Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 28 octombrie 2020. O zi foarte bună!

Horoscop zilnic – 28 octombrie 2020. O zi foarte bună!

Horoscop zilnic

Primim o energie interioară intensă de la Marte retrograd, avem o capacitate crescută de autoanaliză de la Mercur, și el tot în mers retrogad. Luna în creștere ne dă stabilitate și ne îndeamnă să acționăm cu calm, iar Venus, abia intrat în Balanță ne accetuează sentimentele bune, dragostea sinceră pentru cei din jur și ne echilibrează. Una peste alta, o combinație utilă, din care fiecare va avea ceva de câștigat.

 Berbec – Ai toate datele necesare pentru a fi înclinată spre romantism. Planeta iubirii și a banilor, Venus, va fi în sectorul colaborărilor, așa că lucrurile merg bine și toate acțiunile sunt fructificate începând de azi, pentru următoarele săptămâni. Este o perioadă propice în care multe complicații se rezolvă, mai ales dacă accepți mici compromisuri.

Taur – Ești dornică să începi proiecte noi și este foarte bine dacă faci asta atâta vreme cât nu-ți dai peste cap contul din bancă. Ești puțin prea agitată și vrei să faci prea multe de o dată ceea ce nu este deloc indicat, pentru că poți face greșeli grave. Calm și atenție!

Gemeni – Ai dispoziția necesară pentru a începe o aventură. Ar fi bine să calculezi impactul pe care aceste dorințe ascunse ale tale îl vor avea pentru cei din jurul tău. Dacă promiți că ajuți pe cineva, fa-o. Nu faceți promisiuni pe care știi că nu le vei respecta.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Rac – Îți pulsează energia în vene, dar nu este momentul pentru acțiuni radicale, care nu mai pot fi anulate. Fii cumpătată și păstrează echilibrul în tot ceea ce faci și spui. Este posibil să te simți decisă să faci un pas important dar ar fi bine să o iei mai ușor. Totul se va rezolva cum este mai bine doar dacă ai răbdare.

Leu – Venus în Balanță este un suport minunat pentru tine, pentru că te susține pe plan sentimental și financiar. Venus va activa capacitatea ta de a comunica și te va face să spui foarte clar, și cu mult curaj, ceea ce simți, chiar dacă poți deranja. Îți asumi asta și dovedești în felul acesta maturitate și înțelepciune.

Fecioară – Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nu este nici pe departe una proastă. Sunt câteva obstacole minore, deoarece pierzi energia primită de la Venus, care pleacă și nu mai are efect asupra ta, dar ai alți susținători. Aceste eșecuri minore pot fi depășite ușor de un spirit atât de viu ca al tău.

Balanță –Venus în casa ta este semnalul de început pentru o perioadă glorioasă. Primești un impuls major pe toate planurile: dragoste, bani și dreptate, pentru următoarele câteva săptămâni. Oriunde mergi, ușile toate se vor deschide pentru tine, vei câștiga respect, și niște admiratori noi.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Scorpion – Este o zi bună, dacă nu cauți rezolvări majore la problemele pe care le duci cu tine. Ai abilitatea de a face față situațiilor complicate și poți fi un veritabil conducător de oști, deși nu vei sta în prima linie. Ar fi util să reconsideri unele decizii luate anterior și să comunici deschis, fără temeri și fără prejudecăți.

Săgetător – Aceasta zi este una foarte intereseantă pentru tine. Cineva din grupul tău nu se joacă corect, ceea ce face lucrurile să fie dificile pentru toată lumea. Nimănui nu-i place un mincinos. Folosește-ți abilitățile diplomatice pentru a păstra pacea, dar nu-l lăsa pe care care a greșit să scape nepedepsit, pentru că data viitoare va fi și mai rău.

Capricorn – Concentrează-te pe carieră. Ești obligată de conjunctură să faci asta. Trebuie să asiguri suportul familiei și nu ai nici un motiv să te plângi, pentru că poți face asta dacă te concentrezi și de focusezi pe lucrurile care contează cu adevărat. Venus este aliatul tău și te susține pentru următoarele câteva săptămâni.

Vărsător – Ești unul dintre cele mai enigmatice semne ale zodiacului. Ești greu de înțeles chiar și de cei mai apropiați parteneri ai tăi. Dar, ție îți place să fii distantă și misterioasă. Acum ar fi timpul să renunți la asta și să le arăți oamenilor măcar o parte din ceea ce ești cu adevărat. Vei provoca o revelație și ai nevoie de asta!

Pești – Este o zi armonioasă pentru tine și asta îți arată cât de important este echilibrul pentru tine, atunci când vine vorba de trăirile tale interioare. Vei învăța, în următoarele câteva săptămâni, că stabilitatea se cucerește și se menține cu efort, dar și că iubirea, pentru cei din jur, este una din căi. Te poți retrage în sine pentru a te încărca cu energie.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns