Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 29 iulie 2020. Ne întoarcem la lucrurile esențiale

Horoscop zilnic – 29 iulie 2020. Ne întoarcem la lucrurile esențiale

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 29 iulie 2020 – Există suișuri și coborâșuri în fiecare zi. Uneori, drumuile noastre se învârt în cerc. Avem Soarele în semnul Leului și asta ne aduce o anume protecție, dar ne scoate în față personalitatea și ambițiile. Luna este în Scorpion, ceea ce acționează asupra instinctului, astfel că avem tendința să ne întoarcem la lucrurile esențiale și la cele care ne definesc.

Berbec – Ești gata pentru decizii care au legătură cu un plan sau un proiect mai vechi, abandonat și reluat acum în forță. Este o schimbare generală de ritm, pe care o resimți intens și care îți face foarte bine. Este util să fii cât de implicată se poate.

Taur – Lucrezi la un plan sau la un proiect foarte ambițios, dar nu spui nimănui. Poate că ar fi util să-l împărtășești și celor din jurul tău, pentru că altfel o să vină momentul în care vei intra în conflict cu ei. Ar fi util să primești ideile și opiniile lor.

Gemeni – Te macină o dorință ascunsă de a stabili o legătură cu cineva care se află foarte departe și pe care l-ai dori  lângă tine. Ai câteva idei foarte îndrăznețe, deși nu este momentul potrivit pentru niciun fel de aventuri, indiferent dacă sunt platonice sau nu, profesionale sau de circumstanță.

Citește și: Sex: Cum îi place în funcție de zodie

Rac – Ai beneficiul unei surse de energie astrală pozitivă, care probabil vine de la Jupiter. Acest lucru îți accentuează visele și fanteziile, care pot fi mai bogate și mai vii decât de obicei. Este o oportunitate de a schimba lucrurile în bine. Realitatea devine maleabilă, iar gândurile și sentimentele ar putea să-ți afecteze logica mai mult decât de obicei.

Leu – Ai idei care le-ar putea fi de ajutor celor din jurul tău. Ești înclinată către filozofie și compasiune. Rămâi pragmatică, pentru că nu are niciun rost să mergi înainte atâta vreme cât nu te urmează nimeni. S-ar putea să ai nevoie de sfatul altora cu privire la planurile tale.

Fecioară – Problemele bănești sunt în prim-plan, întrucât mesagerul Mercur se aliniază atât cu Jupiter, cât și cu efectele lui Pluto. Dacă ai nevoie de bani pentru a investi într-un proiect, nu cere prea mult odată. Este mai bine să cauți surse alternative și să nu exagerezi cu ceea ce ai nevoie.

Balanță – Soarele este sursa ta de energie și este momentul perfect să te bazezi pe forța pe care ți-o insuflă. Îți poți asuma un risc calculat, dar niciodată fără a avea minime garanții. În plus, este posibil să te apropii de cineva care a fost în atenția ta de mai multă vreme și asta îți va aduce satisfacții.

Scorpion – Dacă ai nevoie să discuți cu cineva, nu-i spune tot ce ai pe suflet, pentru că te-ai putea simți golită și expusă. Dacă ai planuri de viitor, este momentul să treci cu energie la punerea lor în practică, pentru că aceasta ar putea duce la schimbări pozitive și la o decizie cheie.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Săgetător – Ești în elementul tău și ai o stare de nerăbdare teribilă ca să începi ceea ce simți că este arzător pentru tine. Ai nevoie să te simți înconjurată de familie pentru a primi sprijinul lor.  Această perioadă te încurajează să mergi cu hotărâre pe drumul pe care ai pornit, indiferent cât este de greu.

Capricorn – Când vine vorba de finanțe sau de o idee de afaceri, este bine să rămâi cu picioarele pe pământ. Unele din strategiile tale pot părea ușor exagerate, dar este bine să-ți asumi riscuri: numai așa se poate câștiga. Sfatul unor amici ar putea să fie neprețuit.

Vărsător – Astrele care te guvernează trec prin zona aceea secretă a sufletului tău. Asta te va stimula să dai drumul bagajelor emoționale și sentimentelor, ceea ce evident nu-ți este specific. Este posibil să fie nevoie să găsești o cale prin care să pui capăt unei relații sau pentru o situație critică. În plus, este perfect să-ți faci timp pentru tine.

Pești – Ești pregătită să colaborezi cu cineva la un proiect creativ. Este o mare bucurie și o mare realizare pentru tine. Ești inspirată și ai energia de care ai nevoie pentru a lucra bine într-o nouă echipă. Cunoștințele tale practice combinate cu perspectivele care te mobilizează pot aduce rezultate sclipitoare

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns