Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 28 august 2020. Rememorări și planuri

Horoscop zilnic – 28 august 2020. Rememorări și planuri

horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 28 august 2020 – Luna este la finalul tranziției ei prin casa Săgetătorului, ceea ce aduce emoție nemărturisită, ce își are rădăcina în rememorarea unor amintiri extrem de intime. Unii o să fie melancolici, alții o să simtă gustul regretului și al deșertăciunii, dar fiecare în parte va încerca să găsească o cale către ceva constructiv, de viitor, așa că o să ne facem planuri și o să vrem să ne organizăm viața mai bine.

 

Berbec – Finalul de sătămână vine cu multe preocupări domestice. Ai planuri mărețe care se întind și în zilele de weekend, legate de gospodărie. Ai șansa de a primi oameni noi în viața ta. Este o zi cu evenimente neașteptate, dar plăcute. Nu te mira de nimic din cele ce se vor petrece.

Taur  Ține-ți mintea deschisă, pentru că se vor petrece lucruri interesante. Este posibil să întâlnești pe cineva care să-ți aducă o importantă transformare în viața de zi cu zi. Poate că nu-ți vei da seama imediat de valoarea momentului. Este bine să fii pregătită pentru orice și să te bucuri de ziua aceasta foarte interesantă.

Gemeni – Nu ești foarte avantajată de astre azi. Te paște și o criză financiară. Pe de altă parte, este o zi cu mari schimbări, unele dintre ele pozitive și care te vor ajuta să te redresezi, dar în timp și cu multă muncă. Te gândești la o schimbare radicală – cum ar fi plecarea într-o altă țară, în alt oraș… Ai încredere în instinctele tale!

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Fecioară

Rac – Probabil că îți folosești abilitățile de comunicare. Azi ai din plin această calitate și descoperi că poți face adevărate minuni, doar vorbind. Ai de luat câteva decizii importante, dar va trebui să le analizezi și să le chibzuiești foarte bine înainte. Dacă pleci la drum, fii extrem de atentă!

Leu – Fii atentă la ceea ce spui și mai ales cui spui. Ești foarte sensibilă. Gândurile și sentimentele tale sunt cele care te conduc azi și ai nevoie de liniște ca să-ți evaluezi viața, realizările, eșecurile și să faci planuri pentru mai departe. O să fii surprinsă de un eveniment care te va stimula.

Fecioară – Ești cu mintea în vacanță. Visezi și trăiești realitatea din jurul tău printre gene, ca într-un vis. Bucură-te de timpul trăit, de soare, de zilele de vară amestecate cu toamnă și trăiește din plin clipa. În fond, este singurul lucru pe care îl avem cu adevărat.

Balanță – Schimbarea pozitivă se întâmplă rareori fără efort. Ține minte acest lucru, deoarece transformările se pot produce rapid. S-ar putea să te simți ca și cum ai fi în mijlocul unui vârtej și riști să fii aspirată într-o altă dimensiune. Cel mai bine este să ai încredere în eforturile tale și să crezi că vor fi răsplătite în cele din urmă.

Scorpion – Ai în mod natural abilități de leadership, iar astăzi este o zi ideală pentru a folosi acest talent. În trecut, ai ezitat să îți pui în practică ideile, însă succesele recente ți-au oferit încrederea necesară pentru a-ți urmări obiectivele. Eforturile tale sunt susținute. Profită de circumstanțele de azi. 

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Săgetător – Astăzi simți că ai controlul complet asupra vieții și ești în vârful lumii. Poți face orice. Este un moment favorabil pentru a începe un nou proiect, mai ales dacă implică un efort creativ. Este imposibil să nu reușești, însă ai grijă să nu te ia valul. Uneori îți poți fi propriul dușman. Crede în tine și pornește cu încredere în direcția visurilor tale pentru a le transforma în realitate.

Capricorn – O relație platonică s-ar putea transforma într-o mare pasiune, iar asta nu ar trebui să te surprindă. Ai nevoie de dragoste, de înțelegere, de tihnă. Gândește-te cu calm unde vrei să ajungi, pentru că drumul de întoarcere nu mai este posibil. Ai decizii mari de luat și ai o singură șansă.

Vărsător – Astăzi te trezești simțindu-te revigorată și reînnoită. Te simți de parcă poți realiza orice. Și așa și este. Orice ai stabili, mintea și sufletul tău acționează în perfectă compatibilitate. Totuși, doar pentru că te simți invincibilă nu înseamnă că și ești așa. Deci fii prudentă!

Pești – Oamenii te văd adesea ca fiind timidă și rezervată, dar ei nu știu ce vulcan poate să fie, uneori, în sufletul tău. Astăzi interacționezi pozitiv cu ceilalți. De fapt, te simți cu adevărat perfect în pielea ta și în compania celor din jurul tău. Ești sociabilă și veselă.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns