Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 6 octombrie 2020. Venus în Fecioară. Iubim pragmatic

Horoscop zilnic – 6 octombrie 2020. Venus în Fecioară. Iubim pragmatic

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 6 octombrie 2020 – Venus, planeta iubirii și a frumuseții, se află pentru a doua oară anul acesta în casa Fecioarelor. Ce înseamnă asta? O atitudine generală diferită față de tot ceea ce ține de aspectele sentimentale, care se va manifesta în proporții diferite pentru toți nativii. Iubim, dar o facem în mod practic, calculat, cu un scop. Venus stă în Fecioară până pe 28 octombrie, iar această perioadă nu este printre cele mai romantice, ba chiar din contră. Combinația Venus-Marte (încă retrograd și tot arțăgos) este pozitivă, pentru că evităm conflictele majore în cuplu.

 

Berbec – Fii conștientă că dragostea nu poate să fie planificată. Dragostea este spontană, și asta face parte din farmecul ei. Azi și în zilele următoare dragostea va fi atipică, planificată, calculată, strategică, cu un scop clar definit, pe care te vei strădui să-l pui în practică, deși nu-ți face deloc plăcere.

Taur – O cină romantică, pe nepusă masă, poate să fie o ocazie foarte bună pentru a-i spune partenerului tău că ai planuri mari pentru viitor și că trebuie să te susțină, ca o dovadă de dragoste. Urmează-ți planurile și fă o strategie pragmatică pentru viitor.

Gemeni – Ai putea descoperi un joc dublu, care te va afecta și-ți va schimba modul în care înțelegi relațiile de prietenie, care în mod normal se bazează pe onestitate și încredere. S-ar putea să încerci în mod intenționat să-ți ascunzi sentimentele și să le disimulezi în indiferență și nepăsare.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Balanță

Rac   Ai tendința de a fi nestatornică când vine vorba de dragoste și romantism azi și în perioada următoare. Motivul este o acută dorință de libertate. Percepția partenerului tău va fi aceea ca nu mai ești interesată de el, dar este vorba doar despre o perioadă și atât. Util ar fi să-i spui partenerului tău că ai nevoie de spațiu personal pentru a face lucruri pe cont propriu care nu au legătură cu sentimentele.

Leu – Treci printr-o perioadă în care ești confuză atunci când vine vorba de probleme inimii. Ai sentimentul că ești înșelată, pentru simplul fapt că nu-ți mai este acordată atenția necesară. Ar fi util dacă ai înțelege că stabilitatea ta emoțională depinde doar de tine, niciodată de cei din jur și că relațiile pe care le ai cu ceilalți sunt exact cele pe care le construiești tu.

Fecioară – Imaginația ta foarte bogată este o sursă de planuri pentru viitor și o ocazie care poate aduce multe oportunități diferite. Cauți un context favorabil pentru a putea evolua pe plan personal și sentimental. Încerci să manipulezi oamenii din jur, uneori chiar cu forme de șantaj sentimental, ceea ce nu este de laudă, dar este benefic pentru tine!

Balanță – Energia planetară îți aduce inspirație, care-ți va stimula intens creativitatea. Este posibil să simți o dorință neașteptată de a scrie, reorganiza prin casă, desena sau compune muzică. Apar ceva probleme cu prietenii și membrii familiei care să stea cu tine, în timp ce unica ta dorință este aceea de a fi lăsată în pace. Fii atentă, inspirația poate dispărea la fel de repede…

Scorpion – Dragostea și relațiile personale vor fi pe primul plan azi și în perioada următoare. Îți  face o imensă plăcere să cucerești doar de dragul de a cuceri și apoi să te amuzi de sentimentele pe care ”victimele” le au pentru tine. Te simți bine în pielea ta și ai dorințe secrete pe care nu le mărturisești, dar pe care le sugerezi cu abilitatea specifică.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – Când vine vorba de relațiile cu ceilalți, este foarte util să fii atentă la dorințele celor din jurul tău. Unele dintre ele ar trebui îndeplinite, pentru că va fi și în folosul tău. Ai așteptări mari față de partenerul tău și te simți foarte inconfortabil pentru că el nu se ridică mereu la nivelul așteptărilor tale.

Capricorn – Fanteziile mute pe care le-ai avut devin realitate. Este un moment la care ai visat și este momentul în care primești ceea ce vrei. Ești atractivă și romantică. Ia în calcul că nu toate visele se pot îndeplini și că este bine ca unele dintre ele să rămână, pentru totdeauna, doar vise.

Vărsător – Relațiile tale îți aduc beneficiile de care ai nevoie. Te simți sub o mare presiune, care vine din sfera profesională, și trebuie să faci demonstrații care să arate că ești abilă și competentă. Te stresează asta și tocmai din această cauză este posibil să faci greșeli. Liniștește-te și relaxează-te.

Pești – Un proiect creativ te pune în valoare. Sunt posibile discuții despre progresul colectivului din care faci parte (familie sau la locul de muncă). Este momentul în care trebuie să te simți liberă să critici sau să provoci reacții. Este nevoie să-ți perfecționezi abilitățile de comunicare.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns