Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 27 martie 2020. Răul aduce bine

Horoscop zilnic – 27 martie 2020. Răul aduce bine

Datele generale ale zilei de 27 martie 2020 – Este greu de crezut, dar uneori răul aduce bine. Situațiile grele sunt cele mai potrivite momente în care energia omului atinge cotele maxime. Universul este alături și aduce forță, înțelepciune, reguli și încurajează exprimarea autorității.

Berbec – Resimți din plin stresul și ai nevoie de supape care să te ajute să te deconectezi. Vorbește cu cei care contează, cere sfatul prietenilor și spune clar și limpede ce nevoi ai. Nimeni nu te poate ajuta, atâta vreme cât nu spui ce ai pe suflet.

Taur – Sunt posibile întâlniri neașteptate. Păstrează distanța și rămâi prudentă. Tot ceea ce este de spus poate fi spus si prin alte mijloace de comunicare, nu doar direct. Ai putea să faci, la propriu, ordine în acte. O să vină vremea în care vei avea nevoie de ele și trebuie să știi rapid unde sunt.

Gemeni – Elimină din viața ta ceea ce te stresează și te ține pe loc. Uneori a renunța la ceva sau la cineva este o dovadă de dragoste față de propria persoană. Fii mai atentă la ce se petrece în jurul tău și găsește acel ceva bun care să te ajute să mergi mai departe. Nu fi timorată și încearcă să rămâi pozitivă.

Rac – Viața ta amoroasă intră într-o nouă etapă, una care va aduce pe de o parte mulțumire și implicare, pe de alta, planuri de viitor care însă nu se vor concretiza prea devreme. Ai posibilitatea unor noi contracte, dar trebuie să iei în calcul dacă merită sau nu să te implici. Nu-ți face planuri economice pe termen lung și anulează călătoriile cât încă se poate.

Leu – Nu este exclus să ai probleme de sănătate. Nu te speria, nu-i vorba de coronavirus. Ceva dureri de spate sau de stomac, ori o criză de sciatică. Menajează-te mai mult și rămâi foarte atentă. Este posibil să fie nevoie să iei o pauză, care este mai mult decât necesară.

Fecioară – Îți vei restructura eficient activitatea. O să existe ceva de făcut mereu și pentru tine, mai ales pentru că ești un om serios și foarte preocupat de munca ta. Ai abilitatea de a învăța mereu lucruri noi, de a comunica excelent, de a face ceea ce promiți că faci și de a găsi resurse acolo unde alții nu se mai descurcă.

Balanță – Ai abilitatea de a găsi satifacții care fac bine moralului acolo unde alții nu văd nimic bun. Este una din calitățile tale care te fac un partener de nădejde și un camarad apropiat și înțelegător. Spune tuturor cum reușești să-ți păstrezi moralul bun, și cum poți aduce zâmbetul pe buzele unor oameni îndurerați, ca să facem și noi la fel!

Scorpion – O parte din angajamentele tale sunt greu de onorat, dar faci eforturi peste puterea ta și cumva reușești să faci tot ceea ce-ți propui. Este foarte bine că poți găsi un sprijin în muncă. Te relaxează și îți aduce satisfacții.

Săgetător – Trebuie să găsești tonul potrivit și să găsești soluții la unele probleme domestice cu partenerul de viață. Nu amâna. Ia taurul de coarne și spune deschis ce nu-ți convine și ce trebuie neapărat schimbat pentru ca relația voastră să funcționeze cumva.

Capricorn – Ești mai mult decât mulțumită atunci când îți sunt recunoscute meritele și când atitudinea ta, cuminte și decentă, place. Continuă în același fel și vei primi mereu recompense pe măsura muncii tale. Acasă e totul bine, nu-ți mai face griji!

Vărsător – Trebuie să lași deoparte toate speculațiile și toate zvonurile și să te concentrezi pe proiectele tale de viitor. Nu va dura pandemia asta până la finele lumii! Va trebui cumva să faci dovada inteligenței și a efortului tău și să treci cu brio peste examenele care, mai devreme sau mai târziu, vor veni.

Pești – Pentru a scăpa de îngrijorările legate de sănătate, ar fi bine să apelezi la sfatul medicului și la o serie de analize. Frământările interioare și predispoziția de a te izola de ceilalți nu-ți fac deloc bine și îți pot slăbi sistemul imunitar. Fii activă, fă mai multă mișcare, eventual în compania prietenilor, dar virtual!

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: Pixabay

 

Comments

comments

Lasă un răspuns