Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 4 august 2020. Luna plină ne încarcă cu energie

Horoscop zilnic – 4 august 2020. Luna plină ne încarcă cu energie

horoscop 4 august

Luna plină de ieri este o sursă de energie pozitivă de care vom profita pe parcursul întregii săptămâni, iar ziua de azi este cea care poate reprezenta un moment de cotitură. O să gândim pozitiv, o să fim activi, inspirați, tonici și foarte intuitivi. Beneficii vor avea, într-un fel sau altul, toate zodiile, chiar dacă unii nu simt asta concret.

Berbec – Prietenii au nevoie de tine, tot așa cum și tu ai nevoie de ei. Comunică, exprimă-te, dar fii sinceră, amabilă și spune exact care sunt nevoile și dorințele tale. O să descoperi că ele vor prinde contur, dacă nu imediat, atunci cu siguranță exact atunci când va fi momentul potrivit. Nu-ți pierde speranța și ai încredere în forța și logica ta, indiferent de context.

Taur – Dezamăgirile fac parte din viață. Nu sunt o catastrofă, ci doar lecții de viață ca să înțelegi ce și unde ai greșit. Lucrurile vor prinde viteză și o să găsești o cale nouă și eficientă. Așa se întâmplă mereu. Există întotdeauna o cale, o soluție, o alternativă. Acasă este oaza de liniște de care ai atâta nevoie. Nu sunt problemele aici, așa că nu le aduce pe cele de job în acest mediu!

Gemeni – Este un moment ideal pentru a face planuri de viitor. Chiar și un viitor ceva mai îndepărtat. Planurile făcute azi sunt corecte și, mai ales, înțelepte. Astrele încurajează privirea în viitor și asta îți face foarte bine mai ales dacă ai moralului oarecum dezechilibrat. Fii stăruitoare în acțiunile tale, fii prudentă și totul o să fie bine.

Rac – Este momentul să lași deoparte preocuparea pentru carieră și să te ocumi de problemele sufletești. Bazează-te pe ceea ce știi tu cel mai bine. Arată ce poți și fii consecventă în a respecta planurile pe care le-ai făcut anterior. Stai foarte bine în relația de amor, deși știi foarte bine că trebuie să treci la un nivel superior.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Ești excepțională azi cel puțin în modul în care știi să comunici și asta îți va aduce doar avantaje. Ține mine succesele pe care le vei avea azi și acționează mereu tot așa. Arta comunicării este un imens beneficiu și în următoarea perioadă vei avea această abilitate din plin. Profită de perioada favorabilă!

Fecioară – Ai putea să te reevaluezi. Încearcă să înțelegi ce văd ceilați în tine și vei putea să faci schimbări care îți vor aduce doar beneficii. Uneori a încerca să faci lucruri noi este cea mai bună cale pentru a progresa. Fii atentă, însă. Noile încercări pot fi mai dificile decât par la prima vedere.

Balanță – Sunt posibile probleme financiare care să-ți inducă o stare de panică. Aveai anumite așteptări și cu toate acestea lucrurile nu sunt nici pe departe atât de bune, cum sperai. Nu-ți face griji. O să apară foarte curând și compensația pentru toate aceste probleme. Fii atentă la cei din casă și fă ceea ce trebuie și este necesar nu doar ceea ce vrei și-ți face plăcere.

Scorpion – Poți să fii optimistă pentru că vei găsi exact când te aștepți mai puțin soluții pentru cele mai complicate probleme. Ai abilitatea de a găsi rezolvări acolo unde alții nu se descurcă. Se dezleagă niște probleme mai vechi, ceva legat de un proces sau de o complicație veche la serviciu. Încearcă să fii mai calmă, nu-ți mai impune în forță punctul de vedere și nu mai pune mereu răul înainte.

Săgetător – Ești plină de idei inspirate care te vor ajuta să te descurci indiferent de situație. Ești foarte activă și este bine dacă ai avea încredere în steaua ta norocoasă, pentru că asta te va mobiliza. Oricât ar fi de ciudat anul asta tu ești printre semnele care au cea mai mare susținere din partea astrelor, și este foarte important pentru tine să ții minte asta, în orice context.

Citește și: Astro-deco: Cum își decorează casa fiecare zodie

Capricorn –Ești abilă, energică, inventivă și ai puterea de a face lucrurile să meargă înainte. Ești stresată din cazua perspectivelor financiare, dar trebuie să-ți amintești că ești un învingător care găsește mereu soluții. Așa că nu te mai teme! Ai încredere în tine.

Vărsător – Nu are nimeni nimic să-ți reproșeze, totul este în bună regulă și ar fi cazul să fii și tu mulțumită de rezultatele și reușitele tale. Nu pleca urechea la toate lucrurile fără sens pe care le auzi și nici la speculații care nu au nici un fundament. Rămâi concentrată la drumul tău și totul o să fie exact așa cum îți dorești, pentru tine și pentru cei pe care îi iubești.

Pești – Fii mai temperată. Uneori prea mult curaj, prea multă îndrăzneală strică și pot aduce prejudicii grave, exact când te aștepți mai puțin. Este indicat să fii mai atentă la tot ceea ce se petrece în jurul tău. Doar așa planurile tale se vor concretiza cu bine.

 

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns