Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 27 iulie 2020. O zi inspirată

Horoscop zilnic – 27 iulie 2020. O zi inspirată

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 27 iulie 2020 – În prima zi din aceasta săptămână Universul ne inspiră. Este o săptămână de tranziție, în care am schimbat semnul zodiacal, astfel că este o zi bună pentru a începe, pentru a deschide drumuri noi, pentru asumarea de sarcini noi sau de noi obiective. Acestea din urmă ar putea să fie chiar foarte îndrăznețe.

 

Berbec – Ești foarte activă și, practic, într-o continuă mișcare. Risipești prea multă energie pentru fleacuri fără importanță. Fii mai blândă și mai iubitoare cu tine și cu cei din jurul tău. Nu se rezolvă totul în forță. Uneori vorba dulce este mai eficientă decât pumnul.

Taur – Sunt posibile dificultăți la locul de muncă. Dacă vei recunoaște că ești responsabilă pentru unele probleme, nu vei vei suporta consecințe, dar nu-ți place să-ți asumi vinovății. Fii mai indulgentă cu cei de acasă și nu te mai eneva pentru orice fleac. Ai grijă mai multă de sănătate și mănâncă mai sănătos. 

Gemeni – Ziua este foarte ciudată. Tu ești calmă pentru că știi că totul se va termina cu bine, dar în jurul tău este un veritabil haos. Nimeni nu te înțelege, nimeni nu pricepe de unde vine detașarea ta și din cauza asta vei enerva pe toată lumea. Dar, în final îți vor da dreptate, ceea ce este o mare satisfacție pentru orgoliul tău.

Rac – Ești intuitivă și extrem de abilă. Ești însă atât de agitată încât pierzi din vedere că deși este o perioadă complicată, ai toate astrele alături. Nu te feri să te implici în discuții în contradictoriu. Fii categorică și pledează pentru tine pentru că toate argumentele din lume! Acasa e agitație și asta te enervează în plus. O să vină zile mai bune!

Leu – Ești foarte stresată, foarte nervoasă și foarte agitată și provoci reacții similare pentru toți cei din jurul tău. Azi ești ca o bombă gata amorsată. Ar fi foarte bine dacă ai sta de vorbă cu cineva în care ai maximă încredere și care te domină. Un mentor, un părinte. Te va ajuta să te pui în ordine.

Fecioară – Este o combinție astrală care îți este favorabilă, dar numai dacă te vei implica în mod real și sincer în toate provocările zilei. Dacă lași lucurile să treacă pe lângă tine fără să faci nimic, vei pierde. Spune ce simți, vorbește, cere ce-ți este cuvenit, fii calmă și nu lua decizii pripite, pentru că vei regreta.

Balanță – Ești într-o perioadă de tranziție. Ai luat deja niște decizii care au făcut puțină ordine în viața ta, dar ai și multe regrete. Nu te mai consuma inutil. Uneori deciziile radicale sunt cele necesare chiar dacă produc, pe moment, suferință. Jobul rămâne principala ta preocupare. Îți place, te motivează și te mobilizează.

Scorpion – Fii optimistă, ai încredere în forțele tale și fă ceea ce simți că trebuie să faci. Dai dovadă de hărnicie și eficientă la locul de muncă. Fii calmă și nu spune cu voce tare ceea ce gândești. Șefii sunt mulțumiți de tine. Ești în formă bună și faci treabă excelentă.

Săgetător – Ești sociabilă, ai o capacitate de convingere foarte mare și reușești să faci tot ce ți-ai propus. E posibil să ai divergențe de opinii cu partenerul. Nu insista prea mult dacă el nu e de acord cu tine. Fiecare e liber să aibă convingerile lui. Pot apărea probleme cu banii, întârzieri de salariu, care te pun pe jar și te enervează.

Capricorn – Ai planuri mari, dar nu le vei duce pe toate la capăt. Cel puțin nu azi. Lasă și pentru mâine. Toți au mare nevoie de tine și, din cauza proiectelor și a jobului, i-ai neglijat. Fă o prăjitură diseară și adună-i pe toți în jurul tău. O să fie bine pentru toată lumea.

Vărsător – Ai nevoie de bani și te gândești să te împrumuți. Numai dacă îți trebuie urgent și pentru lucruri importante, altfel încearcă să te descurci cu ce ai. Poartă-te frumos cu partenerul, fă-i o surpriză, spune-i că îl iubești. Muncește foarte mult și merită. Nu mai pune carieră înaintea familiei.

Pești – Pentru tine nu este deloc o zi ușoară. Chiar din contră. Este zi plină de complicații care apar la tot pasul și îți vor da peste cap toate planurile. Fii prudentă, fii calma. Fii calculată, nu te repezii să iei decizii și făți planuri și strategii de viitor. Ai mare grija de sănătate.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns