Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Taur

5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Taur

taur

Zodia Taur începe din 21 aprilie și se încheie pe 21 mai și este a doua zodie în zodiacul european. Simbolul Taurului a fost venerat încă din antichitate, taurul fiind semn de fertilitate și abundență.

Zodia Taurului este o zodie feminină de pământ, caracterizată prin stabilitate și guvernată de planeta Venus.

Află cele cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Taurului

1. Nativii din zodia Taurului sunt caracterizați prin răbdare și o excepțională rezistență la efort. Taurii sunt calmi, placizi, plini de tact, corecți, obiectivi, ordonați și foarte realiști. Taurii știu foarte bine care sunt limitele lor și nu le depășesc niciodată, indiferent că este vorba despre viața amoroasă sau socială.

2. Taurii sunt îndrăgostiți de muzică și arta, sunt sociabili și au un simț al umorului foarte dezvoltat. Sunt senzuali, romantici, dar și foarte încăpățânați. Au tendința de a fi posesiv și materialiști, dar și geloși, superficiali și imorali.

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de zodie

3. Taurii sunt grațioși, zvelți și senzuali, fideli și loiali. Taurul nu-și neglijează niciodată activitățile profesionale sau de altă natură, dar nici obligațiile familiale. Se folosește de lacrimi și amenințări, în situații limită, dar este de cele mai multe ori realistă și pragmatică, directă și deschisă.

4. Taurii iubesc să fie în centrul atenției și fac tot ceea ce depinde de ei pentru asta. Sunt ambițioși, perseverenți, dar nu voința este principalul lor avantaj, ci extraordinara putere de muncă.

5. Taurii iubesc natura, animalele, au gradină și sunt foarte fericiți dacă pot să se ocupe de o bucată de pământ. Au darul de a face ca pământul să înflorească atunci când se preocupă de el.

Compatibilitate cu alte zodii

Nativii din zodia Taurului se înțeleg excelent cu nativii din zodia  Fecioară, Capricorn, Rac și Pești, și pot avea divergențe sau neînțelegeri cu Leii și Vărsătorii. taurii se înteleg greu sau deloc cu Scorpionii, Gemenii și Berbecii.

Citește și: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns