Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 27 august 2020. Suntem pozitivi și pragmatici

Horoscop zilnic – 27 august 2020. Suntem pozitivi și pragmatici

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 27 august 2020 – Luna în Săgetător creează o atmosferă jovială și ne pune pe toți într-o dispoziție pozitivă. Pe de altă parte, Neptun ne face să avem așteptări nerealiste. Nu abandonați pragmatismul în favoarea unor avantaje de moment nemeritate. Discernământul de azi ne va salva de dezamăgirile de mai târziu.

 

Berbec – Fiecare gest al tău vorbește despre ce vrei, ce știi și ce-ți dorești. Poți fi citită foarte ușor. Ai nevoie de mai mult efort pentru a te adapta la realitățile zilei. Fii calmă și generoasă. Împacă-te cu ceea ce trăiești și fă cumva ca lucrurile să vă fie folositoare ție și celor dragi ție.

Taur – Ai abilitatea de a detecta adevărul chiar și atunci când lucrurile îți sunt spuse foarte complicat. Ai puterea să vezi exact care este adevărata față a celor de care cumva depinde activitatea ta profesională. Profită de asta. Este o șansă prin care poți lua decizii bune care să te ajute să avansezi în carieră.

Gemeni – Învață să spui lucrurilor pe nume, oricât de complicat și de dificil ar părea asta în primul moment. A fost foarte greu de comunicat cu tine zilele acestea. Comunicarea corectă, clară și limpede vă poate aduce beneficii impresionante și ție, și partenerilor tăi, fie că sunt cei de la serviciu, fie că sunt cei dragi, din familie.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Fecioară

Rac Încearcă să abordezi lucrurile altfel și vei vedea că se vor îmbunătăți. Ultimile zile au fost foarte intense și ai primit lovituri la care nu te așteptai. Poate că ar trebui să analizezi cu mult calm care sunt cauzele pentru care s-a întâmplat asta și să vezi, înainte de a face acuzații, care sunt motivele reale.

Leu – Calmează-te și încercă să iei lucrurile pe rând, cu atenție la detalii. Doar în felul acesta realitatea asta neguroasă se va limpezi. Uneori ai senzația că plutești în ceață și pierzi controlul asupra propriei vieți. Azi este una din acele zile, în care îți pui mii de întrebări și cauți mii de răspunsuri.

Fecioară – Cineva intervine brutal și te demobilizează, iar restul zilei îl petreci plângându-ți de milă. Poate că ar fi mai bine dacă ai avea o altă abordare și ai răspunde cu aceeași monedă. Nu ignora din cauza asta lucrurile bune și calde pe care cineva care contează pentru tine le face ca să te scoată din starea de tristețe în care te-ai afundat.

Balanță – Te vei confrunta cu dorința acută a partenerului tău de a-și impune punctul de vedere. Nu asta te deranjează cel mai tare, ci faptul că ia decizii radicale fără să te consulte. Ai două căi: discuții în forță sau îi explici pe un ton categoric că nu accepți așa ceva. Indiferent de răspuns, ai răbdare înainte de a-i întoarce definitiv spatele. Își va da seama că a greșit.

Scorpion – Este momentul să tragi niște concluzii și să te apuci de treabă cu seriozitate. Doar în felul acesta mai poți să-ți recucerești locul pierdut din topul celor mai buni, unde erai așezată, chiar dacă nu mereu după meritele tale. Este bună abilitatea de a comunica și de a răsuci lucrurile în favoarea ta, însă nu funcționează de fiecare dată.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – Este obositor pentru cei din jurul tău faptul că ai mereu o altă opinie, o altă abordare, o altă perspectivă asupra unor lucruri banale. Pe de altă parte, și pe tine te enervează faptul că ei nu-ți aprecizază capacitatea de a vedea mereu totul dintr-un alt punct de vedere. Cel mai bine ar fi să te analizezi pe tine însăți din punctul celorlalți de vedere și, în final, să adopți o atitudine mai puțin radicală.

Capricorn – Ai o energie debordantă azi. Totul pare simplu, ușor și banal. Lucrurile cele mai complicate se rezolvă parcă de la sine atunci când te ocupi tu de ele, iar toată lumea te admiră pentru asta. Este o zi perfectă pentru a-ți înfrunta cele mai ciudate spaime, pentru că le vei depăși fără complicații.

Vărsător – Ai capacitatea de a cuceri doar cu câteva cuvinte. Vorbești însă foarte mult astăzi și asta nu-ți mai lasă timp pentru a duce la bun sfârșit lucrurile pe care le aveai în plan. Nu este deloc momentul de a-ți ignora obligațiile de la serviciu, pentru că ești într-o competiție acerbă și curând se va trage linie.

Pești – S-ar putea să-ți fie greu să găsești direcția bună pe care o cauți astăzi. Nu uita că lumea nu se învârte în jurul tău, indiferent de cât de mult ți-ai dori asta. Probabil că nu acesta este lucrul pe care vrei să-l auzi, chiar dacă este foarte adevărat și se va dovedi util pentru tine, până la finalul zilei.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns