Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 31 august 2020. Ultima zi de vară

Horoscop zilnic – 31 august 2020. Ultima zi de vară

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 31 august 2020 – Ultima zi de vară în prima zi din săptămână trebuie privită ca o promisiune, ca un angajament că lucrurile sunt mereu înlănțuite, că depind unele de altele, că se adaptează nevoilor și dorințelor fiecăruia. Avem o zi bună, care anunță o săptămână bună, plină și rodnică. Luna în Capricorn este un angajament de stabilitate, coerență și energie pozitivă.

 

Berbec – Fii ambițioasă și perseverentă. Nu face greșeala de a rămâne închistată într-o matriță construită social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai nevoie de asigurări, nu ai nevoie de confirmări. Nu există cu adevărat standarde pentru frumusețe și bine. Uneori, propria opinie este cea mai bună unitate de măsură.

Taur – Fii atentă la ce spui, mai ales despre cei care nu sunt prezenți. Ține minte că un comentariu negativ va rezona și se va întoarce la tine cu un plus de dezavantaje. Respectă-ți promisiunile, pentru că altfel se vor întoarce împotriva ta. Ai parte de multe emoții, dar unele vin din gesturi care rezonează cu eul tău.

Gemeni –  Fii recunoscătoare pentru lucrurile pe care le ai. S-ar putea să ai nevoie de mai mult timp petrecut cu cei dragi. Pe de altă parte, ai nevoie de independență și de puterea de a decide ce vrei să faci. Uneori ar fi util să accepți schimbările pe care le aduce viața. Nu este deloc bine să rămâi înțepenită în reguli vechi. Acceptă noutățile.

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Rac  Nu renunța la luptă când întâlnești obstacole. Unele sunt puse doar pentru ca tu să ai ocazia să-ți dovedești valoarea. Natura ta independentă și oarecum rebelă este un ingredient-cheie pentru a menține lumea în echilibru. Poate că nu chiar toată lumea, dar măcar cei care cumva depind de tine.

Leu – E posibil să fie nevoie să alegi între două moduri de gestionare a unei situații. Vechiul este în conflict cu noul. Pe ce cale vei continua? Alege o combinație. Strategii vechi pentru situații noi. O să meargă, pentru că încă este cea mai bună soluție. În ultimă instanță, folosește-ți intuiția.

Fecioară – Problemele pot fi puțin mai dificile decât par. Rămâi concentrată pe lucrurile esențiale, ignoră restul și retrage-te într-un loc sigur, alături de oameni care te iubesc și te sprijină. Puterea ta de a te adapta va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să facă legea și nu te vor lua în calcul.

Balanță – E posibil să ai parte de evenimente neașteptate. Unele te pot lua prin surprindere, pe altele le aștepți. Nu te bucura, nu te întrista. Sunt lucruri care vin pentru că trebuie să vină și pentru că trebuie să ieși din amorțeală. Este momentul să pui în aplicare ceea ce gândești!

Scorpion – S-ar putea să ai ceva probleme. O cale bună este să nu-ți pese de cum te văd alții. Nu te schimba ca să fii pe placul cuiva, pentru că în cele din urmă, singura ta responsabilitate este doar față de tine. Nu sunt excluse evenimente bizare care să te determine să-ți schimbi modul de acțiune.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Săgetător – Nu forța nimic azi. Stai cuminte și lasă lucrurile să curgă. În felul acesta vei primi doar ceea ce îți este menit și nu vei avea niciun fel de alte complicații care să te scoată din starea de confort pe care o ai. Viața nu trebuie să fie o luptă continuă.

Capricorn – Pune-ți în valoare natura senzuală și frumoasă. Fă-ți timp în fiecare zi pentru a te ocupa de tine și de sufletul tău și asigură-te că va primi ce are nevoie pentru a radia. Oameni interesanți pot să apară de nicăieri, așa că nu te mira dacă un fost iubit sună. Lucrurile din trecut pot reveni în prezent pentru a-ți da o lecție valoroasă de viață.

Vărsător – Este posibil să simți o neliniște nervoasă care te îndeamnă să acționezi. Aranjează o călătorie într-un loc care te bucură sau încearcă o aventură spre un loc complet diferit. S-ar putea să găsești o oală cu aur. Energia zilei te poate epuiza, dar te vei recupera rapid.

Pești – Pe măsură ce accelerezi, vei constata că lași în urmă câteva principii și valori fundamentale. Nu-ți stă în fire. Lucrurile s-ar putea agita astăzi și este posibil să apară provocări care să te scoată din minți. Păstrează-te sub control și fii conștientă că poți anula orice porniri, atâta vreme cât faci ce trebuie, nu doar ce simți.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns