Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 26 iunie 2020. Venus și revenirea la sentimente mai bune

Horoscop zilnic – 26 iunie 2020. Venus și revenirea la sentimente mai bune

Datele generale ale zilei de 26 iunie 2020 – După 40 de zile în care a fost cauza tuturor tulburărilor și angoaselor noastre legate de sentimente și dragoste, Venus revine din mersul retrograd la cel normal și ne va alina toate suferințele, ne va pasa toate răni și ne va susține poveștile de iubire, indiferent cât de mici sau mari vor fi ele.

 

Berbec – Ai închis un capitol sufletesc și sunt semne clare că așa va rămâne. Este momentul pentru a aborda cu energie și încredere o nouă poveste de dragoste care să te trezească la viață și să-ți aducă împlinirea pe care o cauți. Nu cere imposibilul, nu aștepta perfecțiunea. Nici una, nici alta nu există.

Taur – Unele din sentimentele pe care le ai pentru cineva din anturajul tău vor deveni reciproce. Poți relua o veche legătură, poți anima relația de cuplu sau poți avea parte de o poveste tumultuoasă de amor. Alege exact ce simți că este mai bun și mai folositor pentru tine.

Gemeni – Nu ignora ce simți. Nu este nici util, nici sănătos să-ți ții mereu în frâu sentimentele. Dă drumul dorințelor și fă ce trebuie făcut, împotriva tuturor regulilor sau canoanelor, pentru că nevoile tale sufletești sunt cele mai importante și trebuie satisfăcute. Nu te mai cenzura.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în funcție de zodia ta

Rac – Ai spirit de aventurier, ai predispoziție pentru a lăsa în urmă inimi zdrobite, dar uneori ar fi util să te gândești că toate acestea se pot întoarce împotriva ta și va trebui, pentru că funcționează mereu o lege a compensației, să plătești. Dacă vei vedea lucrurile din perspectiva aceasta, o să fii mai tolerantă cu suferința din dragoste a celor din jur și vei da dovadă de empatie și înțelepciune.

Leu – Dragostea unei Leoaice este mereu tumultuoasă, poate părea violentă, dar în esență este doar totală dăruire și  supunere față de cel care i-a furat inima. Ai grijă de cine te îndrăgostești. Este iminentă o mare pasiune a cărei evoluție depinde doar de tine și de atitudinea ta.

Fecioară – Ești gata de acțiune. Te simti energizată, pozitivă, ambițioasă și decisă să primești exact ce meriți. Ai toate motivele să adopți această atitudine. Ești în poziția celor care pot alege ce vor de la partener și este perfect justificată atitudinea de tot sau nimic pe care o pretinzi. Nu renunța la această poziție.

Balanță – Dacă nu te implici cu adevărat în mersul vieții tale, nu vei primi ce îți este pregătit. Astrele te îndeamnă să cauți o nouă iubire, o nouă pasiune mare, probabil una care va deveni memorabilă sau va fi veșnică. Dar nimic nu se întâmplă dacă stai în fața televizorului și lași lumea să meargă mai departe. Implică-te! 

Scorpion – Configurația astrală este perfectă pentru o zi și o noapte de distracție pură. Cu certitudine nu vei rămâne singură și vei beneficia imens de îndemnul lui Venus. Dacă ești în căutarea romantismului, asta vei primi. Să nu ai așteptări mari, dar ține minte că marile povești de dragoste au început deseori în joacă.

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Săgetător – Te gândești foarte mult la o anume relație. Totul poate să devină palpabil dacă vei reuși să-ți conectezi mintea cu inima și să nu te mai concentrezi pe una, excluzând-o pe cealaltă. Abia atunci ceea ce simți cu adevărat va fi mai ușor de tradus în cuvinte și, dacă îți vei putea exprima emoțiile profunde, multe se vor clarifica și aranja.

Capricorn – Energiile planetare actuale creează o atmosferă perfectă pentru a descoperi noi oameni care vor însemna ceva pentru tine și evoluția ta. Nu ignora pe nimeni pentru că nu știi niciodată unde se află acel cineva care este esențial pentru evoluția ta sufletească și sentimentală de mai departe.

Vărsător – Dragostea pentru tine are mai mult de-a face cu inteligența decât cu pasiunea carnală și romantismul. Pentru tine, dragostea este o comuniune a minții cu inima, o manifestare a participării spirituale și, uneori, un veritabil test pentru stabilirea IQ-ului. Există riscul unor pasiuni fulgerătoare care să lase o amprentă adâncă în sufletul tău pentru multă vreme.

Pești – Alinierea planetară de astăzi creează atmosfera perfectă pentru a cunoaște mai bine pe cineva. Va fi doar așa cum îți place, o relație ușoară, fără complicații. Ești pragmatică și refuzi o implicare sentimentală totală. Poți lăsa pentru altă dată o eventuală mare iubire. Nu este încă momentul ei.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns