Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Previziunile astrale ale lunii decembrie

Previziunile astrale ale lunii decembrie

Previziunile astrale ale lunii decembrie. Luna decembrie a acestui an se înscrie în firesc, dar numai în linii mari. În detaliu fiecare nativ va avea de depșit tot felul de complicații, care mai de care mai apăsătoare și mai dificile. Deși este un aer de sărbătoare peste tot, decembrie nu va fi o lună ușoară, ci una extrem de agitată pentru mulți dintre noi. Ai de depășit: fricile tale, pentru că ele sunt cele care îți blochează exuberanța. Luna decembrie stă sub semnul Săgetătorului, iar conflictul major între exuberanța acestuia și realismul Capriconului, care influențează mersul astrelor, după mijlocul lui decembrie, vor genera tensiuni în fiecare individ în parte.  De aici conflicte și tensiuni, animozități și uneori agresivitate.

Detalii pentru toate zodiile în decembrie

♥ Toți nativii vor avea parte de momente pline de romantism și se vor hrăni cu darurile iubirii.

♥ Toți o să avem cel puțin un moment cumpănă de trecut luna asta.

♥ Gestionează-ți energia cu înțelepciune. Este o perioada foarte aglomerata și sunt foarte multe de făcut!

♥ Planurile făcute acum sunt doar o palidă imagine a ceea ce se va întâmplă anul viitor, așa că profită din plin de fiecare clipă și de fiecare moment bun pe care îl vei primi în decembrie. Ce o să fie în 2020 o să vedem. Să trăim clipa!

Trei sfaturi:

– Nu risipi bani. Vin vremuri grele!
– Fii foarte îngăduitoare cu hachițele șefilor.
– Nu mânca prea multe dulciuri!

 BERBEC (21 martie-20 aprilie) Relația cu copiii și pe modul în care îl introduci în magia Sărbătorilor, bucuria, puritatea și veselia lor îți vor umple inima de bogăție! Fii deschisă și caută fericire în lucrurile mărunte ale vieții. Luna această ești susținută astral de o energie aparte, binefăcătoare și regeneratoare! Zona iubirii și a relațiilor personale este deschisă la provocări și plină de dorințe.

 TAUR (21 aprilie-21 mai) Concentrează-te pe familie și cămin. Împodobirea casei în spiritul Crăciunului, cadourile pentru cei dragi și emoția pe care ți-o oferă reunirea familiei sunt cuvinte-cheie pentru luna decembrie! Este bine să iei în considerare stresul, tensiunea ce se acumulează și responsabilitățile pe care ți le asumi, pentru că riști că la sfârșitul perioadei să nu fii în cea mai bună formă, adică tocmai în toiul petrecerilor. Pot există unele disensiuni, discuții sau situații neprevăzute în relația de cuplu, dar dacă nu le dai importantă se vor stinge de la sine.

GEMENI (22 mai-21 iunie)  Situația finaciara este cea care îți face cele mai mari probleme. Ai de ales între panică și calm. Prima îți va da toate planurile peste cap, a doua te va ajută să găsești soluții. Nu o să fie cel mai bogat Crăciun, dar în final toată lumea o să fie mulțumită. Fii cu băgare de seamă, în luna decembrie se va pune problemă reanalizării sentimentelor și a repoziționării față de relația curentă. Ceva se poate rupe definitiv, la fel cum se poate suda mai tare! Partea cea mai frumoasă este că totul depinde doar de tine.

RAC (22 iunie-22 iulie) Nu lasă pregătirile pentru Sărbători pe ultima sută de metri! Există mari șanse să nu mai găsești ceea ce ți-ai dorit sau lucrurile să nu iasă așa cum te-ai fi așteptat! Nu face greșeala de a ignora informații esențiale pentru bugetul și carieră ta, chiar dacă este decembrie și toată lumea este cu gândul la sărbători și petreceri. După decembrie, vine ianuarie și o să fie greu, dacă nu ești atentă, acum. Pe plan personal atâta timp cât unele probleme nu au fost rezolvate anterior, lasă-le așa cum sunt. Sunt șanse maxime să se rezolve de la sine, foarte bine.

LEU (23 iulie-22 august) Sărbătorile au latură lor religioasă, iar pe ține te impresionează profund. Poți împărții lucrurile astfel încât să ai bucurii sufletești, fără că asta să însemne că te vei izola într-un univers numai al tău. Există o mare predispoziție astrala, pentru ține în a înțelege totul altfel decât până acum, iar multe lucruri s evor clarifica spectaculos. Anul care vine nu o să fie tocmai ușor așa că trebuie să găsești timp și pentru puțină odihnă. Este bine să știi că starea de spirit a partenerului se poate schimbă după data de 21, moment în care probleme mai vechi ale cuplului devin iar de actualitate.

 FECIOARĂ (23 august-21 septembrie) Marea ta bucurie sunt copii, joacă și creativitatea! Bucuria de a trăi, veselia și multe idei inovatoare îți vor fi revelate din nou prin ochii celor mici! Alocă-ți câteva zile libere pentru a plecă departe de oraș. Revederea unor persoane dragi și o pauză de la viață socială îți vor încărca bateriile. Nu te mai opune schimbărilor din viață ta. Este inutil și consumi degeaba o grămadă de energie. Cel mai bine este să te focalizezi pe viitor și să-l pui în ordine.

BALANTĂ (22 septembrie-22 octombrie) Este foarte important felul în care arăți, iar tocmai asta este capital pentru existența ta. O nouă coafură sau un nou stil de a te îmbrăca sunț «secretele» ce te vor face să atragi priviri din toate direcțiile. Taci și ascultă-ți vocea interioară. Deseori știe mai bine ce trebuie făcut și care sunt cele mai bune atitudini. Calculează atât avantajele, cât și dezavantajele inainte de a luă o decizie indiferent cât de minoră pare ea.

 SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie) Fii receptivă la tot ceea ce trăiești în această perioadă; poți cunoaște multe persoane interesante sau poți afla multe lucruri noi și captivante. Agendă va fi prea aglomerată, dacă îți dozezi timpul așa cum trebuie, vei reuși să onorezi toate obligațiile. Treci printr-o perioadă favorabilă relației de cuplu, iar dacă ești încă single, chiar cineva din cercul tău îți poate atrage atenția într-un mod în care nu a făcut-o până acum!

 SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie) Chiar dacă îți dorești să-i mulțumești pe toți cei la care ții, împăca-te cu ideea că este imposibil. Caută linia de mijloc și acționează în consecință. ține minte că nu toate lucrurile își merită prețul plătit pentru ele! Nu alergă după mai mulți iepuri în același timp, pentru că riști să nu prinzi niciunul, iar cel mai bine este să-ți faci ordine în priorități. Nu rata aspectele mai mult decât favorabile din punct de vedere pasional.

 CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie) Preocuparea ta principală trebuie să fie familia și partenerul tău de viață. Ești copleșită de obligații la serviciu dar cuplu viață înseamnă și sentimente, compasiune, compromisuri și sacrificii în plan personal nu doar muncă și carieră. Învață să asculți și să te armonizezi cu dorințele și cerințele celor din jurul tău. Chiar dacă persoană iubită pare mult mai severă și mai greu de mulțumit, încearcă să ajungi la inimă ei, altfel riști un sfârșit de an foarte agitat.

 VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie) Ai idealuri înalte și aspiri la tot ceea ce-ți dorești cu adevărat! Luna decembrie îți oferă șansa expansiunii atât la nivel mental, cât și la nivel fizic, iar ceea ce trebuie să faci este să răspunzi cu încredere și optimism oportunităților ce apăr când te aștepți mai puțin. Trebui să te obișnuiești cu asta pentru că tot anul viitor așa o să fie. Există șanse că cineva din trecut să se intorca la tine… Nu te grăbi, da-ți timp de gândire, analizează-ți cu grijă sentimentele, iar apoi ia o decizie!

PEȘTI (19 februarie-20 martie) Petreci timp în compania unor oameni care iubesc recreerea la fel de mult că ține. E un timp de calitate, cu imbrătisări, râsete, căldură. Iei decizii solide – bazate pe fapte, nu pe emoții. Ești printre puținii care văd adevărul de dincolo de aparențe. Primești o veste financiară extraordinară, care îți reamintește că banii pot veni din surse nebănuite. Te poți relaxa din toate punctele de vedere.

 Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns