Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 29 ianuarie 2021. O zi de tranzit foarte amestecată

Horoscop zilnic – 29 ianuarie 2021. O zi de tranzit foarte amestecată

Horoscop zilnic – 18 februarie 2021. O schimbare dramatică

Datele generale ale zilei de 29 ianuarie 2021 – După luna plină de ieri, ale cărei efecte le vom simți pentru câteva zile de acum înainte, ne pregătim pentru trecerea în mers retrograd a lui Mercur de mâine. O zi de tranzit în care calmul și înțelegerea se vor amesteca cu tensiunea și panica. Este o zi în care ne vom conduce doar în baza instinctelor și vom lua decizii amestecate, uneori uimitoarte, cu efecte pe care le vom înțelege mai târziu. Să fim atenți, să nu ne grăbim și să alegem calea care aduce bine!  

Berbec – Ai un loc bun de unde poți să privești, relativ relaxată, spectacolul astral. Este util să-ți urmărești propriile interese. Acest lucru ar putea implica o negociere. Ai timp și energie să te gândești la toate opțiunile și să alegi calea cea mai bună.

Taur – Banii care au venit în mod neașteptat s-ar putea să te facă să te gândești la unele planuri ratate din trecut pe care le-ai putea revitaliza. Cu toate acestea, este nevoie să te gândești bine înainte de a lua o decizie. Ai tot timpul din lume să iei în considerare diferite opțiuni.

Gemeni – Te simți încrezătoare și este momentul să te gândești la un plan care să-ți aducă beneficii pe termen lung. De asemenea, ai putea să te apropii de cei care înseamnă mult pentru tine – familia, prietenii, partenerii romantici.

Rac –  Succesele recente te ambiționează. Astăzi ai putea petrece mult timp luând în calcul diferite opțiuni pentru a îmbunăți statutului tău socio-economic. Printre acestea ai putea lua în calcul inclusiv o abordare complet nouă, din punct de vedere profesional. Partenerii romantici te-ar putea inspira.

Leu – Este o zi în care trebuie să-ți analizezi rezultatele de până acum. Pe măsură ce succesul profesional se confirmă, o să crească sentimentul de încredere în tine pe care îl ai în propria ta persoană. Mintea ta este deosebit de ascuțită și găsește cea mai bună strategie care care o să-ți aducă beneficiile pe care le meriți.

Fecioară – Evoluțiile surprinzătoare din viața ta te vor uimi și pe tine. Ești foarte ocupată azi, dar reușești să găsești timp pentru a face o analiză a momentului și un plan pentru viitorul imediat. O căsătorie, un copil, sunt mai probabile ca niciodată. Dacă ai trecut de această etapă de viață se va întâmpla ceva major și bun, care te va emoționa și te va energiza.

Balanță – Unele evenimente pozitive au loc azi, în universul tău. S-ar putea să întâlnești oameni noi care să te influențeze în mod major. Ai putea petrece mult timp preocupată de soarta celor din jurul tău. Este un moment bun ca să faci planuri pentru viitor, dar este important să fii foarte atentă.

Scorpion – Ai nivel ridicat de încredere în sine și optimism și ar trebui să profiți de acest context pentru a face ceea ce trebuie, legat de cariera ta. Energia ta este bună, la fel și entuziasmul tău. Succesul și norocul sunt doar o parte din poveste, decizile tale sunt cele care trebuie să materializeze aceste oportunități. 

Săgetător – Fericirea blândă și sentimentul de împlinire, domină această zi. Ești capabilă să urmărești rezultatele activităților trecute. Probabil că ești înconjurată de prieteni vechi și noi, iar romantismul înflorește. Ești foarte atrăgătoare. Dacă toate acestea sună bine pentru tine, este momentul să te bucuri de această zi.

Capricorn – Tot succesul și norocul de care te-ai bucurat în ultimele câteva luni ar trebui să te fi eliberat suficient de mult pentru a te concentra asupra intereselor spirituale sau artistice. S-ar putea să apară câteva surprize și să întâlnești oameni noi care împărtășesc aceleași interese cu tine.

Vărsător – Compania unor prieteni buni este tonică și energizantă. Te bucuri de noroc și fericire. Ar fi bine dacă ai petrece mai mult timp în aer liber. Este o zi perfectă pentru analize și pentru a te mobiliza în fața provocărilor viitoare.

Pești – Succesul continuu și norocul în ceea ce privește finanțele ar putea să vă facă să zbori fericită. Este momentul să ai încredere în tine și să faci exact ceea ce simți că trebuie să faci. Câteva neplăceri minore ar putea apărea astăzi, dar cu siguranță nu te vor împiedica să ai o zi minunata!

Citeste si: Mercur retrograd. Mic ghid cu beneficii și drame posibile

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns