Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Pești

5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Pești

pesti

Zodia Pesti, o zodie feminină de apă, închide ciclul zodiacal al celor 12 zodii europene, începând din 19 februarie și încheindu-se pe 20 martie. Este guvernată de planetele Neptun și Jupiter, este caracterizată de intuiție, simțul premoniției, sensibilitate, receptivitate, dar și de naivitate.

Zodia Peștilor face parte din triunghiul zodiilor de Apă, alături de Rac și Scorpion. Aceste zodii sunt caracterizate de sentimente schimbătoare și puternice.

Cinci lucruri putin stiute despre zodia Peștilor

1. Peștii sunt alunecoși și duali. Unii sunt firi liniștite, lineare, fără ascunzișuri cu înclinații native pronunțate spre inerție și stagnare, cu izbucniri determinate doar de situații conjuncturale. Cea de-a doua categorie o reprezintă persoanele impetuoase, imprevizibile, generoase, dar și foarte răzbunătoare.

2. Nativul din Pești aparent liniștit, se frământă intens și continuu în realitate. Sincer și afectuos, e uneori rezervat, iar alteori devine agresiv. Nativii din Pești sunt înclinați spre lenevie și confort. Au capacitatea de a manevra sentimentele semenilor săi într-o măsură excepțională și nu se feresc niciodată să-și folosească puterile.

3. Peștii găsesc cu multă ușurință un limbaj comun cu oricine, fără să fie nevoiți să recurgă la manuale celebre de știință și artă diplomatică. Semnul lor distinctiv este un zâmbet fermecător, ce parcă iradiază o iubire universală.

4. Nativii din zodia Peștilor sunt ingenioși, iar latura lor emoțională rămâne uneori în urma celei intelectuale. Sunt idealiști, imaginativi.

5. Peștii sunt facuți pentru dragoste, sunt născuți pentru a iubi, sunt soți model.

Citește și: Secretele unui corp sănătos pentru fiecare zodie

Compatibilitate cu alte zodii

Nativii din zodia Peștilor se înțeleg foarte bine cu nativii din Rac, Scorpion, Gemeni, Fecioara, Săgetător și foarte greu cu nativii din Berbec.

În clasele primare, de gimnaziu sau de liceu, copiii au nevoie de energie ca să învețe, existând o strânsă legătură între randamentul cerebral și calitatea alimentelor ingerate, în special în perioadele în care organismul este supus unui stres psihic suplimentar, susțin nutriționiștii.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns