Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 7 septembrie 2020. Avem nevoie de organizare

Horoscop zilnic – 7 septembrie 2020. Avem nevoie de organizare

horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 7 septembrie 2020 – Venus este elementul principal al acestei zile de luni. Planeta iubirii, a stării de bine, trece în casa Leului, ceea ce ne va da strălucire, eleganță, o îmbunătățire a stării generale de sănătate, dar și mult elan. Pe de altă parte, este una din zilele în care avem nevoie de disciplină, organizare și de o strategie bună care să ne permită să le facem pe toate cele menționate în agendă. Și sunt multe!

Berbec – Este o zi plină, dar foarte bună. Ignoră gesturile care vine de la cei din jur și care pot fi provocate de invidie. Fii generoasă, chiar dacă ți se răspunde sub aşteptări. Poate că ar fi bine să fii mai egoistă și să nu-ţi mai oferi mereu sprijinul celor care oricum uită să mulţumească. Gândeşte-te de două ori înainte de a te dedica altora și orientează-te către cei care contează cu adevărat.

Taur – Ai foarte multe obligații de îndeplinit azi și nici nu simți cum trece timpul. Ești productivă și orientată către succes. Te simți foarte bine în mediul în care te afli. Pot apărea conflicte, dar, înainte de a tranșa situaţia, lasă să treacă puțin timp pentru a le da problemelor ocazia să se rezolve de la sine. Nu te grăbi!

Gemeni – Îți merg toate bine. Dacă apar complicații, posibile pentru unii nativi, fii sigură că vei găsi alternative. Adaptarea din mers este secretul major al acestei zile, deși nu este complet exclus ca o schimbare să nu fie în sensul dorit de tine. Primești vești bune și ceva bani.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Rac – Ești implicată într-o competiţie care are ca scop obţinerea unei recompense importante. Joacă cinstit, nu încerca să faci ceva ce nu se face, pentru că îți vei încărca negativ karma și, chiar dacă pe moment vei avea succes, lucrurile nu vor evolua foarte bine. Nu eşti cu nimic mai prejos, eşti bine pregătită, însă emoţiile negative nu te lasă să arăţi de ce eşti în stare. Nu ai motive să te îndoieşti de valoarea ta!

Leu – Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită. Fii foarte calculată și nu te pierde în amănunte care nu au valoare. Succesele durabile se ating greu. Fii foarte atentă la incidente minore, dar neplăcute!

Fecioară – Eşti implicată în câteva proiecte vitale pentru tine și familia ta și pe care trebuie să le duci la bun final, indiferent cât efort și cât consum nervos implică acestea. Toată lumea vrea ceva de la tine, toți par să aibă nevoie de tine și de participarea ta.  Nu contează ce vrei, contează ce poți. În funcție de acest detaliu trebuie să-ți faci planurile de viitor.

Balanță – Atenţie la conflicte, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrezi! E posibil să pierzi un contract, o oportunitate sau o ocazie bună de promovare. Nu-ți face griji! Vor apărea altele mai bune curând. Creativitatea poate să îți aducă nu doar recompense financiare, ci şi recunoaşterea talentului.

Scorpion – Te simţi ca un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului știi doar tu. Ți-ar prinde bine să faci confidențe, să-ți mărturisești limitele, spaimele și mai ales neputințele. Chiar dacă ești Scorpion, ești om. Nu te mai compara cu alții. Fiecare are destinul lui, cu bune și cu rele.

Citește și: Cum își încarcă fiecare zodie bateriile

Săgetător – Cineva intervine brutal în spaţiul tău personal şi strică toată armonia care se instalase în unele planuri. Ai răbdare, foloseşte-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosferă paşnică, aşa cum îţi place. Nu-i lăsa pe ceilalţi să-ţi strice ziua! Bazează-te doar pe ceea ce poţi face singură.

Capricorn – Ai o zi foarte aglomerată, dar în stilul tău caracteristic vei reuși să le faci pe toate și, ceea ce este cel mai important, le vei face bine. Se apropie un moment care te preocupă de mai multă vreme și care îţi inspiră o oarecare teamă. Nu se poate amâna, așa că nu încerca. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

Vărsător Adaugă mister și puțină picanterie în viața ta. Sunt semne că perioada ciudată prin care ai trecut în ultimile luni se termină și va trebui să faci față provocărilor pe care le ai la serviciu și într-o nouă realitate. Așa că este foarte bine să profiți de momentele de lene și relaxare care ți-au mai rămas. Ia în calcul că schimbarea de ritm va fi  bruscă și pe alocuri neplăcută.

Pești – Săptămâna asta vei trece prin transformări profunde, dar totul va începe azi când, în fine, vei înțelege de ce se întâmplă unele lucruri și vei avea abilitatea de a culege ce este bun pentru tine. Aştepţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţă ta sentimentală, faţă de care ai o emoţie cu totul aparte. Fii pregătită pentru posibile variante.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns