Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 7 februarie 2020. Zbori, dacă asta vrei!

Horoscop zilnic – 7 februarie 2020. Zbori, dacă asta vrei!

Datele generale ale zilei de 7 februarie 2020 – Nu te oprește nici o complicație astrală să zbori, dacă asta vrei. Te poți opune vântului? Te poți opune primăverii să vină sau florilor să înflorească? Tot așa nici astrele nu se pot opune determinării tale de a face ceea ce crezi și simți ce este bine pentru tine și pentru cei care contează în viața ta! Ba chiar mai mult, determinarea îți va face astrele prieteni!

BERBEC

Te simți slăbită și s-ar putea să stai în pat. Ar trebui să urmezi un tratament. Starea ta de sănătate te împiedică să petreci timpul cu iubitul tău. Mâine vei fi mai bine. Schimbările care au loc la serviciu te afectează și te îngrijorează. Ești foarte supărată.

TAUR

Ai o zi liniștită, fără evenimente deosebite. Ești foarte calmă. Te-ai resemnat în legătură cu relația în care ești acum, chiar dacă nu este exact ce-ți dorești. Muncești, dar nu ai chef de treabă. Abia aștepți să pleci acasă.

GEMENI

Ai o zi plictisitoare. Toată lumea este foarte ocupată și te simți singură. Partenerul de viață nu te bagă în seamă pentru că este foarte ocupat. Ai putea să-l suni, să-i trimiți un mesaj. Încet, încet, afacerile încep să mergă bine. E o perioadă potrivită în vânzări.

RAC

Trebuia să mergi undeva, dar evenimente neprevăzute îți dau programul peste cap. Îți dorești să petreci mai mult timp cu partenerul tău, dar activitățile zilnice vă ocupă toată ziua. Fii rezervată în luarea deciziilor pentru că nu este o perioadă favorabilă. Mai așteaptă câteva zile!

LEU

Ai o zi liniștită, nu ai parte de evenimente deosebite. S-ar putea să răcești. Privești relația cu partenerul de viață cu multă maturitate și ai așteptări mari de la el. Iubește-l așa cum e! Te apuci de învățat, de studiat. S-ar putea să începi niște cursuri.

FECIOARĂ

Ai o zi obișnuită, în care te ocupi de cei dragi. Petreci mai mult timp în compania lor. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere sentimental. Ai o zi obișnuită de lucru și stai mai mult de vorbă cu colegii. Te înțelegi bine cu ei.

BALANȚĂ

Ai tot felul de idei pe care ți-e teamă să le pui în practică. Nu-ți fie teamă, că nu vei păți nimic! Îți faci planuri de viitor cu partenerul de viață, probabil vreți să faceți niște schimbări în locuință. Faci un efort deosebit ca să rezolvi o problemă importantă și vei fi recompensată pentru munca depusă..

SCORPION

Pentru că ești liniștită și calmă, reușești să rezolvi anumite neînțelegeri cu familia. S-ar putea să mergi în oraș ca să-i cumperi un cadou partenerului de viață. Vrei să-i arăți cât de mult îl iubești. Ai mult de lucru dar reușești să îmbini viața profesională cu cea personală.

SĂGETĂTOR

Ești cam plictisită și cauți ceva care să te învioreze. Invită o prietenă la tine. Partenerul tău e foarte tăcut și te întrebi ce gânduri are. S-ar putea să fie doar îngrijorat de ceva. Nu te înțelegi cu șefii, colegii. Ar trebui să cauți un alt loc de muncă.

CAPRICORN

Ești subiectivă și nu-i înțelegi pe cei de lângă tine. Privește lucrurile și din punctul lor de vedere! Te pregătești de o petrecere sau de o întâlnire romantică. Mergi la un salon de înfrumusețare. Trebuie să predai un proiect important și lucrezi peste program.

VĂRSĂTOR

E posibil să amâni o întâlnire cu cineva din cauza unor evenimente neașteptate. Astăzi nu ai parte de evenimente importante în dragoste. S-ar putea să se strice un aparat, un computer, care să îți îngreuneze munca.

PEȘTI

Ai nevoie de mai multe lucruri dar nu te duci la cumpărături din lipsă de bani. Trebuie să mai aștepți. Te gândești cu drag la iubitul tău și abia aștepți să vă vedeți. Ești foarte emoționată. E posibil să ai parte de schimbări în viața profesională. Era și timpul!

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns