Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 9 septembrie 2020. Marte retrograd

Horoscop zilnic – 9 septembrie 2020. Marte retrograd

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 9 septembrie 2020 – Planeta pasiunii și a acțiunii are mers retrograd doar o dată la doi ani, dar când o face ar trebui să fim atenți! Marte retogradează în Berbec, semnul pe care îl guvernează, aducând provocări suplimentare pentru acești nativi, dar și pentru ceilalți. Mersul retrograd va dura două luni, perioadă în care dorința sexuală, ambiția și productivitatea tuturor vor fi afectate, iar agresivitatea generală va crește.

Berbec – Îți place să fii sinceră cu cei de care îți pasă, dar astăzi vei avea o atitudine exact opusă. Ești iute și ai tendința de a fi contondentă. Ar fi bine să te temperezi, pentru că vor urma două luni relativ dificile pentru tine, în care pornirile tale cele malefice vor domina latura ta pozitivă.

Taur – Frustrarea este cuvântul zilei pentru tine azi. Te simți stingheră, abandonată, fără un rost anume, poate chiar fără scop. Este doar o senzație, care nu are fundament și se datorează astrelor care fac combinații nepotrivite pentru psihicul tău. Nu te lăsa prinsă în discuții contradictorii, abordează problemele cu pragmatism.

Gemeni – Ai o zi foarte aglomerată, cu multe obligații presante și agasante de dus la îndeplinire. Cel mai bun plan pentru astăzi este să faci totul cât mai repede posibil și apoi să petreci restul zilei relaxându-te singură.

Citește și: Care parte a paharului o vezi întâi

Rac – Nu te mira dacă mulți oameni te caută astăzi. Este loc de discuții productive, dar și de bârfă sau schimb de vești de culise. Ești plină de energie și te vei descurca foarte bine atâta vreme cât nu te vei enerva. Acceptă sfaturile celor mai în vârstă decât tine.

Leu – Nu ești în apele tale azi. Este o zi în care contactele umane nu sunt sub cele mai bune auspicii, ba din contră. Petrece timpul făcând activități solitare: înot, exerciții la sală cu căștile pe urechi. Nu-ți depăși limitele, pentru că te vei simți epuizată. Este risc crescut de accidente.

Fecioară – O informație esențială ajunge la tine. Este o oportunitate pe care ar trebui să o folosești. Fii mai precaută. Ai căutat recunoaștere și, dacă apare, nu fi prea reticentă. Nu lăsa nesiguranța să te domine. Află tot ce poți despre această situație și apoi ia o decizie în cunoștință de cauză.

Balanță – Un prieten ți-ar putea cere un împrumut și s-ar putea să eziți să îi dai bani. Urmează-ți instinctele. Probabil că persoana nu este prea pricepută în privința banilor. Vrei să participi la unele activități de grup, dar nu lăsa pe nimeni să profite pe nedrept de tine.

Scorpion – Astăzi ai parte de o explozie de energie, care te poate transforma într-un muncitor harnic. Treburile sunt mai mult în jurul casei. Fă lucrurile temeinic și cu multă atenție. Ai grijă să rezolvi cele mai presante sarcini și apoi relaxează-te.

Citește și: Ce personalitate ai după luna nașterii

Săgetător – S-ar putea să simți că ți s-a transformat casa într-o gară. Vin, pleacă o mulțime de prieteni, ai comisioane de făcut, telefoane de dat, chestiuni minore, dar sâcâitoare de rezolvat. Și asta când tot ce-ți dorești este să te uiți la televizor sau să citești o carte. Cere cuiva de încredere să te scape de agitație, eventual cu o miciună bine ticluită.

Capricorn – Ai în mod evident nevoie de odihnă, însă nu-ți permiți acest răsfăț. Termină-ți treburile repede, chiar dacă nu vor fi făcute cum trebuie (le faci mereu bine, așa că nu se va observa) și retrage-te într-un loc unde să nu te tulbure nimic și citește o carte bună. Să nu ai regrete pentru că te eschivezi de la programul zilnic!

Vărsător –  S-ar putea să ai multe lucruri de făcut azi. Nu fi martir, totuși. Fă doar ce poți și lasă restul. Incertitudinile legate de bani ar putea fi, de asemenea, o problemă la care nu mai trebuie să te gândești. Acceptă realitatea și fă un plan productiv de viitor.

Pești – Prea multă îngăduință manifestată față de cei din jur te poate pune în situații neplăcute. Ești agitată și stresată. Răcorește-te, odihnește-te și recâștigă-ți puterile. Te vei întoarce în lumea reală destul de curând, pentru că ai foarte multe de făcut în următoarea perioadă.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns