Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 26 octombrie 2020. O zi specială

Horoscop zilnic – 26 octombrie 2020. O zi specială

horoscop 6 noiembrie 2020

Datele generale ale zilei de 26 octombrie 2020 – O nouă zi, o nouă săptămână. Va fi o zi specială pentru unii dintre noi. Este o zi bună pentru a rememora amintiri și evenimnete, pentru că unele din lucrurile trecute și experiența pe care au adus-o ne vor fi utile în această perioadă ciudată și extrem de complicată. O să reușim dacă ne vom întoarce către sine, către lucrurile simple și bune, către rutina din familie și către comunicarea deschisă și simplă, sinceră și utilă cu cei dragi.

 

Berbec – S-ar putea să afli noutăți care să te bucure. Ești plină de energie și reușești să faci tot ce ți-ai propus. Nu te baza pe informațiile de culise, nici pe zvonuri. Caută sursa și pe cei care au putere de decizie. Rezolvă-ți singură problemele, ca să nu fii dezamăgită. Te simți bine și abia aștepți să petreci câteva ore singură cu partenerul tău.

Taur – Fii diplomată și nu te lansa în discuții în contradictoriu. Nu merită să-ți expui punctul de vedere unor oameni care oricum nu aud pe nimeni și nu înțeleg nimic. Primești o veste bună de la cineva care se oferă să te ajute într-o problemă personală. Ești bucuroasă și îți promiți că nu vei uita acest act de bunăvoință.

Gemeni – Te oferi să faci un comision în locul cuiva, dar îți dai seama că este o mare greșeală și că pierzi timp valoros. Fii mai categorică și învață din asta că uneori trebuie să spui NU clar și răspicat! Petreci câteva ore singură, tu cu gândurile tale, și asta este foarte bine și util pentru tine.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Rac – Te enervează cei care îți dau sfaturi ca să se bage și ei în seamă cumva. Ești irascibilă și ai și motive justificate pentru asta. Partenerul tău este foarte ocupat și nu are timp să stea cu tine, ceea ce te deranjează, dar în același timp îți oferă libertatea de care aveai nevoie, ca să faci unele lucruri pe care el nu le tolerează.

Leu – Apare ocazia unui al doilea job. Ia în calcul că îți va fi foarte greu, dar și extrem de util. Întotdeauna faci numai ce vrei, dar acum ar fi bine să asculți ce spun și ceilalți. O parte din obligațiile zilnice le poți lăsa pe umerii altcuiva. Ascultă sfaturile pe care le primești, pentru că este foarte posibil să-ți fie necesare.

Fecioară – Îți petreci ziua visând și făcând planuri pentru viitor, chiar dacă știi că acesta este incert. Partenerul are așteptări mari de la tine, iar tu faci orice ca să-l mulțumești. Ai putea să te preocupi mai mult de cei mici din familie. Pe de altă parte, nu mai face promisiuni pe care știi foarte bine că nu le vei putea onora niciodată. Este dezamăgitor pentru cei care așteaptă!

Balanță – Stai mai mult cu cei dragi din familie. Cineva îndepărtat are nevoie de sprijin moral și îți cere, în mod neașteptat, ajutor. Ești confuză și nu știi ce să faci. Viața sentimentală este bună, partenerul este lângă tine și la bine și la greu. Te va ajuta să găsești soluții și te va susține, indiferent ce vrei să faci. Poți să fii fericită pentru asta.

Scorpion – Te simți bine, ești calmă și optimistă. Îți merge bine astăzi. Ai o discuție serioasă cu partenerul de viață, ca să lămuriți niște situații neplăcute din trecut. E posibil ca o persoană să-ți promită ceva care să-ți deschidă unele uși la job și să te pună într-o poziție mai bună, chiar privilegiată. Nu accepta, dacă asta cere să faci ceva ce nu este în acord cu principiile tale.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Săgetător – Dacă vei gândi negativ mult timp, vei ajunge să le vezi pe toate în negru, chiar și atunci când nu sunt. Bucură-te de viață! S-ar putea să vină zile cu adevărat triste și complicate. Acum este o altfel de normalitate, pe care trebuie să o acceptăm. E posibilă o discuție mai încinsă acasă. Fii calmă și nu o amplifica.

Capricorn – Ai nevoie de odihnă, altfel nu vei fi în stare să mergi mai departe. Nu te mai gândi la nimic altceva și relaxează-te câteva ore! Planifici o întâlnire romantică cu iubitul tău. În fond și la urma urmei, tu l-ai ales și trebuie să-i accepți și părțile rele, nu doar pe cele care te-au fascinat atunci când l-ai cunoscut.

Vărsător – Când pui suflet în ceea ce faci, întotdeauna lucrurile vor ieși foarte bine. Emoțiile stau la baza vieții. Este perioada în care descoperi cu uimire de copil că lucrurile se pot așeza pe făgașul dorit cu un simplu act de voință. Poți avea încredere în partenerul tău, așa că nu ezita să-i spui tot ce te frământă.

Pești – E posibil să începi o nouă activitate și ai emoții mari. Nu te îngrijora, te vei descurca perfect. Dacă dispui de mai mulți bani, cumpără-ți ceva nou de îmbrăcat, ca să te simți bine în pielea ta și să ai detașarea și degajarea care să te facă să fii cu adevărat apreciată. Angoasele mărunte îți pot strica cheful de viață. Poartă roșu ca să cucerești!

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns