Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 5 august 2020. Vibrații bune

Horoscop zilnic – 5 august 2020. Vibrații bune

horoscop 17 august

Mercur ne umple de viață și se opune unui Saturn plictisitor și foarte prudent și răbdător. De aici poate ieși o oarecare tensiune, dar influența pozitivă care vine de la un Marte înflăcărat se combină cu un Jupiter optimist. Una peste alta, este vorba despre vibrații bune care produc o atmosferă generală ludică atât în relațiile de serviciu cât și în cele private.

Berbec – Este util, mai ales pentru tine, să te concentrezi pe problemele sentimentale pe care, cumva, le-ai creat singură. Liniștea care vine după ce rezolvi această tensiune va îmbunătăți starea ta generală și îți va da energia de care ai nevoie ca să faci față unor provocări destul de mari. Te vei descurca mai bine decât crezi!

Taur – Nu este deloc inspirat să faci investiții majore, acum. Cel mai bine este să păstrezi banii pentru nevoile reale ale tale și ale familiei. Nimeni nu-și cumpără diamante, când are frigiderul gol. Fii mai rațională și nu cere imposibilul celor din jur. Și ei au temerile și angoasele lor și ar fi bine dacă le-ai înțelege.

Gemeni – Ești plină de energie și asta îți dă o stare de pozitivă pe care o împăștii celor din jur. Pe de altă parte nu sunt excluse unele discuții care pleacă de la lucruri banale și care se pot amplifica nepermis. Ar fi bine să fii mai realistă și să te concentrezi doar pe detaliile care contează înainte celor care sunt evident, doar mofturi.

Rac – Ai foarte multe propuneri care toate par extrem de profitabile. Ai mare grijă ce alegi și nu te pripi pentru că uneori ceea ce pare a fi extrem de avantajos se poate dovedi doar o capcană în care riști să cazi. Nu ai deloc simț practic și din cauza asta faci greșeli. Nu e nimic grav, doar că va trebui să muncești puțin ca să le repari.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Ești în mijlocul unor discuții care inițial îți sunt indiferente și care, la final ajung să te afecteze foarte serios. Va fi nevoie să dai explicații și asta este extrem de enervant pentru tine. Ar fi foarte bine dacă te-ai concentra, cu ambiție, doar pe acele lucruri care contează cu adevărat.

Fecioară – Evenimentele care se petrec azi te obligă să-ți asumi o serie de riscuri. Gândește-te bine înainte dacă merită sau nu. Uneori un pas în spate este cea mai bună măsură și o cale prin care poți avea o imagine de ansamblu asupra realității care să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru familia ta.

Balanță – Nu-ți stă în caracter să dai atenție detaliilor, dar de data asta vei avea foarte multe de învățat dacă vei fi atentă la amănunte. Ar fi excelent dacă ai încerca să te calmezi și să ai mai multă răbdare atunci când vorbești cu cei din jurul tău. Nu da explicații inutile celor care nu le cer!

Scorpion – Ai putea face un experiment care îți va da o imagine interesantă asupra realității. Încearcă să nu-ți mai impui punctul de vedere de fiecare dacă și încearcă să fii mai atentă la dorințele reale ale celor din jur. Este minunat ce faci pentru ei, dar este mult mai util dacă vei face ceea ce au cu adevărat nevoie, nu doar ceea ce vrei tu!

Săgetător – Ești în formă bună și reușești să te mobilizezi și să duci la capăt tot ceea ce ai de făcut și mai ales tot ceea ce este cu adevărat urgent. Ai putea să faci o planificare pentru zilele următoare ca să-ți păstrezi același ritm bun pe care îl ai azi. Nu este momentul investițiilor, fii foarte prudentă cu veniturile tale.

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de zodie

Capricorn – Ți-ai asumat mult prea multe responsabilități și sunt lucruri pe care nu le poți gestiona corect, din cauza asta. Poate că ar fi util dacă ai plasa o parte din treburile pe care le ai de făcut altcuiva, care să le ducă la capt la fel de bine ca și tine. Nu ai o zi bună, dar vei reuși să le faci pe toate și să depășești starea de angoasă profundă pe care o resimți.

Vărsător – Ai ceva dificultăți de comunicare care te scot din sărite. Pare că nimeni nu te înțelege și nici tu nu înțelegi pe nimeni. Este o stare de confuzie care va trece, dar numai dacă te vei mobiliza și dacă vei spune ce ai de spus clar, simplu și fără teama. Mâine o să fie mai bine!

Pești – Ești unul din semnele avantajate ale zilei. Ai șansa să stabilești o serie de relații care te vor propulsa social și vor aduce venituri suplimentare. Cât de consistentă va fi colaborarea aceasta depinde însă numai de tine. Relațiile sentimentale sunt la cote foarte înalte și asta este un motiv de mare satisfacție pentru tine.

 

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

 

Comments

comments

Lasă un răspuns