Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 28 iulie 2020. O zi tensionată și lungă

Horoscop zilnic – 28 iulie 2020. O zi tensionată și lungă

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 28 iulie 2020 – Cele trei ceasuri rele ale zilei de marți sunt ultima problemă pe care trebuie să o avem azi. Este o zi tensionată, lungă, plină de evenimente care ne stresează și ne provoacă. O zi plină, dar nu neapărat în sensul pozitiv, care nu aduce satisfacții și de care trebuie să trecem repede cu cât mai puține… leziuni.

Berbec – Ai capacitatea de a te descurca în cele mai dificile momente, iar azi trebuie să-ți pui din plin la încercare această caracteristică. Evită discuțiile în contradictoriu cu oricine te-ar provoca. Nu este esențial să ți se dea dreptate, atâta vreme cât tu știi că este corect ce gândești și ce faci.

Taur – Dacă te vei păstra în limitele dialogului calm, care nu provoacă, ziua o să fie bună, dar, dacă vei avea răbufniri de nervi, o să-ți strici complet ziua și nu este exclus să iei decizii care să te afecteze negativ pe termen lung. Este o zi aiurea pentru toți, nu doar pentru tine…

Gemeni – O să fie mai bine în partea a doua a zilei, când lucrurile se vor calma, pe toate planurile. În ceea ce te privește în mod special pe tine, totul pare să fie în limitele normale, care îți sunt caracteristice și cu care tu ești obișnuită, adică, puțina agitație și apoi liniște și pace!

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Rac – Nu te mai consuma pentru fleacuri. Uneori este bine să te detașezi și să lași lucrurile să evolueze de la sine, pentru că deseori aceasta este cea mai bună cale pentru a face față provocărilor care vin neanunțate și pe care nu ai abilitatea de a le gestiona eficient.

Leu – În ciuda tuturor aparențelor, pentru tine este o zi bună, în care reușești să faci ce ți-ai planificat. Vei fi mulțumită de rezultate la finalul zilei și vei avea confirmarea faptului că reușești să te descurci chiar și în cele mai complicate situații, atâta vreme cât te bazezi pe energia și inteligența ta.

Fecioară – La seviciu ar putea exista câteva complicații care să te scoată din ritmul tău obișnuit și asta să te agite și să-ți producă o stare de disconfort general. Acasă este oaza de liniște pe care o cauți și de care ai nevoie pentru a te relaxa și pentru a te regăsi pe tine.

Balanță – Vei avea de rezolvat o serie de probleme la serviciu, care apar pe nepusă masă și care sunt urgente toate și mari consumatoare de timp și de energie. Alege calea cea mai rapidă: rezolvă-le pe cele care nu suportă amânare, iar pe celelalte dă-la la rândul tău mai departe. Eventual, oferă-te să supraveghezi rezolvarea!

Scorpion – Ai putea încerca să renunți la unele obiceiuri proaste care îți consumă și timp și energie și nu aduc niciun folos. Ai nevoie de o rupere de ritm, care să te scoată din ale tale și să te mobilizeze către alte activități, care aduc beneficii și care sunt necesare. Ești într-o stare de stagnare, ceea ce nu-ți face deloc bine, dar din care nu poți ieși decât prin propriile forțe.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – Ai o zi bună, în ciuda aparențelor. Nu ai cu cine să împarți însă starea ta pozitivă și optimistă pentru că este multă agitație în jurul tău. Bucură-te că ești în bula celor care nu par să aibă probleme importante azi și încearcă să faci în așa fel, încât să-ți duci la bun sfârșit planurile pentru această zi, chiar dacă de una singură.

Capricorn – Te simți hărțuită și agresată din toate părțile. Poate că este nevoie de mai mult calm și de o mai atentă și mai intensă comunicare cu cei din jurul tău. Uneori aici este problema, iar tu faci parte din categoria celor care au nevoie de informații clare și mereu actualizate. Nu-ți vrea nimeni răul…

Vărsător – O prietenă, sau cineva drag, are nevoie de susținerea tău moral. Nu ești foarte pricepută să faci asta, dar uneori este suficient să taci și să asculți, iar o simplă îmbrățișare sau doar prezența ta pot face infinit mai bine decât o mie de cuvinte. Pur și simplu stai alături de cea care are nevoie de tine și atât!

Pești – Ai putea trece această zi în lista celor mai ciudate zile, dar până la finalul ei vei afla că binele și răul se amestecă întotdeauna și că niciodată lucrurile nu sunt nici perfect albe, nici absolut negre, ci mereu undeva la mijloc. Exact așa cum este și această zi pentru tine, un fel de gri cu pete de roz și galbene. 

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns