Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 3 septembrie 2020. O zi (aparent) plictisitoare

Horoscop zilnic – 3 septembrie 2020. O zi (aparent) plictisitoare

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 3 septembrie 2020 – Este o zi aparent monotonă. Suntem stresați de termene limită, muncim mult și nu vedem rezultate palpabile. Așteptăm ceva, dar nu știm exact ce. Vrem, dar nu înțelegem foarte bine ce ne trebuie, căutăm și nu vedem că avem deja. Ar fi bine să ne înțelegem rolul și scopul și abia apoi să mergem mai departe. Este cazul să depășim insecuritatea emoțională.

 

Berbec –  Ai câteva idei bune, dar, dacă nu le pui în practică, vei pierde. Mai mult, acestea apar exact când ai nevoie de inspirație și când trebuie să-ți dovedești abilitățile și inteligența. Ai putea să te bazezi mai mult pe colegi și să nu pleci mereu de la ideea că propunerile tale vor fi însușite fără drept de ceilalți. În principiu, nimeni nu face asta.

Taur – Este esențial să te mobilizezi. Pot să apară mici incidente care să-ți strice planurile pentru azi. Rezolvă fiecare problemă exact atunci când apare, pentru că aceasta este cea mai bună cale prin care rămâi mai departe la cârma lucrurilor. Acceptă că poți decide tot ce se întâmplă cu tine, că ești propriul stăpân și gestionezi mersul lucrurilor.

Gemeni – Păstrează o limită în toate. Ai nevoie să-ți dovedești sentimentele de afecțiune pentru cei care contează cu adevărat în viața ta. Unele dintre aceste manifestări sunt corecte, dar altele pot fi exagerate și, în consecință, înțelese greșit. Pentru că uneori nu spui exact ceea ce simți, vrei să simtă dragostea ta prin gesturile tale.

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Rac – Nu este momentul pentru schimbări radicale în viața de familie, deși ai destule motive să vrei asta. Ești avantajată profesional azi și este momentul cel mai bun de a cere ceea ce știi că ți se cuvine, pentru că sunt șanse foarte mari să primești. Poate că ar fi utilă o discuție deschisă în care să spui clar ce te nemulțumește și la serviciu, și acasă.

Leu – Acasă este o atmosferă plăcută, însă plutește în aer o vagă tensiune generată de evenimente care nu te privesc pe tine personal, dar pe care tu trebuie să le rezolvi. Fii prudentă cu investițiile pe care vrei să le faci. Unele dintre ele nu sunt nici inspirate, nici binevenite și este foarte posibil să-ți aducă dezavantaje în viitorul apropiat.

Fecioară – Ești plină de entuziasm și energie. Te-ai adaptat perfect perioadei noi și funcționezi perfect. Mai mult, entuziasmul tău este molipsitor și le creează o stare de bine celor din jur. Singura ta nemulțumire este legată de faptul că sunt oameni care se plâng pentru lucruri banale, deseori fără un motiv real, doar pentru că au nevoie să fie băgați în seamă. 

Balanță – Poți să te aștepți la musafiri. Nu te deranjează prezența lor, dar te enervează faptul că vin fără să anunțe, iar pentru tine nu este deloc momentul potrivit. Ești foarte îngrijorată din cauza unor probleme restante care au devenit presante acum. Fii alături de cei care au cu adevărat nevoie de tine și fii tranșantă cu toți ceilalți.

Scorpion – Este momentul să-ți pui în valoare latura artistică și, mai mult decât atât, să profiți de avantajele ce decurg de aici. Ai putea încerca să faci ceva nou, ceva care să te atragă și care să-ți aducă beneficii pe termen lung, dar pentru asta ai nevoie de o doză importantă de curaj și de ambiție, dar și de susținerea celor dragi. Cere-le ajutorul și o să-l primești.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în functie de zodia ta?

Săgetător – Nu poți fi perfectă în fiecare zi, dar ăsta nu este un capăt de țară! Nu este una dintre cele mai bune zile, însă poți trece peste asta fără prea mari angoase. Ești foarte curioasă și vrei să afli detalii care nu te privesc, iar asta îți complică inutil viața. Ești îngrijorată din cauza viitorului și de aici ai o stare de nervozitate pe care o ascunzi, dar efortul este mult prea mare și te epuizează.

Capricorn – Deși ar fi mai mult decât indicat să stai cu mintea la muncă, gândul tău zboară aiurea și visezi cu ochii deschiși. Este firească nerăbdarea ta, însă ar fi mai important, în acest moment, să te concentrezi pe ce urmează în intervalul imediat de timp și să te străduiești pentru asta.

Vărsător – Creativitatea este partenerul tău cel mai important azi. Bazează-te pe forța aceasta și trage de aici toate foloasele pentru o zi care va fi mai mult decât reușită. Nu te împiedica de detalii, azi este mult mai important ceea ce simți, nu neapărat ce faci.

Pești – Ar fi bine dacă ai fi mai temperată azi cu toate stările și emoțiile tale. Trebuie să-ți gestionezi mai bine, cu mai mult calm și, mai ales, cu mai multă detașare, și bucuriile, și tristețile. Este deseori mult mai bine decât pare, iar în spatele unor emoții puternice se ascund doar chestiuni minore.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns