Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 29 octombrie 2020. Armonie personală, în haosul general

Horoscop zilnic – 29 octombrie 2020. Armonie personală, în haosul general

horoscop weekend

Combinația astrală este destul de încărcată. Planetele își compensează efectele, reciproc, așa că liberul arbitru funcționează la maxim. Cu alte cuvinte decizia este a ta! Planetele produc un veritabil haos, la modul general, dar fiecare dintre noi, singur cu sine, are puterea de a găsi armonia și de a alege calea cea mai bună pentru a merge înainte.

Berbec – Poți face pași concreți către un obiectiv foarte important. Către acest lucru trebuie să-ți canalizezi toată energia. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, este cel mai bine să o amâni pentru că nu este momentul.

Taur – Confortul este esențial pentru tine, iar calmul este una din sursele confortului tău. Ar fi util să te detașezi de tot ceea ce este în jurul tău și să te pui în ordine pe tine, înainte de orice altceva. Nu oferi nimănui sfaturi, pentru că fiecare trebuie să decidă pentru sine.

Gemeni – Trage perdeaua și bucură-te de lumea ta liniștită și calmă. Uneori a te retrage din agitația cotidiană pentru a gusta liniștea și siguranța din casă, este un act de curaj. Nu ai nici un motiv să te simți exclusă din cercurile amicilor tăi. Probabil că și ei preferă retragerea în interiorul sigur și liniștit din caselor lor.

Citește și: Tarotul, cărțile care spun viitorul. Hai să-ți ghicesc!

Rac – Starea ta de spirit este puțin dată peste cap de unele vești mai ciudate decât de obicei, dar acest lucru este în regulă. Așa este contextul și trebui să-l accepți. Nu este momentul să sari peste oportunități, deci  concentrază-te pe acestea. Ar fi util să privești lucrurile critic pentru a avea sufiente argumente ca să le combați.

Leu – Folosește-ți sentimentele pentru a combate angoasele celor din jur. Este o bună cale prin care poți să-i mobilizezi pe cei care ezită și sunt indeciși. Vremurile sunt dificile pentru toți, așa că trebuie să înfrunți realitatea oricât ar fi ea de complicată și de stresantă.

Fecioară – Energia ta creativă este la un nivel maxim, așa că ai toate motivele să te simți încrezătoare în deciziile pe care le iei și să mergi pe drumul pe care ai pornit. Ignoră ceea ce nu-ți convine, inclusiv apelurile telefonice care te deranjează și mesajele care îți solicită implicarea, astfel încât să te poți concentra asupra propriilor proiecte.

Balanță – Nu încerca să grăbești finalizarea unor proiecte. Se vor finaliza atunci când va fi momentul. Învață că, în cele din urmă, calitatea este mult mai bună decât viteza. Vei primi recunoașterea de care ai nevoie, dar trebuie să accepți că meritul este al echipei, nu doar al tău.

Scorpion – Nu ești cel mai răbdător semn al zodiacului, dar azi trebuie să dovedești calm și să-ți calculezi fiecare pas pe care îl faci. Aspectele ce îți afectează relațiile, pot avea efect negativ pe termen lung. Adoptă atitudinea pacificatorului. Fă concesii și vei vedea că toate acestea se vor întoarce cu beneficii la tine.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Săgetător – Este un moment al schimbări. Probabil că toată viața ta va fi afectată și vor apare mutații importante. Nu toate sunt bune, iar cele care nu-ți convin, nu sunt neapărat rele! Universul îți cere o transformare radicală care se va reflecta și în ritmul de viață al famimiliei tale. dar totul este spre bine.

Capricorn – Creativitatea este cuvântul zilei pentru tine. Ar fi util să te preocupi de datoriile pe care le ai și să găsești o cale prin care să le depășești. Începând cu acest moment, este timpul să te interesezi mai mult de cei din jurul tău și să le oferi ceea ce au ei cu adevărat nevoie, nu doar ce crezi tu că le trebuie. O poți face.

Vărsător – Pot apare câteva probleme, iar rezolvarea lor va aduce provocări mai mult decât interesante pentru tine. Ai încredere în instinctele tale atunci când vine vorba despre bani și despre investirea blor. Ai datele necesare pentru a face lucruri admirabile alături de cineva drag, ceea ce va fi o experiență fantastică pentru tine.

Pești – Toate aceste eforturi pe care le-ai făcut în ultima perioadă sunt menite să te propuleseze și să-ți aducă bani. Sunt posibile mari schimbări la serviciu, dar asta este un moment bun pentru tine, care poate duce la o promovare. Evident vei avea obligații mult mai mari, iar unele te vor depăși.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns