi cu multe evenimente și schimbări radicale

Horoscop zilnic – 25 septembrie 2020. O zi cu multe evenimente și schimbări radicale

Horoscop zilnic

Luna în creștere și Marte retrograd fac o combinație care nu este deloc bună pentru cei cu inima slabă. Ziua o să fie ca un vârtej cu emoții, decizii importante și tensiuni, pe mai multe planuri. Soluția, pentru a scăpa de aceste evenimente tulburente, este să-ți vezi cu ambiție de munca ta, de problemele care trebuie rezolvate și să te străduiești să stai departe de toate conflictele (care se vor isca din senin).

Berbec – Momentul este potrivit pentru a pune la punct unele complicații financiare. Este un context bun pentru semnarea unui contract, pentru o slujbă sau pentru a cumpăra o proprietate, dar citește-l foarte bine înainte. Poți face planuri de viitor. O mulțime de abilități specifice ție, îți sunt utile azi. Ai o zi foarte buna!

Taur – Primești o serie de informații noi, pe care dacă vei știi să le folosești, îți vor aduce beneficii importante. Aceasta este o zi bună pentru a lua în considerare o nouă cale în viață, pe plan afectiv. Ai nevoie de o alternativă, pentru că multe lucruri nu sunt pe placul tău. Analizează cu atenție.

Gemeni – Relația ta romantică este mai bună ca niciodată. Comunicați foarte bine și simți că partenerul tău te iubește. Ar putea să fie momentul perfect pentru a duce relația la un nivel superior, cu angajamente clare și reciproce. Ai putea deschide această discuție după-amiază.

Rac – Obiectivele tale profesionale se combină foarte bine cu cele sentimentale. Ești surprinsă de această compatibilitate și persoana alături de care te afli, într-o relație acceptată de amândoi ca fiind tranzitorie, și te surpinde în mod plăcut. Cu toate acestea nu face angajamente pe termen lung, pentru că nu este cazul.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Leu – Ești fermecătoare azi. Intuiția ta este la cote maxime și te poate ajuta să ieși cu bine din complicații majore. Ai toate datele necesare pentru a impresiona, dar este foarte posibil să primești sarcini care-ți depășesc competențele. Ai grijă care sunt obligațiile la care te angajezi!

Fecioară – Faci analize și introspecții. În ultimele săptămâni, ai reflectat și ai evaluat ce funcționează și ce nu în viața ta, iar acum ești pregătită pentru a face unele schimbări majore. Ai nevoie de o revizuire completă a carierei. Urmează-ți instinctele și planifică-ți cu grijă strategia de viitor.

Balanță – Ești pregătită pentru ceva nou și diferit. Este un moment bun pentru a face o tranziție de la teorie la practică. Poți decide dacă vei lucra doar pentru tine sau nu. Vrei ca modificările pe care le vei face să fie de anvergură! Este posibil să fie nevoie să iei unele decizii radicare care nu vor fi pe placul celor dragi.

Scorpion – Ai o zi încărcată, ești stresată și nemulțumită de cum merg lucruile. Fii sinceră cu tine și stabilește exact ce nu este bine și ce trebuie continuat pentru a face lucrurile diferit în viitor. Ai face bine dacă ai cere sfatul unei persoane apropiate care să te ajute să te autoanalizezi. Va fi de mare ajutor pentru tine.

Săgetător – Astăzi îți vei da seama că ai șansa unui nou început. Nu va fi ușor, dar există posibilitatea ca rezultatele să fie excepționale. Obiectivele tale sunt clare, iar mintea ta este ascuțită. Cu toate acestea este bine să nu lași fanteziile să domenie realitatea. Stai cu ochii pe obiective și încarcă-te cu energie de pe urma realizărilor.

Citește și: Cum îți impactează viața fazele lunii?

Capricorn – Este posibil să fie nevoie să faci unele schimbări care au legătură cu activitatea ta. Ai putea face o modificare pozitivă, care îți va aduce și bani, și echilibrul de care ai nevoie și pe care îl meriți. Poți face o propunere șefului tău. Răspunsul poate să fie uluitor. În sensul bun!

Vărsător – Intuiția ta lucrează la turație maximă. Ești foarte sensibilă la emoțiile altora. Se poate ca atmosfera din jurul tău să te deranjeze, dar ai resurse ca să ignori asta. Fă-ți timp pentru tine și nu te neglija, indiferent cât de mult ai avea de lucru. Fii cât se poate de sinceră cu tine însuți.

Pești – Dacă nu merg toate ca pe roate, nu este nici o mirare. Este timpul să faci unele schimbări dramatice în viața ta de zi cu zi și în relațiile de parteneriat. Dacă munca ta nu îți aduce satisfacțiile necesare, este momentul perfect să începi să cauți altceva. Viața nu este o repetiție generală. Ține minte asta!

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns