Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 26 august 2020. Siguranță și stabilitate

Horoscop zilnic – 26 august 2020. Siguranță și stabilitate

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 26 august 2020 – Venus și Jupiter fac legea azi. După două zile pline și agitate, azi putem respira. Este un context favorabil pentru o pauză, dar una în care trebuie să analizăm ce am făcut, unde am greșit și ce trebuie să facem pentru a repune lucrurile pe făgașul lor corect. Undeva, pe fundal, Luna în Săgetător vine cu promisiuni și aduce bună dispoziție și o liniște interioară care vine din sentimentul minunat de siguranță și stabilitate.

 

Berbec – Astăzi trebuie să arăți bine. Te simți senzuală și este un moment perfect pentru a face ordine în dulap (nu lua ad-litteram, este vorba de a face ordine, în general), dar și ceva investiții pentru noul sezon (nu neapărat haine!). Este o zi perfectă pentru a te bucura de atenție, dragoste, dacă partenerul există, iar dacă nu-l ai, sunt mari șanse să-l găsești. Există însă și riscul unui conflict, așa că fii foarte calmă.

Taur  Ai imaginație și asta este exact ce îți trebuie azi. Dar ceea ce este esențial este că vei avea câteva momente de genialitate care îți vor aduce soluții fantasice la câteva probleme majore pe care le ai și pe care trebuie să le rezolvi urgent. Așa că ține mine și nu ignora niciuna din ideile pe care le ai azi.

Gemeni – Obiectivele tale financiare sunt pe punctul de a deveni realitate, dar asta implică să onorezi câteva angajamente importante care au rămas în urmă. Caută soluții viabile pentru a depăși obstacolele și nu te păcăli cu jumătăți de măsură. Există întotdeauna o cale dacă ai puțin timp să te uiți în jurul tău.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Fecioară

Rac – Conversațiile cu un prieten vechi și demn de toată încrederea ta te vor remonta și îți vor deschide ochii către noi posibilități de carieră. S-ar putea să te gândești la o transformare radicală. Există oportunități, dar, dacă nu le cauți, nu ai cum să le găsești. Nu te grăbi să iei decizii. Analizează la rece.

Leu – Ai vise, idei, viziuni ciudate și ar putea să îți aducă explicații, lămuriri și, poate chiar, soluții. Acestea ar putea să-ți zguduie unele concepte pe care le-ai îmbrățișat toată viața ta. Ceea ce primești nu este cu nimic mai mult decât ceea ce meriți, dar nici mai mult decât ai nevoie.

Fecioară – Este una din zilele în care trebuie să treci în revistă exact acele momente care te-au marcat cel mai mult și să te analizezi pe tine. Efectul este că-i vei ierta cu adevărat pe mulți dintre cei care te-au supărat și îi vei aprecia și mai mult pe cei care te-au ajutat cu adevărat. Acasă este calmul și liniștea de care ai atât de multă nevoie.

Balanță – Ceva îți spune că este momentul ideal să-ți cauți un job nou și asta înainte ca problemele de la serviciul actual să devină cu adevărat grave. Este bine să iei totul în serios, chiar și acele mesaje care inițial te amuză. E o zi ceva mai neplăcută pentru tine. Atenție la sănătate!

Scorpion – Trebuie să faci față unor schimbări care pur și simplu te blochează. Încearcă să gășești alte căi, comunică limpede și pragmatic. Cele mai multe dintre aceste răsturnări de situație îți vor face bine pe termen lung și vei avea beneficii pe care nu le intuiești acum. Ai grijă de cei care se bazează pe tine, nu le transmite îngrijorarea și nemulțumirea ta, pentru că agiți lucrurile inutil. 

Citește și: Câtă energie ai în funcție de zodie și cum să-ți dozezi activitatea

Săgetător – Ai capacitatea de a face o strategie excelentă pentru viitor, care să-ți aducă venituri. Pragmatismul și determinarea pe care le ai în această perioadă sunt benefice nu doar pentru tine, ci și pentru toți cei care sunt în preajma ta. Pui mare preț pe sprijinul celor dragi și apreciezi orice idee nouă care le completează pe ale tale.

Capricorn – Suferi din cauza faptului că unele din ideile și strategiile pe care le propui nu sunt acceptate și nici prețuite la valoarea lor reală. Ai putea să le reevaluezi și să le prezinți într-o altă formă. Este o perioadă agitată pentru tine, iar stresul acut căruia trebuie să-i faci față nu-ți face deloc bine. Relaxează-te puțin!

Vărsător – Munca nu a fost și nu va fi o problemă pentru tine. În plus, ești adaptabilă și înțelegi foarte bine care sunt rigorile unui altfel de stil, iar asta îți face munca eficientă și utilă. Nu te lăsa luată de valul emoțiilor negative. Nu te ajută cu nimic și îți produc un acut disconfort psihic. Vin curând și vești bune.

Pești – Este posibil să te confrunți cu o stare de tensiune astăzi. Una din cauze este faptul că lucrurile se mișcă foarte repede. Acceptă-ți greșelile și mergi mai departe. Găsește o cale pentru a face ceea ce trebuie făcut și, dacă nu poți, explică foarte limpede și clar de ce. Vei fi înțeleasă și ajutată.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns