Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscopul iubirii în lunile februarie și martie

Horoscopul iubirii în lunile februarie și martie

Februarie și martie sunt luni dedicate în mod special iubirii și romantismului. Asta nu înseamnă că restul perioadei din an iubirea și romantismul nu-și găsesc loc în viață de zi cu, dar această perioadă (februarie și martie), are o semnificație aparte pe care merită să o trăim din plin. În fond și la urmă urmei, fără dragoste nu suntem nimic și dragostea este începutul tuturor lucrurilor. Să mă contrazică cineva dacă are curaj!

Să fie iubire, deci! Iată care sunt previziunile astrale și cum arată horoscopul iubirii.

Citeste si >>>> Previziunile astreale ale lunii februarie

Berbec

Februarie vine cu promisiuni care nu se vor onora, martie este o lungă așteptare în care nu se întâmplă nimic sau aproape nimci. Din păcate, în mai și în iunie, Venus e retrograd. Așa că trebuie să fii prudență în recepționarea declarațiilor de amor. Ai grijă ce promiți și nu crede chiar tot ce ți se spune!

Taur

Februarie este foarte agitat, dar martie este calm și romantic pe ici pe colo. Tendințele pasionale manifestate la începutul anului se mențin. Ai o neliniște interioară și-ți este greu să menții un echilibru între dorințele sufletului și cele ale trupului. Salvarea ta și a cuplului se traduce prin comunicare, negociere.

Gemeni

Februarie îți aduce momente intese și iubire cu tot ce vrei tu pe lângă ea. Martie este mai așezat și te temperezi puțin. Dacă ești singură, ai mari șanse să-ti găsești iubitul mult visat. Dacă ești deja într-o relație, hibele ei ies la iveală.

Rac

Februarie este plin de nepravazut, martie este romantic și aduce surprize, aprilie este calm, iar la începutul verii, cu Pluton aflat în casă cuplului, există posibilitatea apariției unor dezamăgiri, care te pot împinge spre o relație mai neconvențională (cu un bărbat însurat, o iubire toxică etc.).

Leu

Februarie este senin, dar nu aduce nimic special, martie compensează acesta notă cenușie a lunii februarie. Cu ajutorul lui Marte, în conjuncție cu Jupiter, martie este o lună pasională, cu risc însă de disensiuni născute din încăpățânare și egocentrism.

Fecioara

Pentru ține iubirea începe abia în vara, pentru că începutul de an, adică primăvară această, este monotonă și banală în ceea ce privește dragostea. În prima parte a lunii martie, ai parte de dragoste plină de căutări, iar în cea de-a două jumătate, din cauza lui Jupiter, există riscul de a te entuziasma prea tare, de a te implică în situații dubioase.

Balanța

În februarie, lucrurile sunt line, zice horoscopul iubirii, fără mari zbuciumari. Martie este o luna mai intensă din acest punct de vedere pentru că nativii acestei zodii sunt mai conservatori și mai tradiționaliști. Viață de cuplu devine mai dinamică și pasională. Impulsul erotic este mai puternic, te animă dorința de a cuceri, răspunzi mai repede la stimulii exteriori.

Scorpion

Venus stă toată perioada într-o poziție generatoare de frustrări și stres emoțional pentru ține. În martie ești mai afectată de poziția lui Venus. Nici Neptun nu se lasă mai prejos și îți influențează viață sentimentală în sensul că te susține în căutări, în romantismul așteptării lui făt-frumos, dar se opune finalizarilor.

Săgetător

La sfârșitul lunii februarie, este posibil să apară încurcături în viață sentimentală, anunță horoscopul iubirii, însă prezența lui Jupiter îți susține dragostea. El te ajută fie să-ți consolidezi relația, fi e să scapi de cea veche și nocivă și să găseșți una nouă, pe cea adevărată! Trecerea de la vechi la nou poate să fie destul de dificilă și să-ti aducă în egală măsură și împliniri dar și foarte multe frustrări.

Capricorn

Venus se află în casă muncii, așa că nu prea ai timp de dragoste. Pentru ține iubirea și dragostea sunt chestiuni pragmatice care nu au voie să-ți tulbure ritmul de zi cu zi. De aceea, dragostea și muncă sunt în strânsă legătură. Tu și iubitul aveți responsabilități și preocupări comune sau dragostea se înfiripă acolo unde lucrați.

Vărsător

În luna marie te poți reîntâlni cu o fosta iubire, dar ai și șansă de a reinfiripa o idilă abandonată din cine știe ce motiv. La începutul lunii februarie, datorită lui Jupiter, impulsul sexual crește exponențial, sentimentele devin mai impetuoase, apare o mare deschidere către aventură.

Pesti

Februarie este foarte calm, marie este ceva mai agitat, iar lunile care vor urmă vor aduce un ritm din ce în ce mai accelerat din acest punct de vedere. Asta se datorează lui Marte, care se află în casă cuplului în zodia Peștilor. El este cel care, ajutându-te să gestionezi cum se cuvine agitația, pasională și pasionată, garantează un amor estival mai ponderat. Ești dispusă la experimente, dar romantismul nu te părăsește nici o clipă.

Articol exclusiv online
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns