Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Săgetător

5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Săgetător

sagetator

Zodia Sagetator este a noua zodie din zodiacul european, începe în 22 noiembrie și se încheie în 21 decembrie. Zodia Săgetătorului este o zodie masculină de foc, dominată de planeta Jupiter. Jupiter, cea mai mare planetă a sistemului solar, le dă nativilor acestei zodii înțelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism și un puternic spirit filosofic. Se spune despre Săgetători că este cea mai norocoasă zodie.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Săgetătorului

1. Săgetătorul este centaurul, o ființă jumătate om, jumătate cal. Centaurul este expresia naturii duale a nativului Săgetător, cea instinctuală, dornică de libertate și partea umană. Nativul din Săgetător are o extraordinară dorință de deschidere către lume și mondenitate.

2. Nativii zodiei sunt profund morali, generoși, nu poate gândi rău și este norocos prin excelență. Săgetător este făcut să trăiască în colectivitate și în tumultul ei, indiferent de consecințe. Singurătatea îi repugnă. Este atras de spațiile largi, noi, vaste, atât în plan fizic, cât și în plan mental. Îi place sa exploreze, să călătorească, să descopere. Mobilitatea gândirii este dublată de o viteză de reacție pe măsură.

3. Săgetătorul este îndrăzneț, dar nu participă la competiți, pentru că nu îi plac întrecerile ci colaborarea. Este un prieten excepțional, este credincioas și are o mare putere de influență asupra celor din jur. Este un foarte bun diplomat.

4. Viața nativului din Săgetător este presărată cu tot felul de obstacole, dar energia de care dispune îl ajută să le depășească. În general, este un om norocos, dar trebuie să dea dovadă de prudență și perseverență.

5. Săgetătorul este extrovertit, jovial, generos, amuzant, este o fire independentă, îi place să fie în mijlocul evenimentelor. Le place mult să învețe, informațiile fiind pentru ei binevenite indiferent de domeniu.

Citește și: Afla ce ti-a ursit ziua de nastere

Compatibilitate cu alte zodii

Nativii zodiei Săgetător se înțeleg excelent cu nativii din Berbec, Leu, Vărsător și Balanță. Se înțeleg mai puțin bine cu nativii din Pești, Fecioară, Rac și Taur dar colaborarea dintre ei sau alianțele pot duce la rezultate spectaculoase. Nu se tolerează cu nativii din Capricorn și Scorpion.

Citește și: De ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie 

 

 

 

Sursă foto: iStock

 

Comments

comments

2 thoughts on “5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Săgetător

  1. sotul meu este scorpion si avem o casnicie perfecta suntem fericiti si nuam avut nici odata probleme avem 2 copii realizati in toate planurile Cum se explica ? Va multumnesc

    1. Nu suntem identici. in plus intervine si ascendentul, deseori mai puternic decat semnul zodial in sine. ascendentul ne preprezinta personalitatea mult mai puternic decat semnul zodiacal sau se intrepatrund si domina elementele pozitive, cumulate.

Lasă un răspuns