Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Rac

5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Rac

rac

Zodia Rac este a patra zodie în zodiacul european, începe în 22 iunie și se termină în 22 iulie. Zodia Racului este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, guvernată de Lună, cu mare putere de adaptare, sensibilă, imaginativă, cu puternice aptitudinile artistice, instabilă, inconstantă și plină de capricii.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Racului

1. Racii sunt foarte timizi și emotivi. Are nevoie să ocrotească mereu pe cineva ceea ce îl face seducător. Are nevoie de o familie organizată, este conservator, tradiționalist. Este fericit atunci când totul curge conform planificării. Detestă singurătatea, căutând să se atașeze de cineva sau de munca sa.

2. Racii sunt renumiți pentru încăpățânarea lor, dar și prin perseverența de a-și urmării scopul, atunci câmd acesta este în interesul propriei lui persoane. Nu suportă criticile, presiunile sentimentale și opiniile contrare.

3. Dacă vrei ca racul să fie fericit oferă-i stabilitate, nu-l contrazice și cântă-i în strună chiar dacă ceea ce soune sau ce face își pare ciudat, absurd sau lipsit de sens. Este loial până la sacrificiu de sine.

4. Iubește varza albă și roșie, napii, peștele, lactatele și este îndrăgostit de tarhon. Iubește florile!

5. Nativii din Rac se maturizează greu și târziu și rămân copii, într-o oarecare măsură toată viața lor. Trădarea îi rănește cumplit și chiar dacă, în mod rațional iartă, emoțional nu va uita niciodată. Este un tată foarte bun și se va mândri mereu cu copiii săi, cărora le este educator și prieten. Femeia Rac este poate cea mai feminină nativă din tot Zodiacul, în sensul clasic al cuvântului. Este maternă, pasională și blândă.

Citește și: Dicționar Feng Shui – animale și plante pentru locuința ta

Compatibilitate cu alte zodii

Racii se înțeleg bine cu nativii din Scorpion, Pești, Fecioara, Taur. Pot apare conflicte cu nativii din Berbec și Balanță. Relațiile cu nativii din Leu, Gemeni sunt dificile și stresante pentru Rac.

 

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns