Esti aici

Taur

Relatia Taur – Berbec este o combinatie intre Dragoste, reprezentata de Taur si Pasiune, reprezentata de Berbec. Este o relatie foarte echilibrata, in timp ce Berbecului ii place sa actioneze, Taurul este mai calm. Acest lucru poate crea si probleme, Taurului ii place romantismul si calmul, lucruri straine pentru Berbecul direct si impulsiv.

Aceasta relatie poate fi una din care ambii parteneri au multe de invatat. Taurul il poate ajuta pe Berbec sa-si controleze impulsivitatea, iar berbecul il poate invata Taur sa fie mai spontan si aventuros.

Taurul este senzual, rabdator si bland, iar Berbecul este atras de aceste calitati, vazand in Taur un adevarat sprijin, stabil si loial.

Pe Taur il atrag la Berbec acele calitati care lui ii lipsesc – abilitatea de a sti cand si cum sa profite de oportunitatile pe care i le ofera viata. Berbecul aduce dinamism in relatie, iar Taurul, romantism si siguranta.

Berbecul este dominat de planeta Marte, semn al Pasiunii, iar Taurul de Venus, semn al Iubirii. Cele doua semne sunt ca doua jumatati ale unui intreg.

Cele doua zodii sunt in mod universal recunoscute ca reprezentarea feminitatii si a masculinului, asadar relatia lor are un bun echilibru de energie feminina si masculina.

Berbecul este semn de Foc, iar Taurul de Pamant. Berbecul vrea sa-si ia destinul in propriile maini, in timp ce Taurul are nevoie de stabilitate si securitate. Uneori Taurul poate fi posesiv, lucru greu de tolerat pentru independentul Berbec.

Berbecul este un semn Cardinal, in timp ce Taurul este unul Fix. In aceasta relatie, Berbecul nu va reusi sa-si faca de cap oricat de mult ar vrea. Taurul este foarte hotarat si nu se lasa induplecat cu una cu doua.

Ambii vor sa fie sefi, asa ca din nou apare nevoia unui compromis. In loc sa se simta prea sigur de sine, Berbecul poate invata sa cantareasca mai bine evenimentele inainte sa actioneze; Taurul poate invata sa fie mai spontan si sa descopere frumusetea vietii!

 • Cel mai bun aspect al relatiei Taur- Berbec este natura ei pasionala si camadereasca in acelasi timp. Personalitatile lor diferite si abilitatea de a invata unul de la altul face ca relatia lor sa fie una foarte puternica.

 

Cand doi Tauri formeaza un cuplu este o relatie foarte placuta si stabila, multumitoare pentru amandoi. Cand doi Tauri se intalnesc se poate crea o conexiune care sa dureze o viata intreaga.

Se vor rasfata unul pe celalalt si isi vor satisface toate dorintele. Ambii sunt fermecatori, gratiosi si demni. Pot fi foarte incapatanati si increzuti si mai ales, gelosi si posesivi. Taurii trebuie sa invete sa ajunga la un consens, mai ales cu alti Tauri.

Daca la inceputul relatiei Taurul este mai retras, odata ce se dedica partenerului sau relatiei, o face complet, fara nici o retinere. Datorita devotamentului, cei doi Tauri vor fi mai posesivi unul cu altul decat orice alta pereche.

Nimic nu-i supara pe cei doi mai mult decat minciuna. Insa fiind devotati unul altuia, rar se intampla ca unul sa-l insele pe celalalt.
Taurul este guvernat de planeta Venus.

Cand doi oameni cu energii identice sunt impreuna poate fi dragoste la prima vedere. Ambii sunt foarte romantici si afectuosi si nu obosesc niciodata mangaieri si atingeri.

Securitatea emotionala este foarte importanta pentru ei si uneori au tendinta de a deveni lenesi, dar in general muncesc din greu pentru a mentine luxul pe care il prefera.

Taurul este un semn de Pamant. Cei doi au un gust pentru frumos inascut si de multe ori se vor ocupa impreuna de intretinerea unei gradini sau vor avea activitati ce implica frumosul si estetica.

Pamantul mai reprezinta si posesiunea, astfel ca cei doi Tauri se vor inconjura cu o multime de lucruri scumpe, o casa, opere de arta, masini scumpe, in limita bugetului.

Taurul este de asemenea un semn Fix. Intr-o relatie Taur-Taur, cei doi lucreaza foarte bine impreuna in atingerea unui tel comun. Daca au un plan, vor face tot posibilul sa-l duca pana la capat.

In general, nu le plac schimbarile. Odata ce au stabilit ca relatia dintre ei este ceva solid, i se vor dedica in totalitate. Dar daca opiniile lor difera se vor cerat la nesfarsit.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Taur este devotamentul pe care il are fiecare pentru celalalt, indiferent de cat de veche este relatia. Dragostea si romantismul dintre ei cei doi relatia lor sa fie un bun exemplu pentru ceilalti.

 

Cand Taurul si Gemenii sunt impreuna trebuie sa isi acorde timp pentru a se obisnui cu relatia si a vedea cum se pot intelege mai bine. Au multe sa-si ofere unul celuilalt si multe de invatat din aceasta relatie, dar va trebui un pic de efort din partea fiecaruia.

Gemenii sunt adesea cu mintea in doua locuri. Daca posesivul Taur este dispus sa ofere Gemenilor securitatea si intimitatea de care au nevoie si in acelsi timp sa le respecte independenta, lucrurile vor merge bine in acesta relatie.

Este posibil ca Taurul ca aiba asteptari prea mari de la Gemeni inca de la inceputul relatiei, dar gemenii pot deveni stabili si demni de incredere – Taurul trebuie numai sa aiba rabdare.

Atitudinea practica a taurului difera mult de cea intelectuala a Gemenilor. Gemenilor li se poate parea greu de inteles modul de a gandi al Taurului, in timp ce Taurul va accepta cu greu usurinta cu care Gemenii abordeaza problemele si lipsa de substanta a acestora.

Taurul ii poate ajuta pe Gemeni sa fie mai implicati in viata de zi cu zi si sa analizeze o problema in profunzime, in loc sa se uite numai peste suprafata. In schimb Gemenii il pot ajuta pe Taur sa se distreze mai bine, aducand fericirea in vietile amandoura.

Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste), iar gemenii de Mercur (Comunicare). Deoarece aceste doua planete sunt aproape de Soare, sunt apropiati unul de celalalt chiar daca au abordari diferite.

Venus se refera la placerea fizica, romantism si senzualitate, iar Mecur reprezinta atat energiile masculine cat si feminine si Gemenii o preiau pe cea care le serveste mai mult la un moment dat.

Taurul cauta un partener de incredere, sezual. Gemenii au o abordare intelectuala, insa sunt foarte potriviti pentru a-i intelege pe altii. Dar pot invata sa fie partenerul romantic si senzual de care Taurul are nevoie. Taurul este un semn de Pamant, iar Gemenii de Aer. Gemenii iau deciziile pe baza intelectului, in timp ce Taurul este mai practic.

Taurul se intreaba „cum ma va ajuta asta sa-mi ating scopul in viata?”, in timp ce Gemenii pur si simplu aleg ceea ce ii intereseaza la un moment dat, fara a avea un plan elaborat. Daca Taurul se dovedeste a fi prea posesiv sau Gemenii sunt prea relaxati si detasati, relatia este posibil sa aibe de suferit.

Amandoi trebuie sa inteleaga ca au viziuni diferite asupra lumii. Taurul poate fi prea conservator pentru Gemenii iar Gemenii pot parea prea spontani partenerului lor. Atata timp cat Taurul intelege ca desi Gemenilor le place sa flirteze, relatia lor este foarte importanta pentru ei, totul este bine.

Gemenii trebuie sa-si foloseasca flexibilitata in a accepta dorinta partenerului. Taurul este un semn Fix iar Gemenii, unul Mobil; Taurul tinde sa se concentreze asupra unui singur lucru, persoane, idei, in timp ce Gemenii se deplaseaza de la un lucru/idee la alta, dupa instinct. Deci Taurul trebuie sa le ofere Gemenilor independenta si spatiul de care au nevoie.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este sentimental de siguranta pe care si-l ofera unul altuia. Atata timp cat ambii parteneri comunica deshis, va fi o relatie stabila si fericita.

 

Cand un Taur si un Rac se intalnesc intr-o relatie amoroasa este de obicei o combinatie foarte reusita. Sunt la doua semne distanta in zodiac si asemenea semne tind sa imparta aceeasi soarta si intelegere reciproca.

Cei doi au multe in comun: ambii urmaresc de la o relatie securitate mai presus de toate, ambii prefera mai degraba linistea casei proprii decat evenimentele sociale.

Relatia acestora va fi una fericita datorita acestor trasaturi comune. Le place sa aiba o familie solida, cu relatii puternice intre membrii ei, sa detina lucruri frumoase, sa manance bine, intr-un cuvant sa aiba o viata luxoasa si confortabila.

Formeaza de cele mai multe ori familia ideala, la care ceilalti privesc cu invidie. Probleme pot aparea atunci cand Taurul insista ca lucrurile sa se faca dupa metoda sa. Acesta trebuie sa inteleaga sensibilitatea emotionala a Racului sis a comunica deschis cu acesta.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste) iar Racul de Luna (Emotie). Ambele planete au energie feminina. Taurul are un comportament onest, care-l atrage pe Rac. Racul are o energie feminina foarte intensa, iar Taurul il poate ajuta sa-si canalizeze aceasta energie catre un scop bine definit.

Luna cotroleaza mareele de pe Pamant, afectandu-ne putin dar sigur pe toti. Tot asa si Racul il conduce pe Taur din umbra. Racul tinde sa fie mai sentimental si amandoi prefera sa-si petreaca timpul unul cu celalalt decat intr-un grup.

Taurul este un semn de Pamant, iar Racul de Apa. Cei doi sunt compatibili, deoarece si Apa si Pamantul sunt entitati palpabile. Taurul il poate ajuta pe Rac sa-si stavileasca sentimentele, in timp ce Racul il poate sprijini pe Taur in actiunile pe care acesta si le propune.

Insa prea mult bine poate face rau. Taurul se poate plictisi la un moment dat de schimbarile Racului, in timp ce Racul poate simti ca Taurul este prea insensibil cu propriile dorinte. Trebuie sa lucreze impreuna pentru a ajunge la o intelegere.

Taurul este un semn Fix, iar Racul, unul Cardinal. Ca atare Taurul are obiceiuri bine stabilite si fixe si odata ce-si va forma o parere nu si-o va schimba. Acesta poate fi un sprijin pentru Rac, deoarece Taurul este dedicat complet relatiei.

In schimb, Racul poate aduce noi idei in relatie si porni noi proiecte la care mai tarziu se va alatura si Taurul. Cele doua zodii lucreaza bine impreuna si daca Racul aduce idei noi Taurul va fi cel care le duce pana la capat.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii reprezinta echipa stabile si de incredere pe care o formeaza. Ambele semne sunt puternic orientate catre o viata domestica. Dragostea comuna pentru camin, familie si stabilitate fac ac relatia celor doi sa fie una de lunga durata.

 

Cand un Taur si un Leu formeaza un cuplu, relatia poate fi una foarte buna deoarece stiu cum sa-si faca reciproc complimente si ambii adora sa le primeasca. Au nevoi similare: Taurului ii trebuie afectiune din plin, vrea sa fie iubit si apreciat, in timp ce Leului ii plac complimentele si vrea sa fie adorat si admirat. Ambii sunt extrem de loiali si de posesivi in dragoste.

Ambelor semne le place sa aiba un statut social bun si proprietati frumoase. Pretuiesc luxul si confortul. Pot lucra impreuna destul de bine, dar datorita incapatanarii specifice ambelor semne pot aparea conflicte. De aceea este important sa se inteleaga si sa se respecte reciproc.

Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste si Bani), iar Leul de Soare (Ego). Soarele emana caldura si lumina, iar Venus se refera la dragoste, frumos si lux.

Aceasta combinatie de energie masculina si feminina ii ajuta pe cei doi sa se inteleaga sis a se sustina reciproc. De fapt, Venus este foarte aproape de Soare. Soarele reprezinta viata, iar Venus dragoste, iar combinatia celor doua este una pozitiva.

Taurul este un semn de Pamant, iar Leul, unul de Foc. Ambii sunt ambitiosi, dar in feluri diferite. Leul urmareste sa aiba avere si faima, in timp ce Taurul vrea securitate si stabilitate atat in dragoste cat si in viata in general. Din moment ce ambele semne vor sa fie liderul, exista posibilitatea sa se bata pentru dominatie.

Atat Taurul cat si Leul sunt semne Fixe, ceea ce inseamna ca sunt caracterizati prin incapatanare; odata ce s-au hotarat asupra unui lucru nu-si vor mai schima parerea sau si-o vor schimba foarte greu. De aceea confruntarile lor sunt intense, pentru ca amandoi cred ca au dreptate si modalitatea lor este cea mai buna.

Nu le place schimbarea. Daca se decid ca relatia pe care o au este una solida, nici unul dintre ei nu-si va parasi partenerul. Acesta poate fi un lucru bun daca relatia este una solida si armonioasa, dar poate fir au daca relatia este distructiva si prohibitoare.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este admiratia reciproca. Ambele semne au personalitati foarte puternice, deci nici unul nu-l va domina pe celalalt – indiferent cat de mult ar incerca. Ceilalti ii vad ca fiind perechea ideala, dorinta lor de a-si indeplini scopurile determianndu-i sa lucreze foarte bine impreuna.

 

Cand Taurul si Fecioara se intalnesc intr-o relatie, este o combinatie intre pragmatism si materialism. Cei doi pot fi foarte devotati unul altuia si sinceri, si au o mare integritate. Fecioarei ii place puterea de concentrare si dedicatia Taurului, in timp ce acesta preciaz istetimea Fecioarei.

Datorita naturii precaute a Fecioarei, aceastei relatii ii trebuie timp sa se dezvolte, dar odata formata va fi una de lunga durata. Cei doi au multe in comun: apreciaza bunul simt si sunt materialisti, dar muncesc din greu pentru a-si crea confortul care le este necesar.

Taurul este mai senzual si mai indulgent decat Fecioara care tinde sa fie cea care tine fraiele relatiei. Fecioara poate fi critica, iar incapatanarea inascuta a Taurului o poate calca pe nervi si o determina sa critice si mai mult.

Cei doi trebuie sa invete sa nu se ia prea in serios atunci cand sunt nervosi. Dar sunt personalitatile lor similare ii determina sa se inteleaga destul de bine unul pe celalat sis a nu-si piarda cumpatul.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste si Bani), iar Fecioara de Mercur (Comunicare). Amebele planete sunt in apropierea Soarelui, deci au multe lucruri in comun cu toate ca par foarte diferite.

Venus reprezinta romantism si senzualitate, acestea fiind importante pentru Taur. Mercur reprezinta comunicarea, deci Fecioara va avea o abordare mai intelectuala a problemei.

Fecioara este foarte buna in a-i intelege pe ceilalti si poate invata sa fie partenerul romantic si senzual pe care Taurul il cauta. Ambii sunt semne de Pamant, ceea ce inseamna ca sunt statornici si practici si le plac lucrurile valoroase.

Le place sa se inconjoare cu lucruri frumoase – o casa impunatoare, opera de arta, masini luxoase. Dragostea de lux si dorinta lor de securitate financiara ii determina sa munceasca din greu. Taurul este un semn Fix, iar Fecioara, unul Schimbabil. Taurul este incapatanat si se razgandeste foarte greu. Fecioara il poate invata sa fie mai flexinil in gandire.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este dedicatia cu care muncesc catre acelasi scop comun. Interesele comune ii face un cuplu compatibil.

 

Cand Taurul si Balanta sunt impreuna relatia lor reprezinta unificarea a doua jumatati ale unui intreg. Aceste doua zodii sunt legate printr-o conexiune speciala. Ambii cauta securitatea intr-o relatie si impart dragostea pentru arta, poezie si cultura.

Relatia dintre cei doi poate sa aiba un inceput mai lent, la suprafata par ca nu au prea multe lucruri in comun. Dar odata ce se vor cunoaste mai bine, vor vedea ca au mai multe interese comune decat si-ar fi imaginat. Ambii apreciaza teatrul si mancarea buna, colectiile de arta si muzica.

Taurul apreciaza sarmul si diplomatia Balantei, iar aceasta apreciaza luxul oferit de Taur. Au multe de invatat unul de la celalalt: Balanta il poate ajuta pe taur sa vada diferitele unghiuri ale unei situatii, iar Taurul o ajuta pe Balanta sa-si invinga nehotararea.

Ambele zodii sunt guvernate de planeta Venus (Dragoste si Bani). Au in comun dragostea pentru frumos, lux, dragoste si romantism; au personalitati carismatice si sunt iubesc armonia.

Influenta planetei Venus le paote aduce si probleme, ambii finnd inclinati spre snobism si lenevie, Taurul mai mult in planul posesiunilor, iar Balanta al intelectului. Taurul este un semn de Pamant, iar Balanta de Aer.

Balantei ii place sa faca o exploarare a vietii la nivel intelectual in timp ce Taurul este mai practic. Daca Taurul se intreaba cum il va ajuta o anumita actiune sa-si atinga scopul, Balanta se concentreaza pe planul intelectual, chiar daca acesta este practic sau nu.

Uneori cei doi parteneri vor avea probleme cu acceptarea modului de viata a celuilalt. Conflictele pot aparea daca Taurul se dovedeste a fi prea posesiv sau Balanta flirteaza des cu altii si este prea sociabila. Daca vor sa aibe o relatie de lunga durata, trebuie sa se inteleaga si sa se accepte asa cum sunt.

Taurul este un semn Fix, iar Balanta, unul Cardinal. In aceasta relatie, Balanta este initiatoarea, iar Taurul, cel care o urmeaza. Un semn fix se va schimba foarte greu, iar Balanta trebuie sa inteleaga incapatanarea Taurului si sa o accepte ca atare. Pe de alta parte, nesiguranta Balantei poate deveni iritanta pentru Taur.

Deoarece Balanta are posibilitatea de a analiza toate fetele problemei de multe ori vor accepta varianta Taurului, atata timp cat Taurul evita sa afirme ca modul lor de a vedea lucrurile este singurul posibil. Daca Balanta poate fi cea care initiaza o relatie, Taurul o va face sa functioneze.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este interesul comun pesntru frumos si cultura. Gusturile similare si dorinta de iubire face din ca relatia lor sa fie una armonioasa si romantica.

 

Cand Taurul si Scorpionul sunt impreuna relatia lor va fi una intensa, fie ca este in sens negatic, fie ca este pozitiv. Sunt semne opuse in zodiac, ceea ce le confera o legatura speciala si complexa. Se combina perfect, calitatile fiecaruia compensand defectele celuilalt. Intre zodiile aflate in aceasta situatie exista o puternica atractie sexuala.

Deoarece au personalitati puternice relatia lor trece foarte repede de la una pasionala, plina de dragoste la una tot pasionala dar plina de certuri. Ambii au dorinte puternice, dar diferite, Taurul pentru bunuri materiale, iar Scorpionul pentru putere.

Taurul este putin mai egoist decat Scorpionul, care este mai preocupat de familie si prieteni. Ambii simt insa nevoia de securitate intr-o relatie. Taurul este guvernat de Venus (Dragoste si Bani), iar Scorpionul de Marte (Pasiune) si Pluto (Putere).

Aceasta combinatie este foarte intensa si este o combinatie perfecta intre masculin si feminin. Venus si Marte se inteleg bine impreuna. Venus reprezinta frumusetea romantismului, iar Marte reprezinta pasiunea.

Taurul este un semn de Pamant, iar Scorpionul unul de Apa. Cele doua semne sunt extreme de loiale unul celuilalt, dar daca se intampla ca Taurul sa calce stramb, trebuie sa se fereasca de furia Scorpionului.

Taurul este deschis, joaca cu toate cartile pe fata, in timp ce Scorpionul este mai secretos si mai enigmatic. Dar amandoi pot fi foarte gelosi. Pot invata multe unul de la celalalt.

Ambii sunt semne Fixe, ceea ce insemna ca sunt destul de incapatanati si se razgandesc foarte greu odata ce au hotarat ceva. Daca nu vor cadea de acord asupra unul lucru se vor certa la nesfarsit. Taurul este partenerul domninant, dar nu intotdeauna.

Este important ca partenerii sa stabilieasca ceea ce este cu adevarat important pentru fiecare, in asa fel incat sa ajunga la un compromis echitabil. Odata ce Scorpionul va invata sa aiba incredere in Taur si sa inteleaga implicatiile relatiei perechea poate avea un viitor stralucit. Relatia va da gres atunci cand cei doi nu pot trece peste diferentele dintre ei, destul de numeroase.

 • Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Scorpion este legatura puternica dintre ei atunci cand cad de acord si cand isi stabilesc teluri comune. Admiratie mutuala si hotararea celor doi face ca relatia dintre cei doi sa fie extrem de puternica.

 

Cand Taurul si Sagetatorul se intalnesc, relatia poate fi una pasionala, dar trebuia sa isi acorde timp pentru a accepta relatia dintre ei. Ambii au multe de castigat din aceasta legatura. In timp ce Sagetatorului ii place tot ce este nou, Taurul are o anumita rutina la care nu renunta prea usor.

Sagetatorului ii va fi greu sa accepte pragmatismul Taurului in timp ce Taurul va accepta cu greu dinamismul Sagetatorului. Taurul ii poate oferi Sagetatorului un punct de plecare pentru visurile si ambitiile lor. In schimb Sagetatorul il poate ajuta pe Taur sa-si diversifice activitatile.

Au moduri de abordare diferite. Taurul este calm si practic, iar Sagetatorul este neobosit si activ. Taurul este guvernat de Venus (Dragoste), iar Sagetatorul de Jupiter (Noroc).

Venus reprezinta frumosul, luxul si dragostea, iar Jupiter – filozofia, calatoriile, optimismul. Impreuna cei doi fac o combinatie reusita, admirandu-se si sustinandu-se unul pe celalalt.

Taurul este un semn de Pamant, iar Sagetatorul, unul de Foc. Sagetatorul are nevoie de mult spatiu de miscare, in timp ce Taurul este mai cu picioarele pe pamant si are nevoie de stabilitate.

Sagetatorul se bazeaza pe sentimente si este impulsive, iar Taurul este practice si preocupat de eficienta. Cu toate ca la inceput le va fi greu sa se inteleaga unul pe celalalt, cei doi fac o echipa buna.

Taurul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Primul este incapatanat, odata ce si-a format o parere foarte greu si-o schimba; cel de-al doilea cauta varietatea. Taurul nu tolereaza infidelitatea, iar daca aceasta apare, va fi jignit profound iar relatia cel mai probabil se va termina.

Dar trebuie sa invete sa-i ofere Sagetatorului libertatea de a intalni noi oameni si experiente. Taurul il poate invata pe Sagetator care sunt avantajele unei relatii stabile, iar Sagetatorul ii poate arata Taurului ca flexibilitatea este uneori mai buna decat respectarea unui tipar.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este perspectiva pe care o ofera unul celuilalt odata ce trec peste diferentele dintre ei. Pot avea o relatie stabile si fericita daca vor accepta aceste diferente.

 

Relatia dintre un Taur si un Capricorn este una practica si sensibila. Cei doi impart o atitudine disciplinata si sunt interesati de eficienta. Taurul nu este dispus sa riste mai mult decat este necesar in dragoste; Capricornul fiind la fel, dar mai mult in ceea ce priveste cariera si banii.

Cariera Capricornului este una dintre principalele preocupari ale sale si isi seteaza standarde ridicate in aceasta privinta. Standardele ridicate ale Taurului sunt fixate catre dragoste si relatii.

Probleme pot aparea atunci cand Taurul il gaseste pe Capricorn prea conservator si restrictiv, sau cand Capricornul crede despre Taur ca este prea lenes si neinteresat de cariera si pozitie sociala.

Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste), iar Capricornul, de Saturn (Sarm). Venus este este reprezenatrea energiei feminine, iar Saturn a celei masculine, reci. Taurului ii place arta, senzualitatea si romantismul, iar Capricornul apreciaza munca si disciplina.

Taurul ii va arata Capricornului cum sa se relaxeze din cand in cand si cum sa aprecieze frumusetea si confortul. Capricornul il ajuta pe Taur sa fie mai disciplinat si sa obtina ceea ce-si doreste de la viata.

Amandoi sunt semne de Pamant si le place sa posede lucruri frumoase – o casa draguta, haine de firma, masini luxoase, opera de arta. Deoarece ambii muncesc din greu, de obicei pot avea toate aceste lucruri.

Taurul este un semn Fix, iar Capricornul, unul Cardinal. Taurul este incapatanat si foarte dedicat relatiei. Aceasta ii va acorda Capricornului siguranta emotionala de care are nevoie. Aceste doua zodii lucreaza bine impreuna:Capricornul initiaza o idee iar Taurul o face sa functioneze.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este similaritatea valorilor si dedicarea de care dau dovada pentru a-si indeplini telurile comune. Interesele comune fac din relatia lor, una foarte compatibila.

 

Cand un Taur si un Varsator sunt impreuna, pot muta muntii – daca reusesc sa-si coordoneze eforturile. Abordarea practica a Taurului este in opozitie cu cea neconventionala a Varsatorului. Primului nu-i plac schimbarile, in timp ce al doilea este cel mai dinamic semn al zodiacului.

In aparenta au putine lucruri in comun, dar impart dorinta puternica de reusita in tot ceeea ce fac – ceea ce insemna ca sunt mai potrivit ca parteneri de afaceri decat ca iubiti.

Reactioneaza diferit atunci cand sunt suparati si de aici pot aparea conflicte: Taurul se aprinde foarte repede, Varsatorul in schimb se retrage, pastrand distanta fata de persoana pe care este suparat.

Varsatorul modern si mereu in miscare, poate gasi plictisitoare rutina Taurului. Cel din urma apreciaza energia Varsatorului dar uneori ii este dificil sa tina pasul cu acesta. In ciuda diferentelor dintre ei, au ce sa invete unul de la celalalt.

Taurul este guvernat de planeta Venus (Dragoste), iar Varsatorul de Saturn (Carisma) si Uranus (Rebeliune). Venus reprezinta energia feminina, calda, iar Saturn, pe cea masculina, rece. Uranus reprezinta toate lucrurile stranii si neobisnuite.

Venus reprezinta romantismul si atractia fizica, ambele foarte importante pentru Taur. Saturn reprezinta munca din greu si disciplina, folosite in vederea atingerii scopurilor iar Uranus simbolizeaza gandirea.

Taurul ii va arata Varsatorului ca viata se bazeaza mult pe emotii, frumusete si nu in ultimul rand confort. Varsatorul il va invata pe Taur sa fie mai rezervat, insa mai hotarat.

Taurul este un semn de Pamant, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul ii place exploararea de tip intelectual, in timp ce Taurul este mai practic. Taurul se intreaba cu ce il va ajuta o anumita actiune pe care planuieste, in timp ce Varsatorul actioneaza dupa cum simte el la un moment dat.

Conflictele pot aparea daca Taurul pare prea posesiv sau Varsatorul este prea rece si rezervat. Ambii parteneri trebui sa inteleaga ca fiecare are o viziune diferita. Ambele zodii sunt semne Fixe. Sunt incapatanati si odata ce-si formeza o parere, nu si-o mai schimba.

Aceasta caracteristica se va transmite si relatiei dintre ei: odata ce va deveni serioasa, nimic nu-i va putea convinge sa-i puna capat. Asa ca daca fiecare partener il intelege si il accepta pe celalalt, aceasta relatie va fi foarte solida.

Atractia magnetica ce exista intre ei nu va fi niciodata alterata insa daca au diferente de opinie, cei doi pot fi intr-un conflict perpetu.

 • Cel mai bun aspect al relatiei dintre ei puterea pe care o au atunci cand lucreaza in echipa. Ambii sunt personalitati puternice, nici unul nu-l va domina pe celalalt. Odata ce reusesc sa treaca peste diferentele dintre ei, relatia poate fi una interesanta si satisfacatoare.

 

Cand Taurul si Pestii se intalnesc, formeaza in general o combinatie reusita. Sunt la doua postii departare in zodiac, iar aceste semne au o legatura speciala. In timp ce Pestii sunt visatori, idealisti si impresionabili, Taurul este mai practic si mai cu picioarele pe pamant. Ambii pun mare pret pe armonie si stabilitate intr-o relatie.

Au multe de oferit unul celuilalt: Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visele si ambitiile; sa-si transforme ideile in actiune, iar Pestii aduc in relatie blandete, bunatate si simpatie, calitati foarte apreciate de Taur.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Intalnirea dintre Venus si Neptun genereaza o conexiune spirituala. Ambele planete vibreaza de energie feminina. Impreuna ele realizeaza o relatie ideala.

Jupiter aduce un plus de energie masculina in relatie. Aceste doua semne zodiacale pot avea relatia ideala impreuna. Taurul este un semn de Pamant, iar Pestii, unul de Apa. Aceste doua elemente sunt, in general, compatibile.

Taurul ii poate ajuta pe Pesti sa-si controleze sensibilitatea, dar acestia pot sa creada adesea despre Taur ca este insensibil al nevoile lor. Partea buna este ca pot sa invinga destul de usor diferentele dintre ei.

Taurul este un semn Fix, iar pestii, unul Schimbabil. In timp ce Taurul este foarte incapatanat, practice si concentrate, Pestii sunt im miscare, trec de la un gand la altul si de la un proiect la altul.

Rigiditatea Taurului poate deveni un ostacol pentru Pesti, deci acesta trebuie sa invete sa le acorde spatiu. In schim, Pestii il vor sustine pe Taur in ceea ce acesta isi propune.

 • Cel mai bun aspect al acestei relatii este faptul ca pesonalitatile lor diferite se completeaza foarte bine. Aprecierea pe care o au unul pentru celalalt si legatura sufleteasca dintre ei, fac din aceasta relatie una stabile si de lunga durata.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns