Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 31 iulie 2020. Faptele înainte de orice

Horoscop zilnic – 31 iulie 2020. Faptele înainte de orice

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 31 iulie 2020 – Acțiunile noastre de azi sunt bazate mai degrabă pe opiniile oamenilor, decât pe faptele lor. Venus în Gemeni și Neptun în Pești au darul de a da valoare gesturilor mărunte, pe care de regulă nu mai pune preț nimeni. Primim sfaturi înțelepte exact atunci când avem nevoie de ele, dar acestea vin din locuri neașteptate.

 

Berbec – Astăzi ar trebui să lucrezi pentru a face lucrurile care se mișcă prea lent să prindă viteză. Este momentul să-ți asumi o serie de investiții sentimentale pe termen lung. Ai șansa să prosperi, dar ferește-te de oameni care promit totul, fără să ofere nimic. Fii atentă și fă diferența între vorbe goale și ce este real și palpabil.

Taur – Lasă-ți natura artistică să-și spună cuvântul. Folosește-ți creativitatea și păstrează-ți mintea deschisă pentru idei și abordări noi. Combină valorile tradiționale la care ții foarte mult cu noile concepte. Deși vechiul și noul pot părea incompatibile la început, este misiunea ta să faci lucrurile să funcționeze.

Gemeni – Nu ignora ce primești de la astre. Alege calea cea mai sigură, nu neapărat pe cea mai comodă. Ești foarte încăpățânată și convinsă că lucrurile pe care le faci tu sunt fără cusur. Asta te va înstrăina de cei din jurul tău. Ai nevoie să menții un echilibru real între ce vrei și ce poți. Fii mai deschisă la schimbare. Ar fi mai util să adopți o atitudine flexibilă.

Citește și: Care parte a paharului o vezi întâi

Rac – Lasă lucrurile banale să evolueze în logica lor. Fii preocupată doar de ceea ce contează cu adevărat. Nu te lăsa impresionată de deciziile celor din jur și fă în așa fel încât să-ți cutivi respectul de sine. Fii îndrăzneață și nu-i lăsa pe alții să decidă pentru tine, indiferent cât de inofensive ar fi hotărârile lor.

Leu –Nu-ți fie teamă să faci schimbări de strategie în ultima clipă. Fii atentă la nevoile celor din jur și, dacă este posibil, fă-le pe plac. Le vei câștiga respectul și te vor susține la rândul lor. Bucură-te de lucrurile simple din viața ta și apreciază ce ai mai ales din punct de vedere emoțional.

Fecioară – Ai roade bogate de adunat azi. Este o zi cu oportunități și șanse de a duce lucrurile la bun sfârșit, exact  cum îți dorești. Ai potențial pentru a evolua, dar el nu este suficient atâta vreme cât nu-l valorifici. Ține minte că este o zi importantă, în care poți face un pas esențial pentru a-ți împlini visele.

Balanță – Ar fi util dacă ți-ai ajusta relațiile cu cei din jur pentru a rezona cu aceia care contează pe tine și pe logica ta. O să descoperi că lucrurile sunt mai puțin complicate decât par la prima vedere. Păstrează echilibrul dintre viața reală și fantezie. Nu te lăsa prinsă în strategia de viață a altcuiva.

Scorpion – S-ar putea ca natura ta agresivă să se întoarcă împotriva ta și să suporți consecințele propriilor fapte. Niciodată nu realizezi cât de mult îi afectează felul tău de a fi pe cei din jur. Azi vei înțelege asta, dar este prea puțin pentru a reuși să schimbi cu adevărat ceva. Singurul lucru foarte bun este faptul că înțelegi exact ce ești. Și acesta poate să fie începutul unor transformări majore.

Citește și: Ce personalitate ai după luna nașterii

Săgetător – Vei descoperi că ai o capacitate specială de a te alimenta din energiile astrale. Vestea bună este că egoul și creierul tău funcționează în perfect acord și este posibil să atingi echilibrul pe toate planurile și mai ales între cele două elemente ale psihicului tău, într-o măsură mult mai mare decât de obicei.

Capricorn – Ești foarte receptivă la ideile noi. Ascultă ce spun cei din jur și amintește-ți că poți învăța ceva important pentru evoluția ta de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Există o lecție de viață în orice situație. Nu uita să-ți menții creierul activ, pentru că ai nevoie de idei noi.

Vărsător – Claritatea ta mentală este uluitoare astăzi. Vei descoperi că acest mod de gândire reflectă exact cine ești. Analizezi totul cu maximă obiectivitate, astfel că deciziile vor fi extrem de bune și de productive. Ești sigură de tine și de demersurile pe care le faci. Una peste alta, ai o zi grozavă, în care îți pui în evidență inteligența și capacitățile mentale excelente.

Pești – Pune-te în pielea celor din jur înainte să-i judeci. Respectă-le opiniile, tot așa cum vrei ca ei să le respecte pe ale tale. Ești sensibilă, dar foarte realistă și știi exact ce este bine și ce este nepotrivit. Nu te grăbi să iei decizii și lasă-i pe alții să-și asume responsabilitățile majore.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns