Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 8 septembrie 2020. O zi foarte frumoasă

Horoscop zilnic – 8 septembrie 2020. O zi foarte frumoasă

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 8 septembrie 2020 – Este o zi specială și trebuie să trecem prin ea cu zâmbetul pe buze. Luna în Taur face o combinație episodică, dar extrem de pozitivă, cu Soarele, iar asta ne aduce o stare de bine, bucurie interioară, echilibru și creativitate. Avem energie, suntem optimiști. Gândurile de azi merită să fie ținute minte ca lecții de încurajare pentru zile triste.

Berbec – Poate că plănuiești o călătorie sau o întoarcere la origini. Planurile făcute azi trebuie ținute minte pentru că vor fi utile și vor putea fi realizate atunci când le va veni vremea. Dacă te uiți cu atenție la cele din jur, ai să descoperi că poți aduce armonie și poți contribui la echilibrul lucrurilor care contează. Fă asta!

Taur – Este momentul să lași deoparte preocuparea pentru carieră și să te ocupi de problemele sufletești. Bazează-te pe ce știi tu cel mai bine. Arată ce poți și fii consecventă în a respecta planurile pe care le-ai făcut anterior. Stai foarte bine în relația de amor, deși știi foarte bine că trebuie să treci la un nivel superior.

Gemeni – Poți să fii optimistă, pentru că vei găsi exact când te aștepți mai puțin soluții pentru cele mai complicate probleme. Ai abilitatea de a găsi rezolvări acolo unde alții nu se descurcă. Încearcă să fii mai calmă, nu-ți mai impune în forță punctul de vedere și nu mai pune mereu răul înainte.

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Rac – Îți merge mintea cu viteză uluitoare. Ești plină de idei, asaltată de informații, dar ai puterea de a le pune pe toate cap la cap. Este o suprasolicitare mentală, dar este utilă. Scrie ca să păstrezi ce gândești azi. Este recomandabil să ieși la o plimbare sau la exerciții în aer liber, pentru că ai un exces de energie care trebuie consumată.

Leu – Ești plină de energie și asta îți dă o stare pozitivă pe care o împăștii celor din jur. Pe de altă parte, nu sunt excluse unele discuții care pleacă de la lucruri banale și care se pot amplifica nepermis. Ar fi bine să fii mai realistă și să te concentrezi doar pe detaliile care contează înaintea celor care sunt, evident, doar mofturi.

Fecioară – Ești în formă bună și reușești să te mobilizezi și să duci la capăt tot ceea ce ai de făcut și mai ales tot ceea ce este cu adevărat urgent. Ai putea să faci o planificare pentru zilele următoare ca să-ți păstrezi același ritm bun pe care îl ai azi. Nu este momentul investițiilor, fii foarte prudentă cu veniturile tale.

Balanță – Cazi victimă unei dezinformări care poate provoca supărări inutile în rândul celor implicați. Nu lua în serios orice bârfă sau zvon până nu verifici. Este foarte posibil ca totul să fie o furtună într-un pahar cu apă. Nu este un moment potrivit pentru a planifica o excursie.

Scorpion – Ești foarte sensibilă psihic și sentimental, însă fizic stai foarte bine, așa că nu ai niciun fel de motive de îngrijorare. Dorința de a face lucrurile perfect este una din calitățile care te-au evidențiat mereu. Profită de asta și vei găsi o cale prin care să mergi înainte, deși lucrurile pentru tine sunt mai grele acum.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Săgetător – Orice idee este valoroasă, așa că nu ezita să spui ce gândești. Intuiția este una din armele tale secrete pe care trebuie să te bazezi. Ești unul din nativii care pot face lucruri admirabile azi și în zilele care vor urma, pentru că ai structura astrală care te susține. Este important să nu-ți exteriorizezi spaimele și temerile pentru că cei din jurul tău le pot interpreta greșit.

Capricorn – Se vor rezolva unele probleme. Fie că sunt de planificare pe termen lung, fie că sunt legate de bani. Ai răgazul să te concentrezi pe lucrurile cele mai importante. Fii curajoasă și nu te teme, întrucât ai datele necesare pentru a evalua corect situația și pentru a face totul bine. Comunică mai mult. Spune ce te doare, ce nu-ți convine și ce-ți dorești.

Vărsător  Ai mai multă grijă de partenerul tău: este foarte stresat și are cu adevărat multe probleme, iar pe unele chiar nu vrea să le împărtășească cu nimeni. Este foarte posibil să apeleze la tine o persoană importantă, care să-ți ceară să te implici într-o acțiune nouă, dificilă și posibil riscantă. Nu ezita decât dacă tu crezi cu adevărat că este prea mult.

Pești – Este necesar să faci curățenie generală la capitolul amici, prieteni, chiar și rude. În relațiile intime trebuie să te gândești bine cât de mare este diferența între ceea ce vrei și ceea ce primești și să acționezi în consecință. Este momentul să te pregătești pentru o relansare, pentru o accelerare a ritmului și, implicit, a obligațiilor.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns