Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 28 septembrie 2020. Obstacole, satisfacții și incertitudini

Horoscop zilnic – 28 septembrie 2020. Obstacole, satisfacții și incertitudini

Horoscop zilnic

O zi extrem de animată, plină, cu posibile răsturnări de situație, unele dintre ele chiar spectaculoase și neașteptate. Mercur a tranzitat Balanța, și părăsește zodia chiar în zorii zilei de luni, astfel că reacțiile teatrale vor fi înlocuite de diplomație, iar orgoliile vor fi camunflate într-o diplomație de paradă. Seara ne liniștim și găsim echilibrul de care avem nevoie, dar și explicații pentru vârtejul prin care am trecut în weekend și în prima zi a săptămânii.

Berbec – Vin exact clarificările de care ai nevoie, legat de partea financiară. Nu sunt pe măsura așteptărilor, dar nici nu sunt foarte rele. Primești claritate mentală și este încurajat spiritul de echipă, care a fost abandonat în ultima vreme, fapt care-ți va aduce beneficii importante, dar mai ales în zilele următoare.

Taur – Este posibil să găsești idei foarte bune pentru a-ți extinde activitatea, pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru a-ți eficientiza munca. Pe de altă parte, nu este exclus să te afecteze anumite schimbări la locul de muncă sau să fii nevoită să schimbi ceva în stilul ori metodele de lucru cu care te-ai obișnuit.

Gemeni – Planeta care te guvernează este retrogradă până în 14 noiembrie. Marte este tot retrograd în casa Gemenilor, așa că totul pare că stă pe loc. Nimic nu evoluează, totul este amoțit. Soluția este să amâni planurile și proiectele, să te retragi în lumea ta și să ai răbdare până ce lumea se va pune din nou în mișcare și pentru tine.

Rac –  Vestea cea mai bună pentru tine este că de azi una din planetele care te influențează revin la mersul direct. Încă de azi vei simții cum ceva te înpinge de la spate și cum îți deschide calea. Saturn este cel căruia trebuie să-i mulțumești pentru elan și datorită căruia vei prinde viteză în zilele umătoare. Nu e totul roz. Univesul romantic se va da peste cap.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Leu – Și pe tine te împinge de la spate Saturn, dar vei simți asta abia spre seară. Eforturile depuse până acum au fost văzute și apreciate, așa că este momentul să culegi roade. Nu sunt pe cât te aștepți, dar sunt mulțumitoare și, mai ales, binevenite.

Fecioară – Poți face tot ce-ți dorești. Totul ține de voința și cheful tău și de obligațiile pe care le ai de dus la capat. Ideea este că nu există nimic ce nu poți face atâta vreme cât vrei asta. Ești foarte abilă și ai intuiția la cote foarte ridicate. Fii mai sociabilă cu partenerul tău de viață. El nu este la fel de puternic ca și tine.

Balanță – Ești plictistă, dar te vei mobiliza dacă vei începe să face câteva modificări prin casă și câteva mici îmbunătățiri. Pe de altă parte poate că ar fi util să începi un program care să te ajute să ajungi din nou în formă fizică bună. Pune punct la câteva din lucurile care nu-ți fac plăcere și de care vrei să scapi.

Scorpion – Trebuie să profiți de micile plăceri ale vieții, chiar dacă nu sunt foarte importante. Astăzi ai dispoziția potrivită ca să te poți bucură de viață așa cum îți dorești, nu cum cred alții că ar trebui. Astăzi poți vedea partea pozitivă a oricărei situații, chiar dacă celor din jurul tău le este dificil. Prietenii te iubesc și te admira pentru acest lucru, iar persoana iubită te va aprecia mai mult.

Citește și: Ce misiune avem pe Pământ?

Săgetător – Este o zi foarte frumoasă pentru tine. Cunoști noi oameni. Găsește-ți mai mult timp pentru tine și pentru nevoile tale. Colegii de la serviciu te vor aprecia mai mult, dacă vei fi dispus să lucrezi cu ei în echipa. Spre seară, ai putea să povestești întâmplări cu cei din familia ta și să vă lăsăți copleșiți de amintirile plăcute.

Capricorn – Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. S-ar putea să ai nevoie de puțin timp singură, ca să poți reflecta mai bine asupra schimbărilor care au avut loc în ultima vreme. O nouă sarcină de lucru poate părea dificilă la prima vedere, dar te vei descurca foarte bine.  Nu ai motive să intri în panică. Aspectele de natură financiară îți sunt favorabile.

Vărsător – Lasă deoparte întâmplările vechi și uită de melancolie! Trebuie să te concentrezi, chiar și asupra detaliilor care par minore. De asemenea, este foarte posibil să ai o surpriză foarte plăcută. O persoană din anturajul tău ar putea fi interesat de tine. Spre seară, s-ar putea întâmplă ceva neprevăzut, dar în același timp foarte plăcut.

Pești – Astăzi trebuie să faci lucrurile corect. Lasă pentru altă zi orice discuție în contradictoriu, de altfel inutilă. În curând, este posibil ca lucrurile să iasă așa cum ți-ai plănuit inițial. Probabil că ai primit anumite mesaje, dar acestea îți sunt încă neclare, în special când vine vorba despre sentimente.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns