Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 4 septembrie 2020. Să iubim cu patimă!

Horoscop zilnic – 4 septembrie 2020. Să iubim cu patimă!

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 4 septembrie 2020 – Se spune că toate vin din iubire. Venus, planeta iubirii, este plasată într-o combinație care ne face, mai mult ca oricând, să dăm și să primim dragoste. Toată această stare ne va crește buna dispoziție, ne va energiza, ne va da idei și le va trece pe toate prin filtrul special al sentimentelor bune. Singurul risc major azi este să te îndrăgostești sau să te… reîndrăgostești. Va primi fiecare după nevoi!

Berbec – Vei experimenta emoții dulci azi, care vin din amintiri frumoase sau din evenimente plăcute care se întâmplă special pentru tine. Este ziua perfectă pentru a aplana un conflict care s-a acutizat în ultimile zile. Orice situație poate să devină o oportunitate. Există multă bunăvoință în jurul tău.

Taur – O să fii răsfățată azi. Vei avea parte și de o conversație profundă despre sentimentele tale. Vei fi înțeleasă și vei primi și ajutorul de care ai nevoie. Singura umbră a zilei de azi este legată de trecut și de o problemă care te bântuie și pe tine, dar și pe cel care este acum partenerul tău. Dacă vorbești deschis despre asta, lucrurile se vor clarifica.

Gemeni – Actuala constelație planetară aduce o atmosferă extrem de relaxată la muncă. Azi stabilești noi conexuni cu cei care îți sunt dragi. Ai o influență cu totul specială asupra lor. Dacă vrei să te încarci pozitiv, seara ai putea răsfoi un album cu fotografii vechi. Amintirile plăcute te vor face să te simți foarte bine.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Rac – Este o zi minunată pentru tot ceea ce ține de relații, fie că sunt cele oficiale de la serviciu, fie că sunt cele personale, cu părinții sau rudele apropiate, fie că este vorba despre cea de cuplu. Și dacă nu ai o relație stabilă nu este exclus ca, astăzi, să fie ziua când îți vei întâlni sufletul pereche. Dar, deși este o zi bună, rămâi prudentă!

Leu – Ai multe de sărbătorit. Te simți puternică, dorită, apreciată și toate acestea îți dau o stare foarte bună. Nu-i exclus să primești un cadou care să aibă o semnificație specială și care să te bucure foarte tare. Seara, atmosfera din familie este relaxată și calmă, așa că ți-ai putea face planuri pentru un weekend de vis.

Fecioară – Ai ocazia unor interacțiuni sociale interesante, care să-ți aducă, în viitorul imediat, oportunități cu totul și cu totul speciale. Este în jurul tău o energie pozitivă, caldă, de care trebuie să profiți. Nu este o zi în care să stai în casă, ci să ieși și să socializezi, însă cu atenție și prudență. Cu cât vei cunoaște mai mulți oameni, cu atât va fi mai bine.

Balanță – Beneficiezi de o popularitate neașteptată azi. Este meritul lui Venus! Pe de altă parte, ești prinsă într-o dilemă romantică. Soluția este să faci ceea ce te îndeamnă inima și să-ți exprimi sentimentele arătând cât de mult îți pasă de cei la care ții cu adevărat. Contexul o să-ți aducă rezultatul pe care îl urmărești.

Scorpion – Este o zi minunată pentru comunicare. Ești extrem de abilă în a purta conversații sclipitoare pe orice temă, iar asta va impresiona profund. Dacă ești în căutarea unei relații speciale, atunci ești pe drumul cel bun. Ai ocazia să-ți faci noi prieteni. Pe de altă parte, azi ești mai înțeleaptă și mai fermecătoare decât de obicei.

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Săgetător – Astrele îi pun pe oameni azi într-un cadru optimist, iar tu ești în centrul zonei de interes. Este foarte important însă să-ți alegi o companie pe măsura ta. O după-amiază în doi este tot ce ai nevoie pentru a încheia spectaculos o zi bună și o săptămână reușită.

Capricorn – Până și pramatismul tău proverbial este învins azi de sentimente pozitive și emoții. Magia este în aer. Este contextul perfect pentru a pune bazele unei relații care să înflorească și care să devină pasională mai târziu. Poți cunoaște mai bine o persoană pe care o urmărești de mai multă vreme.

Vărsător – Sentimentul dominat al zilei este legat de prezent și de conexiunile pe care le faci acum și pe care le vei folosi în viitorul apropiat. Ai emoții și o stare de tensiune interioară pe care nu o poți defini. Vorbește deschis cu cineva drag și fă ceva special pentru el. Dacă ești în căutarea unui cadou romantic, îl poți găsi exact acolo unde nu te aștepți, așa că fii atentă la tot ce este în jurul tău.

Pești – Ești optimistă și binevoitoare. Ți se oferă ocazii minunate, care vin în urma capacității tale speciale de comunicare. Bucură-te de ideile pe care le ai și fă planuri pentru viitorul imediat. Sunt mari șanse să descoperi că cei din jurul tău au calități excepționale pe care nu le-ai sesizat până acum.

 Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns