Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 5 ianuarie 2021. Probleme emoționale cu Luna în Balanță

Horoscop zilnic – 5 ianuarie 2021. Probleme emoționale cu Luna în Balanță

Datele generale ale zilei de 5 ianuarie 2021 – La primele ore ale dimineții, Luna, proaspăt intrată în semnul Balanței, formează un trigon cu Saturn și Jupiter. Energia de aici ne vindecă, permițându-ne să ne rezolvăm problemele emoționale, în timp ce primim optimism și bucurie. Cu toate acestea este important să nu sacrificăm propriile nevoi în favoarea a ceea ce își dorește altcineva. Folosește seara pentru a te alătura familiei și a petrece timp de calitate împreună cu cei care contează cu adevărat în viața ta.

Berbec – Dimineața te-ar putea găsi tensionată și foarte morocănoasă. Cere celordin jur să aibă răbdare cu tine. Lucrurile s erelaxează după prânz, iar catalizatorul poate proveni dintr-o sursă externă. Ești în cautarea unor provocări, iar cineva poate să te abordeze cu foarte mult tupeu ceea ce te va enerva. Nu o lua personal.

Taur – Lucrurile se mișcă în lumea ta. Pe măsură ce ziua progresează, vei descoperi că energia pe care o primești este din ce în ce mai intesă. Depinde de tine cum o vei folosi și cum te vei raporta la evenimentele de azi.  Pot să apară conflite, dar nu-ți face griji prea mari. Discută cu oamenii din jur. Întâlnirile simple, aparent banale se pot dovedi surse de mare bogăție spirituală și materială.

Gemeni – Ar trebui să te bucuri de energie intensă. Amorțeala se împrăștie. Conectează-te cu natura și petrece ceva timp cu animalele tale de companie, dacă poți, pentru că este foarte benefică energia lor. Respiră adânc aer proaspăt și bucură-te de plăcerea unei plimbări, chir dacă este foar în jurul casei.

Rac –  Astăzi este începutul unui nou drum pentru tine. Colectează și consolidează ideile recente și fă-ți un plan pe termen lung. Este momentul potrivit pentru tine să începi să  acționezi. Îmbunătățește-ți mediul în care stai. Ai grijă ca patul tău să fie orientat spre est sau vest. Evită nordul sau sudul ca să fii aliniată cu câmpul magnetic al Pământului și să faci corp comun cu acesta și schimb de energe. Bea multă apă pentru a avea mintea limpede.

Leu – Începe ziua cu un duș rece. Dacă ai ocazia să te vaccinezi, azi, este momentul ideal să o faci. Veți fi chemat la acțiune și va fi nevoie să iei decizii, unele dintre ele grave și grele. Poți face cele mai bune alegeri. Primești mesaje importante, pe care este bine să le asculți ca să le poți înțelege semnificația.

Fecioară – Dimineața nu te găsește în formă, dar îți vei reveni pe parcursul zilei. S-ar putea ca oamenii din jur să te enerveze și să-ți producă momente de tensiune. Gândurile tale îți vor bâzâi în jurul capului ca albinele în jurul unui stup.

Balanță – Bucură-te de dimineața calmă pe care o ai pentru că lucrurile vor deveni mai agitate la prânz și spre seară. Poate apărea un conflict din care vei dori foarte tare să te extragi. Poți aduce camul în relația ta și poți face ca lucrurile să meargă mai bine și mai repede, în sensul în care dorești.

Scorpion – Vei primi o cantitate intensă de energie astăzi. Vei fi mult mai activă decât ești de obicei și vei face lucrurile să se miște cu mare viteză. Oamenii sunt atrași de tine ca moliile de lumină. Asigură-te că-ți menții emoțiile înflăcărate în echilibru și nu depășiți granițele bunului simț. Fii temperată și calmă.

Săgetător – Este timpul să te ridici și să te pui în mișcare. Ai idei și viziuni extraordinare pentru viitorul tău, dar trebuie să muncești pentru ele. Ai toate informațiile de care ai nevoie. Acum tot ce trebuie să faci este să acționezi. Ieși din cutie, ieși din zona de confort și-ți va fi din ce în ce mai bine.

Capricorn – În prima parte a zilei vei părea leneșă și indecisă, dar îți vei regăsi ritmul obișnuit după prânz. Este începutul unei noi perioade în care ar trebui să-ți pui ideile în mișcare, iar acțiunea este cheia. Gândește-te bine înainte de a vorbi și ai grijă ce și cui spui. Asigură-te că discuțiile despre alții nu se transformă în bârfe.

Vărsător – Energiile de astăzi vor deveni din ce în ce mai intense pe măsură ce ziua trece. Dimineața, s-ar putea să te afli într-o stare visătoare, dar vei deveni foarte activă până la căderea nopții. Folosește-ți calmul interior pentru a aduce stabilitate unor situații stresante la care ești martoră.

Pești – În ultimele câteva săptămâni, ai simțit că ai totul s-a mișcat cu încetinitorul. De azi înainte lucrurile se vor mișca cu viteza luminii. Este posibil ca deciziile să fi fost greu de luat și oamenii să pară lipsiți de interes, față de propunerile tale, dar nu este deloc așa. Există o schimbare majoră de energie în această seară care va pune lucrurile într-o mișcare foarte rapidă pentru tine. Încă o dată vei fi actorul principal.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns