Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 6 decembrie 2018. Taurii primesc bani, Pestii cheltuie fara masura

Horoscop zilnic – 6 decembrie 2018. Taurii primesc bani, Pestii cheltuie fara masura

Datele generale ale zilei de 5 decembrie – Azi e sarbatoare! Este doar inceputul pentru perioada minunata, speciala si plina de magie care urmeaza. Astrele sunt cu noi, dar – tine minte – vor dansa mereu dupa muzica din sufletele noastre. O zi perfecta sa fie!

BERBEC – Eşti foarte entuziasmată și te implici în multe activități. Din cauza oboselii s-ar putea să te doară stomacul sau capul. În cuplu ai o zi liniștită, înseninată de surprizele pe care ți le face partenerul de viață. Ori ți se va mări salariul, ori vei găsi un loc de muncă mai bine plătit.

TAUR – E posibil să primești cadou o sumă mai mare de bani, dar o parte din ei se vor duce pe niște cheltuieli urgente. Partenerul este capricios și s-ar putea să-ți strice această zi. Ar fi mai bine să ieși cu prietenele la plimbare. Din punct de vedere profesional poți să stai liniștită pentru că ești apreciată la locul de muncă.

GEMENI – Te preocupă starea de sănătate și e posibil să-ți faci o programare la medic. Problemele care te apăsau au început să dispară. Relația cu partenerul de viață nu este așa cum îți dorești și trebuie să faci compromisuri ca să rămâneți împreună. Nu se întâmplă nimic deosebit în viața profesională. Ai mult de lucru.

RAC – Apare o problemă legată de bani, ori te vei împrumuta de la prieteni, ori cineva îți cere o sumă de bani. Oricum ar fi, nu stai bine din punct de vedere financiar. Ai făcut tot posibilul să-i faci o surpriză frumoasă partenerului, care este cam morocănos. Lipsa de comunicare îngreunează treaba. Spune concret ce ai de zis!

LEU – Ești bine din punct de vedere fizic și spiritual. Te simți plină de energie și ești veselă. E posibil să ai o discuție cu partenerul de viață despre plata unor analize sau intervenții medicale. El crede că nu e un moment potrivit. Te implici mai mult la serviciu. Rezolvi o problemă complicată iar șefii te felicită.

FECIOARA – E posibil să primești niște bani pe care îi vei cheltui pe un obiect electrocasnic scump. Te bucuri alături de partenerul tău, veți petrece momente plăcute împreună. Anumiți colegi nu sunt de acord cu tine și nu poți pune în practică ideile pe care le ai.

BALANTA – Un tratament naturist te va pune pe picioare și te vei simți mai bine până la sfârșitul zilei. Bucură-te cu partenerul tău de această zi și nu lăsa greutățile vieții să vă strice relația. S-ar putea ca cineva să încerce să te atragă într-o activitate din care nu vei obține niciun beneficiu.

SCORPION – S-ar putea să răcești, așa că mare atenție cum te îmbraci. Cel mai expus este capul. Chiar dacă partenerul tău nu e lângă tine, vorbiți mult la telefon și vă faceți declarații de dragoste. La serviciu faci treabă bună și dacă continui așa, vei reuși să avansezi.

SAGETATOR – Primești vești bune care anunță schimbări importante în viața ta. Atenție însă, nu mai face un alt împrumut la bancă, chiar dacă ai nevoie de bani! Partenerul este cam gelos și te urmărește permanent. Ar trebui să ai o discuție serioasă cu el. Ești bine pregătită profesional și ieși în evidență reușind să rezolvi o problemă complicată.

CAPRICORN – Ai mari așteptări de la persoanele apropiate și s-ar putea să fii dezamăgită. E posibil să nu primești cadourile dorite. S-ar putea să te cerți cu partenerul tău și ca să nu te simți singură, îl vei căuta pe fostul iubit. Ai foartă multă treabă și vei ajunge târziu acasă. Familia e nemulțumită.

VARSATOR – Doar o problemă de sănătate îți întunecă această zi. În rest, vei avea o zi frumoasă. Vă faceți surprize unul altuia și diseară e posibil să ieșiți împreună să vă distrați. Ai succes în viața profesională, dorințele tale pot deveni realitate.

PESTI – Astăzi vei cheltui mai mult decât o faci de obicei. Ai multe cadouri de cumpărat. E posibil ca partenerul să nu-ți ofere cadoul mult-visat. Nu trebuie să te superi pe el. Atenție la discuțiile cu șefii, nu e bine să-i contrazici!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns