Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 6 ianuarie 2021. O zi complicată și tensionată, dar cu final bun

Horoscop zilnic – 6 ianuarie 2021. O zi complicată și tensionată, dar cu final bun

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 6 ianuarie 2021 – Soarele în Capricorn și Luna în Balanță sunt în contradicție puternică, astfel că ziua poate să fie complicată și foarte tensionată. Pe parcursul zilei Luna formează, în plus, aspecte dure cu Pluto și Mercur, iar emoțiile reprimate vor exploda și ne vor afecta profund pe fiecare dintre noi. Partea bună a zilei este că avem energie să gestionăm toate aceste stări. Un alt eveniment important al zilei este acela că, Marte își începe călătoria în semnul Taurului, oferind motivație pentru toate acțiunile noastre, indiferent de semnul zodiacal.

Berbec – Relațiile cu partenerii de la job vor deveni mai strânse și mai eficiente. Poate să fie și un plus de rentabilitate financiară. Relațiile romantice, în special, ar putea deveni mai intime și mai intense. Îți place felul în care te simți, tu, în pielea ta și vrei să exprimi asta. Într-o combinație astrală bizară, ție îți este foarte bine, azi!

Taur – Relațiile cu familia extinsă sau cu alte rude sunt apropiate și pozitive. Sunt surse de beneficii pentru toată lumea care are un Taur în familie. Comunicarea cu prietenii și alți cunoscuți ar putea avea probleme. Cel mai bine este să-ți petreci ziua lucând și rămânând în lumea ta, solitară.

Gemeni – Ar trebui să te simți în formă în a doua parte a zilei. O comunicare clară cu prietenii și copiii ar putea îmbunătăți starea de spirit în prima parte a zilei. Obligațiile zilnice sunt presante și generatoare de tensiuni, dar ai resursele necesare pentru a le depăși. Este important să păstrezi toate căile de comunicare deschise.

Rac –  Sentimentele puternice de dragoste cresc, în special față de membrii familiei. Comunicarea dintre tine și cei pe care îi iubești trebuie intensificată, pentru că este cea mai bună soluție pentru clarificarea neîntelegerilor. Chestiunile romantice ar putea prospera, iar prietenii vechi susțin revenirea la o stare generală mai bună.

Leu – Mesajele de la prieteni apropiați pot fi confuze și generatoare de tensiuni, dar realizările tale din ultimele săptămâni ar putea fi pasul esențial pentru a fi văzută într-o lumină nouă. Astăzi veți experimenta toate stările emoționale posibile.

Fecioară – Ești întotdeauna printre cei care înfruntă lucrurile în mod logic, dar astăzi această atitudine pozitivă nu-ți este favorabilă, pentru că evenimentele sunt peste așteptări. Judecata ta este acută, deci orice decizie iei, probabil, se va dovedi eronată. Relațiile cu prietenii, iubiții și familia sunt calde, iubitoare și foarte strânse.

Balanță – Probabil că azi te vei simți deosebit de prietenoasă și plin de viață. Nu este însă exclus ca persoanele pe care le întâlnești să te provoace la discuții extrem de toxice și enervante. Prieteniile, parteneriatele și relațiile romantice ar trebui să fie suportul tău real.

Scorpion – Ești într-o dispoziție foarte bună, azi. Poți programa o seară romantică, dar probabil că lucrurile nu vor merge așa cum îți dorești pentru că pot apare complicații din senin. Indiferent de modul în care te simțiți poți să dai frâu liber sentimentelor.

Săgetător – Explorarea ideilor spirituale și intelectuale te-ar putea apropia de prietenii mai vechi și de partenerul tău. Discuțiile fascinante deschid noi orizonturi tuturor. Ai posibilitatea să depășești puternicul sentiment de inutilitate pe care îț experimentezi de la începutul anului încoace. Nu ezita, pentru că este un moment favorabil care te va ajuta să crești.

Capricorn – Te simți deosebit de puternică și ai resurse să-ți păstrezi calmul și tonusul psihic excelent. Dacă ești implicată ântr-o relație este posibilă o seară romanitcă, dacă nu toate energia va fi întreptată către activitțile profesionale de care te achiți, ca de fiecare dată, exemplar.

Vărsător – Relațiile strânse pe care le ai cu câteva persoane din anturajul tău se vor dovedi extrem de ultile și eficiente. De fapt, simți că cei care îți împărtășesc interesele sunt persoanele cele mai importante din viața ta. Interesele intelectuale comune cu cineva ar putea fi debutul unei aventuri romantice.

Pești – Iubirea, sexul și romantismul sunt astăzi principala ta preocupare. De asemenea, ai putea să te apropii de prietenii tăi, rezultând un puternic sentiment de comuniune și colaborare. Ai darul de a putea face o judecată bună atunci când vine vorba de valori. Dacă trebuie să iei decizii, acesta este momentul cel mai bun.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto:iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns