Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Muzica

Muzica

Acordeon

Daca ai auzit acest instrument in vis, semnificatia este legata de sunet. Daca este trist, melancolic, te poti astepta la tristete de scurta durata. Daca sunetul era plin de viata si melodios vei avea o viata sociala fericita. Daca in vis cantai la acordeon, vei avea satisfactii in dragoste.

Arta

Daca visezi ca discuti despre arta, vei avea parte de un avans in cariera.

Audienta

Daca te afli in fata unei audiente, vei primi o distinctie surprinzatoare, iar daca faci parte din audienta, te vei bucura de succesul unui prieten apropiat.

Cor

Daca ai visat un cor in biserica, pregateste-te pentru o perioada de frustrari minore. Un cor in orice alta locatie semnifica vesti bune.

Concert

Un vis legat de participarea la un concert va fi urmat de vesti bune neasteptate. Dar daca atmosfera de la concert nu ti-a placut este un semn de boala minora.

Dans

Acest vis este in general favorabil. Daca visezi balerini, acest lucru prezice prieteni noi si vremuri bune. Daca visezi doi tineri dansand vei avea mare succes in dragoste, daca visezi doi copii dansand vei avea parte de o mare bucurie. Iar daca dansezi chiar tu, toate actiunile iti vor fi incununate de succes.

Harpa

Orice vis care include instrumente muzicale ce scot sunete placute este unul favorabil. Cu toate acestea daca visezi ca se rupe o coarda sau sunetul se opreste brusc, va trebui sa fii pregatita sa treci peste o perioada dificila.

Pian

Daca visezi ca tu insati canti la pian reprezinta succes in toate planurile si visele pe care le ai, exceptie facand cazul in care instrumentul este stricat, caz in care te poti astepta la unele dificultati in calea ta.

Tobe

Daca auzi tobe in vis este un semn ca vei avea un mare succes, iar daca visezi ca tu insati canti la tobe, vei avea parte de o mare bucurie. Daca visezi betele tobelor fiind folosite pe alte obiecte decat instrumentul muzical sau bete fara tobe este un avertisment ca s-ar putea sa fii foarte jenata de o situatie, deci ai grija sa nu depasesti limitele atunci cand vorbesti sau relationezi cu ceilalti.

Vioara

Daca visezi ca le colectionezi semnifica faima si noroc. Daca insa auzi un sunet placut de vioara in vis, semnifica o viata sociala si privata buna. Dar sunetele neplacute prevestesc o cearta.

Zgomot

Zgomotele puternice prevestesc certuri domestice, exceptie facand situatia cand te tezesti din cauza zgomotului, caz in care te poti astepta la o schimbare in bine.

Comments

comments

Lasă un răspuns