Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 7 octombrie 2020. Tensiuni și vești rele

Horoscop zilnic – 7 octombrie 2020. Tensiuni și vești rele

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 7 octombrie 2020 – Mercur este în opoziție cu Uranus, ceea ce înseamnă că vin vești șocante, neașteptate. Atmosfera este încărcată și devine din ce în ce mai densă cu fiecare oră care trece. Trebuie să avem răbdare să depășim această perioadă, care va fi din ce în ce mai sumbră în zilele și săptămânile următoare. Azi este doar începutul.

Berbec – Ești prinsă în mijlocul unei lupte pentru putere, iar ziua poate să fie provocatoare. Pe de altă parte, ai ocazia de a dovedi că ești un veritabil lider, este momentul perfect pentru a te ridica și a acționa, mai ales că ai o perspectivă de ansamblu asupra situației.

Taur – Să-ți fie clar faptul că există limite pe care trebuie să le impui în relația cu amicii și rudele îndepărtate. Opoziția lui Mercur cu Uranus, încurajează anumite comportamente care te scot  din sărite prin faptul că-ți invadează spațiul personal. Clarifică lucrurile și eventual trage o linie clară și vei evita, astfel, o mulțime de conflicte în viitor.

Gemeni – Fii atentă la evenimentele în derulare. Încearcă să rezolvi cât mai rapid disputele și eventualele surprize neplăcute, fie că sunt acasă sau la serviciu ori au legătură cu banii. Dacă le lași să treneze, se vor amplifica și-ți vor scăpa complet din mână.

Citește și: Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Rac   Azi combinața ta astrală este pozitivă. Ar fi bine dacă vei petrece mai mult timp cu cei dragi ție pentru a te relaxa. Ai parte de ceea ce lipsește complet celorlalți nativi și anume echilibru. Fii pragmatică și profită din plin de această zi bună pentru tine.

Leu – Obligațiile familiale și angajamentele de la muncă sunt compleșitoare și vin în contradicție unele cu altele. Ești aglomerată, tensionată și nu reușești să faci față complicațiilor care apar dintr-o dată. Fă un pas înapoi și stabilește exact care sunt sarcinile principale și care sunt cele care pot fi amânate.

Fecioară – Ești campioană la analiză și la desfăcut firul în patru, dar asta nu-ți aduce mari beneficii azi. Primești un impuls pozitiv într-o agitație generală și ai beneficiul unei intuiții care te poate salva de situații extrem de neplăcute. Atenție la posibile accidente!

Balanță – Ești obosită și lipsită de energie. Simți cum pierzi energie, iar starea aceasta va continua și în zilele următoare, poate chiar mai intens. O soluție bună ar fi câteva zile de concediu, în care să te refugiezi în tihna casei tale și să te ocupi de chestiuni domestice relaxante.

Scorpion – Ai șansa unei întâlniri care va aduce schimbări majore. Depinde doar de tine cum vei știi să gestionezi momentul special pe care-l primești și câte foloase vei trage din asta. Nu te juca cu șansa ta, pentru că este ca și cum te-ai juca cu viitorul tău, iar asta nu-i bine.

Citește și: Dicționar Feng Shui – animale și plante pentru locuința ta

Săgetător – Banii sunt principala ta grijă azi și câteva datorii a căror plată ai amânat-o vin cu multe complicații. O abordare sinceră este cea mai bună soluție. Fii conștientă că unele lucruri trebuie onorate, indiferent cât de greu îți este. Depășește momentul și fii optimistă.

Capricorn – Viața merge bine pentru tine! Chiar foarte bine. Te ajută Mercur, care, în mod special pentru tine, vine cu vibrații pozitive. Fii recunoscătoare pentru ceea ce primești și pentru cât de minunată poate să fie uneori viața pentru tine.

Vărsător – Nu te juca cu limitele tale. Dacă cineva cere prea mult de la tine sau încearcă să profite de eforturile tale pe degeaba, ar fi mai mult decât potrivit să îi spui răspicat că nu se cuvine. Fii strictă și stabilește reguli clare.

Pești – Este multă tensiune acumulată în jurul tău. O faptă bună te va ajuta, așa că oferă ajutor celor care au nevoie de tine, oricât ar fi de greu pentru tine și chiar dacă chiar asta înseamnă să fii nevoită să faci câteva mici sacrificii. Te vei simți foarte bine după.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns