Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic- 5 februarie 2020. O zi rea, tristă și agasantă, dar trece repede!

Horoscop zilnic- 5 februarie 2020. O zi rea, tristă și agasantă, dar trece repede!

Datele generale ale zilei de 5 februarie 2020 – Vremurile nu sunt mereu așa cum ne dorim. Nici vremea, nici mersul astrelor nu ne este mereu prieten. Uneori toate par a fi împotrivă. Nimic nu merge bine, toate par pe dos, nimic nu iese din prima, totul este greu și complicat, peste tot piedici. Exact așa este și această zi. Înainte să te plângi gândește-te că ziua asta, pe dos, este făcută special ca să înțelegi mai bine binefacerile și bucuria zilelor bune. Mâine o să fie mai bine!

BERBEC

Ești în centrul atenției oriunde mergi și toată lumea te admiră. Ești foarte atrăgătoare. Ești cam supărată pe partenerul tău pentru că ți-a promis ceva și nu s-a ținut de cuvânt. E aglomerație mare la serviciu și trebuie să fii atentă la cele mai mici amănunte. Vei fi foarte obosită după această zi de muncă.

TAUR

S-ar putea să te cerți cu cineva din familie din cauză că nu aveți aceleași păreri. Cineva trebuie să cedeze. Vei petrece o seară obișnuită alături de partenerul tău. Nu sunt evenimente deosebite. Trebuie să-ți faci mai mult curaj ca să te faci remarcată la serviciu. Nu ți se întâmplă nimic dacă vorbești mai mult.

GEMENI

Vei petrece o zi frumoasă alături de familie și prieteni. Nu se întâmplă nimic deosebit. Ești sensibilă din punct de vedere emoțional și ți se pare că orice îți spune partenerul, este o critică la adresa ta. Ești norocoasă. Primești bani din mai multe surse.

RAC

S-ar putea să iei niște decizii și să-ți pară rău după aceea. Fii foarte prudentă în afirmații! Ții legătura cu un bărbat din altă localitate sau din afara țării. E posibil să începeți o relație. Viața profesională merge bine, reușești să rezolvi anumite neînțelegeri la serviciu.

LEU

Apar probleme de sănătate care îți vor afecta starea psihică, destul de instabilă. S-ar putea să ai o discuție aprinsă cu partenerul tău și să nu mai vorbiți toată seara.
Sunt posibile schimbări la locul de muncă, care te vor lua prin surprindere

FECIOARĂ

Întâmpini tot felul de greutăți care îți vor întuneca ziua. Ești tristă. Mai bine vorbește mai puțin cu partenerul tău, decât să te cerți cu el. S-ar putea să apară tot felul de încurcături la locul de muncă, discuții cu șefii sau colegii.

BALANȚĂ

Ai o atitudine posesivă față de membrii familiei și aceștia vor încerca să stea cât mai departe de tine. Gelozia a pus stăpânire pe tine. Ai motive întemeiate sau e doar o impresie? Nu te simți bine la serviciu și abia aștepți să se termine programul și să pleci acasă.

SCORPION

Privești lucrurile numai din punctul tău de vedere, fără să ții cont de sentimentele celorlalți. Fii mult mai înțelegătoare! Privește partea bună a lucrurilor și vei vedea relația cu partenerul tău cu alți ochi. Nu ai chef de muncă sau de învățat și încerci să fugi de treabă, lăsându-i pe alții să se ocupe în locul tău.

SĂGETĂTOR

Te simți bine și faci glume cu cei din jurul tău. Ai parte numai de evenimente plăcute. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere sentimental. Ești liniștită.
S-ar putea să se schimbe ceva la serviciu, care o să te afecteze și pe tine.

CAPRICORN

Ești forțată de împrejurări să faci ceva ce nu-ți convine și ești tare supărată. Starea de nemulțumire își pune amprenta și pe viața de cuplu. Încearcă să te liniștești!
Afacerile nu merg foarte bine, dar sunt șanse să se îndrepte în următoarele zile.

VĂRSĂTOR

O durere de cap nu-ți dă pace și toată ziua ești morocănoasă. Nu ai chef de nimic. Nu apar evenimente deosebite din punct de vedere sentimental. Și tu și partenerul tău sunteți foarte ocupați. S-ar putea să iei salariul cu întârziere și să trebuiască să amâni unele plăți.

PEȘTI

Ajuți cu plăcere o prietenă care are nevoie de tine. Te simți bine că ai făcut un gest frumos. Diseară vei sta acasă cu partenerul tău și e posibil să primiți musafiri.
Dacă ai funcție de conducere, ești pusă în fața unor încurcături pe care trebuie să le rezolvi cu diplomație.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns