Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 30 octombrie 2020. Luna albastră

Horoscop zilnic – 30 octombrie 2020. Luna albastră

Horoscop zilnic

A doua lună plină a lunii octombrie se va produce mâine, dar efectele acesteia (pentru că este a doua lună plină, dintr-o lună calendaristică se numește albastră), se fac simțite din după-amiaza acestei zile și vor fi intense în zilele de weekend. Pentru că luna va trece în semnul delicat și emotiv al Peștilor, cuvântul de ordine al zilei este sensibilitatea. 

Berbec – Sfârșitul săptămânii aduce colaborare. Iar acesta se manifestă sub cele mai diferite forme. Poate înseamna o relație nouă, un parteriat de afaceri sau pur și simplu recunoștința unor coloaboratori. Indiferent de forma pe care o va îmbrăca știința de a face compromisuri este cheia fericirii tale.

Taur – Luna te îndeamnă la ignorarea regulilor și la nevoia organică de distracție și aventură. Ești determinată să te delectezi indiferent dacă asta înseamnă filme, lectura unei cărți, un tratament la SPA sau consumul exagerat de bomboane.

Gemeni – Atmosfera indică un moment de maximă emoție. Acest lucru poate fi dificil pentru tine, mai ales că nu faci parte din categoria celor care iubesc să fie în centrul atenției. Nu este vorba despre cum arăți, cum te îmbraci sau cine „pari” că ești, este vorba doar despre ceea ce simți.

Rac – Venus te obligă, te împinge să pui înainte de orice valorile familiei. Este benefic pentru cei din jur, dar păgubos pentru tine, dat fiind faptul că poți face sau accepta lucruri exagerate pe care mai târziu să le regreți. O noapte de distracție, chiar și acasă alaturi de partenerul tău ar fi utilă.

Citește și: Câtă energie ai în funcție de zodie și cum să-ți dozezi activitatea

Leu – Ești în cursul unor transformări radicale, și la final vei deveni ceea ce trebuie să fii. Unele lucruri te pot lua prin surprindere, dar asta este util pentru că primele decizii pe care le iei azi, sunt cele mai bune. Pregătește-te să îți asumi roluri noi, unele dintre ele foarte importante care te vor marca pentru mult timp de acum înainte. Nu te teme, este bine!

Fecioară – O serie de combinații noi te prind la mijloc și te vor obliga să joci după reguli noi. Cu unele dintre ele nu ești de acord. Învață de la cei din jurul tău și fă și tu la fel. Trucurile acestea sunt utile, iar tu le poți perfecționa. Fă un plan de investiții și economii sănătos. E vital acum!

Balanță – Ai nevoie de clarificări. Trebuie să cauți pe cineva care să te susțină și să te ajute. Nu te lăsa dominată de subconștient, dar ascultă-ți nevoile reale pe care trupul și minte ți le transmite. Pe măsură ce lucrurile se așază vei putea să descoperi detalii noi despre tine în relația cu cei din jurul tău.

Scorpion – S-ar putea să te simți extrem de emoționată astăzi, dar este important să rămâi la rutina ta de zi cu zi unde este confortabil pentru tine. Energia care presează pe tine este copleșitoare și este bine dacă poți face cumva să-ți întărești rezistența psihică și fizică, alegând activități pașnice în locul celor extrem de stimulative și provocatoare.

Citește și: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Săgetător – Oferă-ți liniștea de care ai nevoie și începe relaxarea de weekend, chiar de azi. Fii foarte blândă și înțelegătoare cu tine și acceptă că nu le poți face pe toate, perfect mereu. Este o zi bună în care să faci un pas în spate și să-i lași pe cei din jur să preia inițiativa. Stabilește-ți programul astfel încât să eviți perioadele agitate.

Capricorn – Este o zi agitată dimineață și calmă pe seară. Comunicarea cu ceilalți îți poate aduce oportunitățile pe care nu ai voie să le ratezi. Combină experiențele, cunoștințele, dorințele și temerile tale cu ale celor care sunt alături de tine și vei găsi cel mai bun plan de viitor.

Vărsător – Trebuie să ai încredere că orice se întâmplă legat de cariera ta, se întâmplă spre bine. Nu este nevoie să te îndoiești de tine, de ceea ce faci sau de ceea ce nu iese din prima perfect. Ai un drum lung de parcurs, dar ești pe poteca care trebuie, iar rezultatele pe care le aștepți vor veni, chiar mai repede decât îți imaginezi.

Pești – Nimeni nu le știe pe toate, așa că nu ai nici un motiv să fii stresată pentru micile tale nereușite. Profită de faptul că este vineri și relaxează-te. Vei lua problemele din nou, luni, la puricat și le vei duce la bun final. Primești mesaje care te vor ajuta să nu mai vezi totul în negru. Nu-i un capăt de țară!

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns