Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 9 octombrie 2020. Casa și familia, pe primul plan

Horoscop zilnic – 9 octombrie 2020. Casa și familia, pe primul plan

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 9 octombrie 2020 – Să ne concentrăm azi la problemele casei și ale familiei, pentru că astrele încurajează asta! Energia pe care o primim este plăcută, tonică și relaxantă. Una din căile care te pot ajuta să depășești complicațiile, indiferent de natura lor (chiar și cele din amor), este prioritizarea lor. Oricât ar fi vremurile de mohorâte, Soarele tot strălucește. Și cine crede asta, chiar dacă nu-l vede, este fericit. Serios!

Berbec – S-ar putea să simți că ai nevoie disperată de ceva, însă nu ești sigură ce anume îți lipsește. Este posibil ca o persoană apropiată să încerce să te provoace și să-ți aducă o stare neplăcută. Ignoră ceea ce te enervează și concentrează-te doar pe lucrurile care îți sunt utile. Așa vor veni și gândurile bune.

Taur –Ai grijă să nu faci mișcări bruște, să nu iei decizii radicale, înainte de a înțelege cu adevărat ceea ce simți. O să treci rapid de la exuberanță la nesiguranță. Ia aceste stări ca pe un îndemn astral de a nu te grăbi. Analizează cu atenție ce vrei. Nu este cel mai bun moment pentru a face planuri.

Gemeni – Complimentele pe care le primești sunt meritate! Nu ai nevoie de nimic mai mult decât dragoste și afecțiune și sunt șanse mari să capeți exact ce-ți trebuie. Fii atentă să fie dragoste adevărată, nu lingușire.

Citește și: Dicționar Feng Shui – animale și plante pentru locuința ta

Rac   Dacă simți că există tensiune în relația ta, poate că ar fi util să te gândești dacă acesta este partenerul potrivit. Nu presupune automat că problema este la tine. Este posibil să fie necesară o discuție calmă și sinceră, care ar putea clarifica lucrurile corect și pragmatic.

Leu – Este tensiune în jurul tău, iar asta îți tulbură sentimentul de stabilitate și siguranță. Profită de cei dragi pentru a-ți vindeca tulburările emoționale. Ține minte că afecțiunea nu este soluție pentru toate problemele. Problemele personale trebuie să rămână personale.

Fecioară – S-ar putea să ai dificultăți în a te exprima când vine vorba despre nevoile tale intime. Ia în calcul că nu există o cale corectă sau una greșită atunci când este vorba de comunicare cu partenerul tău. Insecuritatea face foarte dificilă exprimarea. Nu te izola, stăpânește-ți angoasele și vorbește.

Balanță – Deși s-ar putea să-ți fie greu să te exprimi în anumite situații, singura cale care este complet abordabilă azi pentru tine este sinceritatea absolută. Tensiunea dificil de gestionat pe care o simți este legată de nesiguranță și incertitudini. Caută mijloace de exprimare a emoțiilor.

Scorpion – Te simți nesigură și, din cauza aceasta, relațiile tale sunt problematice, dificile, tensionate. În același timp, unele probleme mai vechi revin, iar cei apropiați îți cer explicații, soluții și acțiune, ceea ce nu ești dispusă deloc să oferi azi. Te va ajuta să ieși din această situație o persoană din afara cercului de apropiați.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Săgetător – Ești retrasă și rezervată azi. Fii atentă ce mesaje trimiți și mai ales cui! Oamenii sunt capabili să creadă că reticența ta este recunoașterea unor vinovății, dar nu este nici pe departe așa. Ai putea să ieși din carapace, să te îmbraci colorat și să fii mai veselă. Nu ai motive de angoase.

Capricorn – Ai grijă să nu fii prea euforică sau prea zbuciumată. Fii sensibilă la sentimentele altor persoane și nu face glume prea dure pe seama lor. Nimeni nu apreciază o persoană înțeleaptă, dar aspră. Puțină empatie nu a ucis pe nimeni, ba chiar din contră. Fii raza de soare, nu fulgerul.

Vărsător – Starea ta de spirit este destul de bună în cea mai mare parte a zilei, dar există o anumită tensiune în relațiile tale de amiciție, care te scoate din sărite. Eforturile romantice nu sunt chiar în favoarea ta. Lasă lucrurile să curgă de la sine și ai să vezi că o să fie mult mai bine. Fii mai indiferentă.

Pești – Există un dor ascuns care te supără din ce în ce mai tare. Ar fi bine să-ți recunoști slăbiciunile și să nu mai joci rolul celui puternic și independent, dacă nu te simți așa. Dacă ești sinceră în legătură cu nevoile tale este imposibil să nu-ți fie îndeplinite.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns